۰
subtitle
ارسال: #۱

روابط بازگشتی - تابع مولد
سلام.
دوستان این سوال مربوط به مباحث حل روابط بازگشتی با تابع مولد میشه.
حل دستگاههای رابطههای بازگشتی:
مشکلی که در این سوال هستش، بخش تبدیل به تابع مولد هست.
مطمئن نیستم که درست راه را رفتهام یا نه٬ اما برای Fx مربوط به مولد٬ این رابطه را نوشتم:
[tex]f(x)=\frac{2x^2-5x^3-x}{1-4x 5x^2}[/tex]
در واقع... بعد از این مرحله٬ روی یافتن دنبالهی این مولد مشکل دارم (البته برای این Fx هنوز مطمئن نیستم که درست هست یا نه)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر.
دوستان این سوال مربوط به مباحث حل روابط بازگشتی با تابع مولد میشه.
حل دستگاههای رابطههای بازگشتی:
[tex]\\a_{n 1}=2a_n-b_n 2 \\ b_{n 1}=-a_n 2b_n-1 \\ n\geq 0,\ a_0=0,\ b_0=1[/tex]
مشکلی که در این سوال هستش، بخش تبدیل به تابع مولد هست.
مطمئن نیستم که درست راه را رفتهام یا نه٬ اما برای Fx مربوط به مولد٬ این رابطه را نوشتم:
[tex]f(x)=\frac{2x^2-5x^3-x}{1-4x 5x^2}[/tex]
در واقع... بعد از این مرحله٬ روی یافتن دنبالهی این مولد مشکل دارم (البته برای این Fx هنوز مطمئن نیستم که درست هست یا نه)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر.
۰
ارسال: #۲

سلام. رابطه برای دنباله a رو من به شکل [tex]f(x)=\frac{3x^2-7x 3}{(1-x)(1-2x)^2}[/tex] بدست آوردم. این رابطه ساده میشه.
۰
ارسال: #۳

RE: روابط بازگشتی - تابع مولد
ممنون آقای جویباری.
یه گره هست٬ نمیدونم چرا باز نمیشه... کلی باهاش کلنجار رفتم.
به نظر شما جایی اشتباه هست؟
[tex]\\ f(x)=2xf(x)-xg(x) \frac{2x}{1-x} \\ g(x)=-xf(x) 2xg(x) \frac{1-2x}{1-x}[/tex]
ممنون
یه گره هست٬ نمیدونم چرا باز نمیشه... کلی باهاش کلنجار رفتم.
به نظر شما جایی اشتباه هست؟
[tex]\\ f(x)=2xf(x)-xg(x) \frac{2x}{1-x} \\ g(x)=-xf(x) 2xg(x) \frac{1-2x}{1-x}[/tex]
ممنون
۰
ارسال: #۴

من بدست آوردم [tex]f(1-2x) gx-\frac{2}{1-x}-1=0[/tex] و [tex]g(1-2x) fx \frac{x}{1-x}=0[/tex]
بعد مقدار [tex]g=\frac{-fx-\frac{x}{1-x}}{1-2x}[/tex] رو توی رابطه اول نوشتم. بازم زیاد از مباحث مولد یادم نیست.
بعد مقدار [tex]g=\frac{-fx-\frac{x}{1-x}}{1-2x}[/tex] رو توی رابطه اول نوشتم. بازم زیاد از مباحث مولد یادم نیست.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close