(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: در مورد تحریم باید جایگزینهای موفقی وجود داشته باشه، وقتی تمامی دوستان و آشنایان از سرویسهای گوگل استفاده میکنن تحریم بیشتر شبیه طنز میمونه.
گوگل درآمد خاصی از ایران نداره، چون به صورت رسمی هیچ قرارداد تبلیغاتیای از این کشور نداره، اندک تبلیغاتی که به زبان فارسی زده میشه هم از طرق غیرمجاز و خارج از ایران هست و خود گوگل هم گرفتن چنین تبلیغاتهایی رو خیلی اجازه نمیده.
تحریم گوگل از جانب ایرانیها، اندکی از هزینههای روزانه گوگل برای پهنای باند رو کم میکنه.
در مورد جایگزین های موفق :وجود جایگزین های موفق بی شک برای کنار گذاشتن هر چیزی در صورت نیاز به آن ضروری است اما این حرف شما زمانی صحیح است که این اقدام، اقدامی دائمی باشد. جایگزین های موقت هم که نیاز به معرفی ندارند...
در مورد درآمد : حتما با سازوکار بورس و ارزش سهام شرکت ها آشنا هستید و قطعا می دانید که چنین حرکت های همگانی چقدر تاثیر گذار است و هر چه دامنه ی حرکت گسترده تر باشد تاثیر آن بیشتر است. (نمی خواهم وارد بحث های سیاسی شوم و از شما معذرت می خواهم که این مثال را می زنم. زمانی که ایران کشورهای اروپایی را در خصوص فروش نفت تحریم کرد چه اتفاقی افتاد؟ آن موقع هم خیلی ها چنین کاری را طنزگونه می دانستند. به هر حال طولی نکشید که ... حتما ادامه ی آن را می دانید...)
اما در خصوص تحریم ایران : همان طور که عرض شد این یک اقدام بین المللی است و تمامی مسلمانان جهان در آن شرکت دارند. در این خصوص یک سوال از شما دارم : " چرا گوگل (بنا به گفته ی شما) علی رغم این که هیچ درآمدی از ایران عایدش نمی شود و سرویس دهی به ایران فقط برایش هزینه آور است، در راستای همان سیاست تحریم، ایران را تحریم نمی کند؟"
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ)babakk نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ)follower نوشته شده توسط: تحریم ما نشانه ی اعتراضه ولی تحریم اونا نشانه ی عجز و ناتوانی شونه.
بعد با این حرفتون که می فرمایید " آیا باید اینگونه اتفاقاتی بیفته که ما اتحادمون رو نشون بدیم" کاملا موافقم. هر حال در این جور مواقع میشه قدرت این اتحاد رو فهمید. اگر روزی همه ی مسلمانان با هم متحد بشن اون وقت دیگه هیچ کس به خودش اجازه نمی ده که به اعتقادات و مقدساتمون توهین کنه. البته الآن هم موقعیت خوبیه برای نشان دادن این اتحاد...
تحریم وقتی معنی پیدا میکنه که شما اینقدر قدرت داشته باشی کلا ازش استفاده نکنی. نه اینکه ۲ روز استفاده نکنی بعد دوباره استفاده کنی.اگه وقعا این سایت علیه اسلامه خوب استفاده ازش بر شما حرام میشه پس چرا دوباره استفاده میکنی؟
کدوم اتحاد؟ اکثر کشورهای مسلمان تا دیروز با آمریکا همکاری میکردن بر علیه ایران.
اینا همش تبلیغاته. اگه ایران واقعا با عملی مخالفت کنه باید قدرت داشته باشه وقتی تحریم میکنه چیزیو جایگزینش کنه. این قدرت هم وقتی حاصل میشه که بودجه مملکت به درستی تو خود مملکت خرج بشه تا کشور پیشرفت کنه نه اینکه از جیبه مردم در بیاد بره تو جیبه کشورهای دیگه به عنوان باج برای سرپاموندن و کوچکترین چیزو نتونه بسازه و همه رو وارد کنه.
خانه از پایبست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است.
شما یه چیز تو این مملکت پیدا کنین که بر اساس مبانی اسلام اجرا بشه. فقط یه مورد ببینین می تونین پیدا کنین که با هزار کلک لایی کشیده نشه تو مملکت.
فعلا فقط داره به نام دین تو مملکت سوء استفاده میشه.
۱) این یک اقدام مردمی است نه یک اقدام دولتی . فکر کنم این رو متوجه نشدید.
۲) اکثرکشورهای مسلمانی که با امریکا همکاری می کردند کدامند ؟ دوست عزیز این دولت های بعضی کشورهای مسلمان هستند که با امریکا همکاری می کنند والا مردمشان و عقاید مردمشان را داریم در این روزها می بینیم.
۳) وارد بحث های سیاست داخلی نمی شوم و به شما هم پیشنهاد می کنم نشوید. (این اجازه رو ندارم)
۴) اگر دست من بود می گفتم هیچ کس استفاده نکنه برای همیشه ... شما این قدرت رو دارید؟؟؟
۵) جایگزین برای چی ؟ جیمیل ؟ حتما یاهو رو می شناسید...
گوگل هم قدرتش را مدیون کاربرانش است... . فکرش را بکنید یک پنجم کاربران گوگل به سوی سرویس های رقیب سرازیر شود. چه اتفاقی می افتد؟