۰
subtitle
ارسال: #۱

مینترم
با عرض سلام خسته نباشید
خروجی تابع زیر چیست؟
۱)(۰,۲,۴,۶)∑
۲)(۱,۲,۴,۶)∑
۳)(۰,۴,۶)∑
۴)(۱,۴,۶)∑
A*:منظور متمم A هست
من خودم این سوال حل کردم به جمله ساده شده متمم A میرسم ولی جواب گزینه
۴ است چطور بدست میاد
با تشکر
خروجی تابع زیر چیست؟
۱)(۰,۲,۴,۶)∑
۲)(۱,۲,۴,۶)∑
۳)(۰,۴,۶)∑
۴)(۱,۴,۶)∑
A*:منظور متمم A هست
من خودم این سوال حل کردم به جمله ساده شده متمم A میرسم ولی جواب گزینه
۴ است چطور بدست میاد
با تشکر
۰
ارسال: #۲

RE: مینترم
اگه اشتباه نکنم اینجوری میشه:
[tex]{\color{Red} 0}\ast B{}'\ast \left ( BC{} \right ){}' {\color{Red} 1}\ast B{}'\ast \left ( BC \right ) {\color{Red} A{}'}\ast B\ast \left ( BC \right ){}' {\color{Red} A}\ast B\ast \left ( BC \right ){\color{Blue} =}{\color{Red} A{}'}\ast B\ast \left ( B{}' C{}' \right ) {\color{Red} A}BC{\color{Blue} =}{\color{Red} A{}'}BB{}' {\color{Red} A{}'}BC{}' {\color{Red} A}BC{\color{Blue} =}{\color{Red} A{}'}BC{}' {\color{Red} A}BC[/tex]
[tex]\sum \left ( 2,7 \right )[/tex]
خوب گزینه صحیح پیدا نکردم، میشه منبع سوال رو ذکر بفرمایین؟
[tex]{\color{Red} 0}\ast B{}'\ast \left ( BC{} \right ){}' {\color{Red} 1}\ast B{}'\ast \left ( BC \right ) {\color{Red} A{}'}\ast B\ast \left ( BC \right ){}' {\color{Red} A}\ast B\ast \left ( BC \right ){\color{Blue} =}{\color{Red} A{}'}\ast B\ast \left ( B{}' C{}' \right ) {\color{Red} A}BC{\color{Blue} =}{\color{Red} A{}'}BB{}' {\color{Red} A{}'}BC{}' {\color{Red} A}BC{\color{Blue} =}{\color{Red} A{}'}BC{}' {\color{Red} A}BC[/tex]
ارسال: #۳

RE: مینترم
(۳۰ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Parva نوشته شده توسط: اگه اشتباه نکنم اینجوری میشه:من خودم موندم ولی پارسه جواب گزینه ۴ انتخاب را انتخاب کرده این سوال در اخرین جزوه پارسه برای امادگی ارشد در قالب شبیه یک مجله چاپ شده بود هست
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
حاصل جمع مینترم و ماکسترم | Yasinhss | ۰ | ۴,۰۲۲ |
۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۰۳ ب.ظ آخرین ارسال: Yasinhss |
|
تشخیص مینترم از روی مدار | wskf | ۱ | ۱,۷۱۶ |
۲۵ دى ۱۳۹۵ ۰۴:۲۷ ب.ظ آخرین ارسال: Pure Liveliness |
|
[درخواست راهنمایی] حل مثال مربوط به مینترم ها و ماکسترم ها | post98 | ۳ | ۱۲,۹۱۰ |
۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ آخرین ارسال: Farzamm |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close