سلام دوست خوبم. اولا واقعا متاسفم بخاطر مشکلی که برات پی اومد و نتونستی خوب ادامه بدی علی الخصوص اینکه شما اوایل جزء امید ها بودی. اما به قول دوستان مخصوصا با کنکور امسال و اوضاع سوالات نباید کاملا قطع امید کرد و باید تا آخر نتایج رو رصد کنی. من این پست رو دیر دیدم. قضیه یک بار انصراف در هر مقطع و گرفتن معافیت دوباره درسته و توی صفحات اول دفترچه راهنمای ناجا هم ذکر شده.
اما در مورد مرخصی و حذف ترم، فکر میکنم دانشگاه های مختلف با کمی مذاکره مرخصی رو برای ترم اول میدن. این مورد برای یکی از هم ورودی های ما در دانشگاه باهنر در ترم اول پیش اومد و با پر کردن فرم مشکلات رفت و اصولا بعدا هم دیگه پیداش نشد!! (فکر کنم کلک شما رو زد!!
) فکر میکنم پیام نور و آزاد هم میشه گرفت. در گرفتن معافیت هم که دانشگاه شرط نیست نظام وظیفه برای همه موسسات مورد تایید وزارت علوم و آموزش پرورش معافیت صادر میکنه. شما توی شبانه رفتن محدود نیستید و پیام نور و مجازی هم میشه.
اما آقا فرداد بزرگوار و گرامی در مورد قبولی حین سربازی مطلبی رو گفتن که خیلی تعجب کردم و با همه قوانینی که تا به حال شنیدم متفاوت بود و اون اینکه در حین خدمت نمیشه ثبت نام کرد. اصولا جمله ای رو تو نظام وظیفه همیشه میگن و اون اینه که در زمان صلح درس خواندن بر خدمت مقدم است!! حتی در بین آموزشی اگر کسی بخواد در دانشگاهی البته با مقررات ثبت نام کنه براش معافیت صادر میشه و مابقی خدمت رو بعد از اتمام خدمت طی میکنه و هیچ مشکلی پیش نمی آد. این مورد شاید ده بار در اطرافیان و دوستانم اتفاق افتاده حتی در مقاطع غیر عالی و دبیرستانی. در زمان ثبت نام در دانشگاه فقط دو حالت پیش می آد. یا معافیت، یا مشمولیت. اولی که به راحتی ثبت نام می کنه و دومی با اجماع همه شرایط از خدمت ترخیص میشه. البته میدونیم که راهی غیر از ترخیص وجود نداره و ادامه سربازی و تحصیل با هم طبق قانون ممکن نیست.
اما دوست خوبم MSZ جان توصیه من اینه که اگه کارت سبز نداری تا مهلت باقیمونده تا سال آینده مثل خودم براش اقدام کن که باعث میشه هم جای بهتری خدمت کنی هم در صورت افتادن تو سپاه، آموزشی هم نداشته باشی. اگه کارت رو داری چه بهتر و در نهایت هفته آخر مرداد دفترچه رو بفرست. اما اگه می خوای اصلا خطری تهدیدت نکنه مرخصی دانشگاهی رو حالت مناسبی می بینم. امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم. همه بر این نکته تاکید دارن که قبولی نشدن ارشد، پایان کار نیست. اما از صمیم قلب آرزو میکنم حتما همین امسال موفق باشی.
در پایان جمله ای می گم که شاید دوستان عزیزم اعتراض کنن اما نظر من اینه که کاش سازمان سنجش و وزارت علوم، با وجود این همه شخصیت های تحصیل کرده، کمی از نظم و انظبات و قانونمندی نظام وظیفه رو داشت. اصولا معتقدم تنها بخشی از مقررات دانشگاهی که هیچ وقت مشکلی در اونها پیش نمی آد ارتباط دانشگاه ها با نظام وظیفه برای صدور معافیت تحصیلی در هر ترم هستش!