۰
subtitle
ارسال: #۱

کنکور ۸۷ معماری(نرم افزار)_سوال ۷۳
به علت درخواست دوستان سعی کردم این سوال مهم رو خودم توی تاپیک بذارم و چون دیدم وقت کم هست و خیلی از دوستان مشکل دارن با این سوال و حتی پوران پژوهش و مقسمی و پارسیان و اکثر کتب خوب توضیح ندادن،خودم جواب کاملشو بدم.
یک فایل word پیوست می کنم که مطالعه کنید و یاد بگیرید این نمونه سوالات رو چطوری حل کنید.(ضمنا توی اکثر کتابا این همه توضیحی که من دادم نیومده و خیلی ناقص درس دادن)(حتی منابع اینترنتی هم با بدبختی پیدا کردم که همشون دارای اشکالات اساسی بودند)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اگه لینک خراب بود اینو دانلود کنید :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یک فایل word پیوست می کنم که مطالعه کنید و یاد بگیرید این نمونه سوالات رو چطوری حل کنید.(ضمنا توی اکثر کتابا این همه توضیحی که من دادم نیومده و خیلی ناقص درس دادن)(حتی منابع اینترنتی هم با بدبختی پیدا کردم که همشون دارای اشکالات اساسی بودند)
اگه لینک خراب بود اینو دانلود کنید :
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close