|
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - نسخهی قابل چاپ |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - ۸Operation - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
سلام به همه دوستان عزیز اولا جا داره به همه دوستانی عزیزی که برای کنکور تلاش کردند حالا فارغ از هر نتیجه ای تبریک بگم!ارزش به تلاشه نه رتبه! ![]() دوما به همه دوستان گلی که رتبه های خوبی آوردن تبریک می گم.... ![]() سوما رتبه من خوب نشد،اما خب با نامردی که آخر شهریور دانشگاه مالک اشتر در حقم کرد و پذیرش استعدادهای درخشانمو(بدون کنکور) واسه سال قبل لغو کرد و با اون روحیه برگشتم و تصمیم گرفتم که کنکور بدم خدا رو شکر می کنم...همین بس که اون هوامو داشت و ارزشش به اینه که خواسته خدا محقق شد نه خواسته من پر عیب و خطا... تنها امیدم به خداست و اینکه این معدل الفی شاید کمک کنه که دانشگاه های تهران قبول شم...به نظرتون امیدی هست!؟(شبانه یا روزانه زیاد فرقی برام نمی کنه) ------ آخ ببخشید داشت یادم می رفت.....!!!! از زحمات شبانه روزی مدیران عزیز مانشت واقعا سپاس گذارم.... آقای دکتر،آقا فرداد،انرژی مثبت،Helmaa، narges_r ،fatima1537 جویباری عزیز و .... |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - mohammadali1990 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
احسنت عب نداره ایشالا موفق باشی |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - fatima1537 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
تبریک میگم بهتون.امیدوارم بتونید تهران قبول بشید. |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - banafshe - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
تبریک میگم |
|
RE: 168 شبکه و امنیت - آرتا - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ
سلام . تبریک دوست من . موفق باشی |
|
RE: 168 شبکه و امنیت - good-wishes - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
سلام. تبریک فراوان میگم . انشاا.. در همه مراحل زندگیتون از تلاش کردن لذت ببرید و به نتایجی که به صلاحتون هست برسید. آمین
|
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - white bird - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
تبریک میگم همیشه موفق باشید |
۱۶۸ شبکه و امنیت - ۸Operation - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: احسنتمرسی محمد علی جان... (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: تبریک میگم بهتون.امیدوارم بتونید تهران قبول بشید.مممنون و سپاس گذارم....انشالله... (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: تبریک میگمبسیار ممنونم... (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: سلام . تبریک دوست من .مرسی آرتا جان.... (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: سلام. تبریک فراوان میگم . انشاا.. در همه مراحل زندگیتون از تلاش کردن لذت ببرید و به نتایجی که به صلاحتون هست برسید. آمینسلام....واقعا ممنون...ایشالله برای همه دوستان.... (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: تبریک میگمتشکر ممنونم.... |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - samaneh_aftab - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
تبریکککک میگم. خیلی خیلی مبارکه |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - asiehmohammadian - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
تبریک میگم |
|
RE: 168 شبکه و امنیت - virtual girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
تبریک میگم ... پیروز باشید |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - amin_essi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
داش مهدی تبریک میگم ایشالا که قبولی |
۱۶۸ شبکه و امنیت - ۸Operation - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: تبریکککک میگم. خیلی خیلی مبارکهممنونم لطف دارید... (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: تبریک میگم ... پیروز باشیدمرسی هچنین (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)amin_essi نوشته شده توسط: داش مهدی تبریک میگم ایشالا که قبولیمرسی امین جون...دعا کن قبول شم....تشکر.... دوستان عزیز بنظرتون با ۱۶۸ شبکه و شاگرد اولی کجاها می تونم قبول شم(روز یا شب) اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید!چون سربازم و باید برم سپاه و زیاد وقت ندارم برای انتخاب رشته..... برام عجیب بود یکی از دوستان مانشتی عزیز سال قبل با رتبه ۵۷۶ و شاگرد اولی روزانه امنیت اصفهان قبول شد!میشه نظرتونو بگید دوستان؟! |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - majid_22 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ق.ظ
واقعا خوشحال شدم رتبه تو دیدم.مبارکه ایشالا همیشه موفق باشی. |
|
۱۶۸ شبکه و امنیت - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ
عملیات جان تبریک میگم. خیلی خیلی مبارکه پسر. ویرایش: اوه شِت!! معدلت ۱۹ ه؟ دهنت سرویس
|