زمان کنونی: ۰۸ دى ۱۴۰۳, ۰۱:۲۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده امتیاز تاریخ مانشت: ۲۰ رتبه: ۳۳۸۰
سرفصل های درس مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات
سلام دوستان. کسی میدونه سرفصل های درسی مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات چیه؟ کسی هست که توی این رشته در حال تحصیل باشه؟ راستش من تو انتخاب بین هوش و این رشته مرددم. هر دو رو هم دوست دارم.
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
سرفصل های درس مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات
راستش من اصلا متوجه نشدم منظور شما چیه؟؟؟؟
سر فصل مهندسی گرایش فناوری اطلاعات؟؟ ای تی یه رشته جداس واسه خودش!!! ربطی به مهندسی نداره که! بعد متوجه نشدم واسه ازمون دکتری بین انتخاب هوش و ای تی مشکل دارید یا واسه ارشد منظورتونه (دومی رو بیشتر احتمال میدم!! ولی چون تو بخش دکتری هست گفتم شاید منظور اولیه!)
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده امتیاز تاریخ مانشت: ۲۰ رتبه: ۳۳۸۰
RE: سرفصل های درس مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات
(۱۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: راستش من اصلا متوجه نشدم منظور شما چیه؟؟؟؟
سر فصل مهندسی گرایش فناوری اطلاعات؟؟ ای تی یه رشته جداس واسه خودش!!! ربطی به مهندسی نداره که! بعد متوجه نشدم واسه ازمون دکتری بین انتخاب هوش و ای تی مشکل دارید یا واسه ارشد منظورتونه (دومی رو بیشتر احتمال میدم!! ولی چون تو بخش دکتری هست گفتم شاید منظور اولیه!)
با عرض پوزش از این همه تاخیر. یکی از گرایش های مهندسی کامپیوتر برای دکتری فناوری اطلاعاته کدشم ۲۳۵۸ هست. من منظورم دکتراس. هرچی برای سرفصل هاش جستجو کردم چیزی پیدا نکردم. البته دیگه مهلتش تموم شد و منم هموم ۲۳۵۸ رو ثبت نام کردم
ممنونم