با سلام خدمت دوستان گرامی.۲ روز مونده به آغاز کنکور ارشد ۹۲ و من برای دومین سال پیاپی نتونستم در این کنکور با آمادگی شرکت کنم.
۳-۴ سال پیش فارغ التحصیل (از اولم فارغ بودم
) نرم افزار کامپیوتر(کارشناسی ناپیوسته) شدم با معدل ۱۴ ولی همون موقع هم هیچ وقت منابعو نخوندم،حتی طبق سرفصل رسمی هم به ما نه یاد دادن نه اینکه خودمون دنبالش رفتیم.کلا من بیشتر دنبال برنامه نویسی بودم ( اونم تجربی نه علمی و پایه ای ) تا یادگیری درسهایی مثل ریاضی مهندسی و سیستم عامل و... به هرحال از لحاظ بنیانی مشکل دارم و برای خوندن نیازمند راهنمائی دوستانی هستم که یا شرایطشون مثل من بوده یا اینکه میتونن بهم کمک کنن خصوصا دوستانی که امثال درس خوندن و میخوان امتحان بدن و ان شاء الله قبول بشن.
من ۲ سال پیش مهندسی فناوری اطلاعات شرکت کردم اما خب هم دیر شروع کردم(مهر) هم زود مایوس شدم(اوایل آذر).
همون موقع جزوات پارسه رو از برخی دوستان خریدم البته از شانس ما چندتا از درسهاش مثل سیستم عامل و شبکه کلا تغییر کرد و بعدشم که خواستم بخرم تک فروشی نداشتن و من صادقانه نمیتونستم اونقدر هزینه بدم که بسته هاشو بخرم ،دیگه چه برسه به ثبت نام در کلاسهای پرهزینه کنکور
به هرحال عوامل مختلف باعث شد امیدی به موفقیت با توجه به تعداد پذیرفته شدگان روزانه نداشته باشم.یه شبانه میمونه که هزینه ش بالاست،غیرانتفاعی و پیام نور هم کلا تعطیله از لحاظ علمی و منم اگر بخوام فقط مدرک بگیرم میرم میخرمش تا اینکه ۲ سال عمرمو تلف کنمو و در این راه پولی هم بدون نتیجه بدم.هدف یادگیری و استفاده از علمه چون به قدر کافی چند سال از عمرم تلف شده.
به هرصورت از دوستان خواهش میکنم که منو راهنمائی کنند تا در این حجم تبلیغات وسیع کنکوری راه درستو انتخاب کنم.بهم یه مدالیته ارائه بدن که درست درسارو بفهممو بخونم و به موقع و با تکرار مناسب به کنکور برسم.
من شاغل هستم و چون فرصت اندکی دارم باید لااقل از اول اسفند شروع کنم تا با توجه به گسسته بودن زمانهای مفیدم بتونم به سرمنزل مقصود برسم.
من لیستی از منابع مرجع،سرفصل آپدیت شده دروس ،کتب مورد نیاز برای این رشته،آزمونهای آزمایشی مناسب و هرآنچه که به نظرتون نیازه رو میخوام.لطفا راهنمائیم کنین.اگرم جایی میشه دانلود کرد بهم بگید که دانلود کنم.عضو کتابخانه ملی هم هستم و میتونم کتابها رو بگیرم اگر دقیق واسم بنویسید لطفا.
بازهم ممنون از همه دوستانی که بنده رو راهنمائی میکنند.منتظر نظرات گرمتون هستم.با تشکر.