۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از مرتب سازی درجی
در سوال زیر اگه بخوایم از راه نقض گزینه ها جلو بریم تقریبا میشه از روی نقض سه گزینه دیگه گفت جواب گزینه دو هستش!
اما سوال من اینه اگه نخوایم از نقض گزینه ها حلش کنیم!مرتب سازی درجی چه جوری در مرحله پنجم شده این دنباله؟!یعنی اولش چی بوده ؟
ممنون میشم دوستان اگه می تونن توضیح بدن!
اما سوال من اینه اگه نخوایم از نقض گزینه ها حلش کنیم!مرتب سازی درجی چه جوری در مرحله پنجم شده این دنباله؟!یعنی اولش چی بوده ؟
ممنون میشم دوستان اگه می تونن توضیح بدن!
ارسال: #۲

سوال از مرتب سازی درجی
سلام.
نقض گزینه ها، ریسک آور هست و همیشه امکان درست بودن جواب وجود نداره.
این سوال سوال جالبی هست و در عین حال مفهومی.
بغیر از مرتب سازی درجی هیچ کدام از گزینه های دیگه نمی تونن در مرحله ۵م، " ۵ عنصر اولشان " مرتب شده باشد. یعنی صورت سوال به نوعی جواب سوال رو داده اما باید خواص یا کارکرد مرتب سازی درجی رو بلد باشیم.
نیازی به دونستن اینکه اول به چه صورت بوده نداره، همین که ۵ عنصر اول مرتب شده باید دونست که درجی عمل شده.
در کل طراح با دادن این سوال به بچه ها یک شیرموز-پیراشکی اساسی داده.
موفق باشید.
نقض گزینه ها، ریسک آور هست و همیشه امکان درست بودن جواب وجود نداره.
این سوال سوال جالبی هست و در عین حال مفهومی.
بغیر از مرتب سازی درجی هیچ کدام از گزینه های دیگه نمی تونن در مرحله ۵م، " ۵ عنصر اولشان " مرتب شده باشد. یعنی صورت سوال به نوعی جواب سوال رو داده اما باید خواص یا کارکرد مرتب سازی درجی رو بلد باشیم.
نیازی به دونستن اینکه اول به چه صورت بوده نداره، همین که ۵ عنصر اول مرتب شده باید دونست که درجی عمل شده.
در کل طراح با دادن این سوال به بچه ها یک شیرموز-پیراشکی اساسی داده.
موفق باشید.
۰
ارسال: #۳

سوال از مرتب سازی درجی
به نظرم برای اینجور سوالات اصلا ریسکی وجود نداره چون جواب این سوال فقط نیاز به طرز کار هر مرتب سازی داره.
رد گزینه های حبابی و انتخابی اینه که در حبابی وانتخابی بعد از ۵ مرحله باید ۵ عنصر اخر بزرگترین (مرتب کردن صعودی)یا کوچکترین (مرتب کردن نزولی)عناصر باشن که اینجا اینجور نیست و در مورد اثبات درجی بودن هم که دوستمون توضیح دادن.
رد گزینه های حبابی و انتخابی اینه که در حبابی وانتخابی بعد از ۵ مرحله باید ۵ عنصر اخر بزرگترین (مرتب کردن صعودی)یا کوچکترین (مرتب کردن نزولی)عناصر باشن که اینجا اینجور نیست و در مورد اثبات درجی بودن هم که دوستمون توضیح دادن.
۰
ارسال: #۴

RE: سوال از مرتب سازی درجی
مرتب سازی سریع نمی تونه باشه. به این دلیل که عنصر(های)ی وجود نداره که آرایه رو به کوچکتر و بزرتر از خودش تقسیم کنه.
در ضمن اصلن لزومی نداره که در مرتب سازی حبابی و انتخابی عناصر از انتها مرتب شوند. من تا حالا یه همچین چیزی نشنیدم.
حبابی و انتخابی نیست، چرا که عناصر مرتب شده ابتدایی ۵ کوچکترین عنصر نیستند.
اما درجیه. چرا که عناصر مرتب شده ی ابتدایی ۵ تا هستند !!!
موفق باشید
در ضمن اصلن لزومی نداره که در مرتب سازی حبابی و انتخابی عناصر از انتها مرتب شوند. من تا حالا یه همچین چیزی نشنیدم.
حبابی و انتخابی نیست، چرا که عناصر مرتب شده ابتدایی ۵ کوچکترین عنصر نیستند.
اما درجیه. چرا که عناصر مرتب شده ی ابتدایی ۵ تا هستند !!!
موفق باشید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close