(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: تبریک میگم انشاا... همیشه موفق باشید.
مرسی دوست عزیز لطف داری....شما هم موفق باشید
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: اوه مای گاد فور دیز معدل
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
امیدوارم جایی که میخای قبول بشی
هرکس مرکز جهان خویشتن است..
مرسی svk7 جان....لطف داری....واقعا! "هرکس مرکز جهان خویشتن است.." یه شما همم تبریک مگم.... به همچنین...
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: لینک بده یخونیم!
شاید به منم کمک کنه!
ممنونم
علی اکبر جان حقیقتا چون این کتاب طی قرداد همکاری با انتشارات فریور چاپ شده نشر اینترنتی ممکن نیست،اما در چاپ دوم کتاب قرار هست در تهران پخش بشه،البته امسال در نمایشگاه کتاب تهران هم قابل دسترس بود،و مطمئنا از طریق مراکز فروش اینترنتی هم در ماه های اخیر بفروش خواهد رسید.
اما بخش هایی از کتاب در پیج کتاب با تایید ناشر محترم وجود داره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: تبریک میگم به این موفقیت تون.واینکه دوباره از نو شروع کردید.سرگذشت آموزنده و امید بخشی بود
لینک نوشته تون(اگر حق مولف نداره) رو اگر بذارید که راهگشایی بشه برای همه ، ممنون میشیم.
خیلی ممنون خانم فاطیما...نظر لطفتونه....
اگر ناشر محترم امکان نشر حداقل بخش هایی از کتاب رو بدن به روی چشم....(اما باید بگم که دست نوشته ای بیش نیست و اصلا در این حد و حدود نبود که چاپ بشه،و اگه چاپ شد فقط از رحمت باور نکردنی الهی بود و اینکه نظر دکتر فریور رو جلب کرد...وگرنه ما کجا و رسم انسان ها کجا!... وچون فشار کنکور واقعا زیاد بود بازبینی های نهایی چاپ رو بسیار باعجله انجام دادم که انشالله در چاپ بعدی باید اصلاحاتی صورت بگیره)
البته باید بگم که من اصلا هدفم تبلیغ کتاب در مانشت نبود، و فقط چون دوستان عزیز سوال کردند تصویرشو قرار دادم و اندک توضیحی و اگه فردادجان این کار رو جایز نمی دونند بگن تا مطلب و تصویر جلد کتاب رو پاک کنم.
با تشکر
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ)pasbag نوشته شده توسط: و این تجربه های گذشته شما بوده که شما رو به این مقام رسونده.
بگذریم
آقا میشه از قضیه مالک الشتر وامام حسین اگه چیزی میدونید واسه ما هم توضیح بدید
چون تردید دارم برای انتخاب کردن این دو دانشگاه
رتبه امسال من ۳۰۳ شبکه شده
اگه تاپیکی که هست و توضیح داده لینک بدین ممنون میشم
خیلی ممنونم دوست عزیز،نظر لطف شماست،من مقامی ندارم دوست گلم.... اما اون حرفارو گفتم تا شاید عزیزانی که این روزها اندکی ناامید اند بدوند که منم این درد ها رو کشیدم و قدری درکشون میکنم...
در مورد امام حسین اطلاعاتی ندارم،اما در مورد مالک باید بگم که سال قبل چند باری اونحا به خاطر مصاحبه ... رفتم وباید بگم که از نکات مثبت این دانشگاه در تهران برخورد بسیار عالی گروه امنیت دانشگاه زیر نظر جناب دکتر نوروزی هستش و برعکس واحد اصفهان اصلا درلچسبم نبود!اما خب این دانشگاه به لحاظ وزارت دفاع محدودیت هایی داره که باید ببینید روحیات شما با اونها سازگاری داره یا نه!در ضمن یه سرچ کنید توی مانشت زیاد در مورد مالک و ... توضیح داده!
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: ما کوچیک شماییم رفیق. ایشالا هر چی که پیش میاد به صلاحت باشه و امیدوارم بعد از این عملیات هشت ساله به اون چیزی که لیاقتشو داری برسی
انشالله...نظر لطفته آرمین جان...من خاک پای شما و همه بزرگان و دوستان عزیز مانشتی هستم...دوستی با شما عزیزان افتخار ماست....