۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از منطق مرتبه اول
دوستان عزیز به نظر شما پاسخ گزینه یک نیست؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون میشم راهنمایی کنید
۰
ارسال: #۲

سوال از منطق مرتبه اول
گزینه۱ زنجیره سازی روبه جلو و رو به عقب بر اساس modus ponens یا انتزاع تعمیم یافته است.
گزینه ۲ هم به نظر من کاملا درسته.چون در زنجیره جلورو با استفاده از قوانین انتزاع تعمیم یافته ، حقایق جدیدی بوجود میان
گزینه ۳ به نظر من صحیح نیست و عکس این حالت هست.یعنی جلوروو قتی استفاده میشه که هدفی هست و میخواهیم درستی اون هدف را اثبات کنیم و تا زمانی پیش میریم که یا به هدف برسیم یا دیگر قوانینی برای اثبات هدف ما موجود نباشه
گزینه ۴ هم کاملا درسته و تعریف روش زنجیر عقب رو هست
گزینه ۲ هم به نظر من کاملا درسته.چون در زنجیره جلورو با استفاده از قوانین انتزاع تعمیم یافته ، حقایق جدیدی بوجود میان
گزینه ۳ به نظر من صحیح نیست و عکس این حالت هست.یعنی جلوروو قتی استفاده میشه که هدفی هست و میخواهیم درستی اون هدف را اثبات کنیم و تا زمانی پیش میریم که یا به هدف برسیم یا دیگر قوانینی برای اثبات هدف ما موجود نباشه
گزینه ۴ هم کاملا درسته و تعریف روش زنجیر عقب رو هست
۰
ارسال: #۳

سوال از منطق مرتبه اول
در زنجیره سازی پیشرو نیاز به هدف نداریم و خودمون با حقایق به هدف میرسیم.مزیت پیشرو عدم نیاز به هدفه.(طبق جزوه استاد عباد زاده عرض کردم)
۰
ارسال: #۴

سوال از منطق مرتبه اول
ممنون از دوستان عزیز
پاسخ سوال در آزمون پارسه گزینه ۲ هستش!که مشخصه کاملا اشتباهه!
به نظر من گزینه صحیح بین ۱ و ۳ هستش!
از طرفی چیزی که ابهام ایجاد می کنه روی گزینه ۳ اینه که زنجیره رو به جلو مبتنی بر گزاره هستش نه هدف!
و میشه اینطور استنباط کرد که زمانی که هدفی وجود داره بهتره از زنجیره رو به عقب که مبتنی بر هدف هستش استفاده کرد!
در مورد گزینه یک به نظر من لزومی نداره که ما از modus ponens حتما استفاده کنیم و میشه از سایر قوانین استفاده کرد!
من بازم به نظرم در این سوال نچندان استاندارد گزینه یک صحیح تره!
پاسخ سوال در آزمون پارسه گزینه ۲ هستش!که مشخصه کاملا اشتباهه!
به نظر من گزینه صحیح بین ۱ و ۳ هستش!
از طرفی چیزی که ابهام ایجاد می کنه روی گزینه ۳ اینه که زنجیره رو به جلو مبتنی بر گزاره هستش نه هدف!
و میشه اینطور استنباط کرد که زمانی که هدفی وجود داره بهتره از زنجیره رو به عقب که مبتنی بر هدف هستش استفاده کرد!
در مورد گزینه یک به نظر من لزومی نداره که ما از modus ponens حتما استفاده کنیم و میشه از سایر قوانین استفاده کرد!
من بازم به نظرم در این سوال نچندان استاندارد گزینه یک صحیح تره!
۰
ارسال: #۵

سوال از منطق مرتبه اول
گزینه ۱ کاملا صحیحه ، چون در فصل ۷ ام کتاب ما فقط از ۲ قاعده ی modes ponens و resolution استفاده می کنیم و طبق گفته ی استاد بنده (دکتر رضوی ) الگوریتم های استنتاجیه رو به جلو و رو به عقب از قاعده ی modes ponens استفاده می کنند و الگوریتم رزولوشن هم از قاهدع ی هم نام خودش.
به نظر من هم گزینه ۳ پاسخ این تسته
به نظر من هم گزینه ۳ پاسخ این تسته
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام لطفاً یکی به من بگه مرتبه زمانی ها چطوری به log تبدیل میشن فرمول داره؟؟ | Azadam | ۶ | ۴,۹۳۶ |
۰۶ دى ۱۴۰۰ ۰۹:۰۲ ق.ظ آخرین ارسال: Soldier's life |
|
مرتبه ایجاد درخت | rad.bahar | ۱ | ۳,۳۹۲ |
۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: rad.bahar |
|
مرتبه شبه کد | rad.bahar | ۱ | ۲,۳۴۸ |
۲۲ مهر ۱۳۹۹ ۰۹:۳۲ ب.ظ آخرین ارسال: BBumir |
|
سوال در مورد سهمیه رتبه اولی | rezamim2020 | ۰ | ۲,۲۳۱ |
۱۶ شهریور ۱۳۹۹ ۰۴:۳۵ ب.ظ آخرین ارسال: rezamim2020 |
|
حل مساله مرتبه زمانی حلقه های تو در تو | sarashahi | ۱۶ | ۲۳,۰۶۲ |
۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۱۶ ب.ظ آخرین ارسال: gillda |
|
مرتبه زمانی | Sanazzz | ۱۷ | ۲۱,۶۵۲ |
۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ آخرین ارسال: mohsentafresh |
|
مرتبه زمانی یافتن قطر | Sepideh96 | ۲ | ۳,۸۱۷ |
۰۸ آذر ۱۳۹۸ ۰۴:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: erfan30 |
|
مرتبه مانی | Sanazzz | ۳ | ۳,۷۲۸ |
۰۵ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۶ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
مرتبه زمانی | Sanazzz | ۰ | ۲,۰۵۱ |
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
مشکل در محاسبه مرتبه ایک سوال | Mr.R3ZA | ۰ | ۱,۸۸۴ |
۲۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ب.ظ آخرین ارسال: Mr.R3ZA |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close