(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ق.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)amin_2994 نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ)amin_2994 نوشته شده توسط: ۴۷ رو با مقدار دادن و امتحان کردن زدم.
۴۸ چون می شه وزن تمام یالها یکی باشه ۴ غلط می شه.
سوال ۴۷ برای قسمت الف فرض کنید کلا ۲۰ تا هستن.یکی ۹ ، یکی دیگه هم ۹ تا و یکی هم ۲ تا.خوب در اینجا یکی از ۹ ها طولش میشه ۲/پس میشه غلط.قسمت ب هم درست است.
حرفتون درسته اما سوال گفته نویسه ای (حداقل یکی) منظور همه نویسه ها نیست. این نظر منه.
صورت سوال اینه:اگر فراوانی نویسه ای بیش از ۲/۵ باشد، طول کد این نویسه۱ خواهد بود؟
خوب این یعنی چی؟یعنی این شرایط باید برای همه ی نویسه هایی که فراوانیشون از ۲/۵ بیشتر هست برقرار باشه.که با توجه به مثالی که زدم اشتباهه!
حرف شما درسته. اولی غلط و دومی به نظر درست
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ق.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: صورت سوال اینه:اگر فراوانی نویسه ای بیش از ۲/۵ باشد، طول کد این نویسه۱ خواهد بود؟
خوب این یعنی چی؟یعنی این شرایط باید برای همه ی نویسه هایی که فراوانیشون از ۲/۵ بیشتر هست برقرار باشه.که با توجه به مثالی که زدم اشتباهه!
تو این پست، من یه توضیحی دادم که فکر کنم درست باشه.اگه دکتر قدسی هم تأیید کرده که پس حتماً درسته.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شما آقای persianblog مثالات یکمی سادست. دوستمون درست می گه. ایشون مثال نقض آورده.
با یه مثال نقض همه چی رد می شه. نه اینکه شما با یه مثال تونستی جواب بدی، اثبات بشه
[/quote]
اولی غلط
دومی درست
برا اولی من یه مثال نقض دیگه زدم
فراوانی ها: ۹،۱۰و۱ جمعا ۲۰
۹ و ۱۰ بدر شرایط حرف اولی صدق میکنن اما اون ۹ طول کدش ۲ هست