(۲۹ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)shokofe نوشته شده توسط: یکی مثل من که سال دومشه و تقریبا تصمیمشو واسه منابعش گرفته و واسه یادگیری نیاز به بیش از یک دور خوندن داره تلف کردن وقت آزادی که الان داره یه جورایی ظلم به خودش نیست؟!
این که میفرمایید نباید وقت رو تلف کرد که صد البته حرف درستیه
من هم سال دومی بود که برای کنکور خوندم
اما شما سال اول تا حدی کار کردین روی درسا... به نظرم بهتره اول سعی کنین یه جورایی خودتون رو برای درس خوندن گرم کنید... اگر به یکباره فشار بیارید ممکنه (تاکید میکنم که ممکنه) اون آخرا به خاطر خستگی سرعتتون کم بشه
کم شدن سرعت تو اون زمان هم میتونه اضطراب زیادی ایجاد کنه
البته شما از توانایی های خودتون آگاهی کاملی دارین... ولی باید به ریسک خیلی زود شروع کردن هم توجه کرد
اگر خیلی مصر هستید که از الان شروع کنید به نظرم با یکی دو تا درس و اون هم صرفا در حد خوندن سبک شروع کنید و این روند رو برای ۲ هفته ببرید جلو تا هم کم کم بتونید سرعت و حجم درس خوندن رو زیاد کنید و هم اینکه رتبه ها بیاد و از تجربیات دوستان موفق تو برنامه ریزی استفاده کنید
من که پارسال تا وسط های اردیبهشت آروم آروم میخوندم و تقریبا از نیمه اردیبهشت درس خوندن رو جدی تر کردم
البته اوضاع درسی من تو بعضی درسا به کل صفر بود برای همینم مجبور بودم کمی زودتر شروع کنم
البته همه اینا در حد پیشنهاده... بازم میگم که چون خودتون نسبت به توانایی هاتون آگاه هستین، بهتر میتونین تشخیص بدین که از کی شروع کنید و با چه حجمی و با چه شدتی درس خوندن رو جلو ببرید
از این روزا نهایت استفاده رو برای انرژی گرفتن بکنید... درست مثل پر کردن باک بنزین ماشین میمونه... (مجددا مثال ماشینی!)