تبدیل متن به گفتار و مشکل نداشتن تجهیزات
۲۴ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۳۰ ب.ظ
|
|
سلام خدمت دوستان
یه سوال دارم
من پروژه دانشگاهیم رو با موضوعیت تبدیل متن به گفتار انتخاب کردم
اما بعد از خوندن یکسری پایان نامه و مقاله به یک مشکل اساسی خوردم اونم اینه که برای این پروژه نیاز به ضبط صدا در حد خوب دارم و به امکانات خوب ضبط صدا نیاز دارم
در صورتی که هزینه این تجهیزات بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان در میاد در صورتی که تو شهریش موندم چه برسه به این هزینه
از طرفی دانشگاه امیرکبیر که یکی از پیشتازان در این موضوع هست این دادگان رو داره خودم فکر نمی کنم چنین منابعی رو در اختیار سایر دانشگاه ها قرار بدن
اما می خواستم نظرتون رو در این زمینه بدونم شاید راهنمایی شما باعث بشه من بتونم بخشی از اطلاعات رو از این دانشگاه ها بدست بیارم (راه و روش)
ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
|
|
سپاسگزاری شده توسط: | |
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ ق.ظ
|
|
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم چون اگه نتونم این فایل ها را از دانشگاه بگیرم دچار مشکل می شم
|
|
|
|
سپاسگزاری شده توسط: | |
|