سلام بچه ها!
من قبلا این تاپیک و زده بودم اما از اونجایی که بچهها در مورد این دانشگاه پرسیدن اطلاعات دقیق تری می ذارم !امیدوارم به دردتون بخوره!
دانشگاه صنعتی شیراز در واقع قبلا دانشگاه صنعت الکترونیک دانشگاه شیراز بود که سال ۱۳۸۳ تبدیل به دانشگاه صنعتی شیراز شد!
تو مقطع کارشناسی فقط دو رشتهی برق و ای تی می گیره(البته تا حالا) و رشتههای ارشد هم به صورت باکتریایی هر سال در حال رشد هستند! رشتهی ارشدی که توی این دانشگاه هست و به ما مربوط می شه ارشد شبکه است که اولین ورودی های اون ورودی های سال ۸۹ هستند!گویا از کنکور ۹۰ هم قراره چند نفر نرم افزار هم بگیره!
استادایی که به بچه های ارشد درس میدن ۴ نفرن(اگر اشتباه نکنم)
دکتر کشتگری دکتراشون و از شریف گرفتن(فکر کنم درسای تخصصی شبکه با ایشون هست!!)
دکتر بوشهریان که دکترای نرم از دانشگاه علم و صنعت هستند (نمی دونم چه درسی و با ارشدا دارن)
دکتر احمد زاده دکترا شون و از دانشگاه ناتینگهام انگلستان گرفتن(تنها استادی که اینجا می شه روش حساب کرد البته نه از نظر نمره!!)
دکتر؟؟ خوارزمی(علامت سوال واسه اینه که مطمئن نیستم اصلا دکترا داشته باشن)
البته شاید استادای جدید هم بهشون اضافه شن تو مهر ماه!البته هیئت علمی جدید قراره دو نفر از اساتید باشن که امسال دکترا می گیرن و الانم دارن توی دانشگاه درس می دن!اما فکر می کنم فقط به کارشناسی ها!
با اضافه شدن رشته های ارشد امکانات جدیدی به دانشگاه اضافه نشده!!حداقل ما که ندیدیم!شاید زیر پوستی اضافه شده!!
این از نظر علمی!
از نظر خوابگاه و ... هم که اگرچه وضع بد نیست اما به دلیل اینکه دانشگاه قراره محلش تغییر کنه(که به ما نمی رسه و واسه نوه نتیجه های ماست) دیگه واسه خوابگاهها خرجی نمی شه!البته اوضاع واسه خوابگاه آقاییون بسیار عالیه!
خانوما هم تا اونجا که من می دونم ارشدا بهشون اتاق های سه نفره می دن!اگرچه خوابگاه دخترا امکاناتش کمتر از خوابگاه پسرا ست!!
از نظر موقعیتش توی شهر هم یه کم از مرکز شهر دوره!اما برای خرید های جزئی و روزانه مشکلی پیدا نخواهید کرد!
اینم آدرس سایت دانشگاه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بازم اگر سوالی بود من در خدمتم!!