۰
subtitle
ارسال: #۱
چند سئوال از بازگشتی
با سلام:
من یه چند تا سوال در قالب یه مو ضو ع مطر ح می کنم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو این بخش مسعود عزیز و سایر دو ستان یه سری نکات گذاشتند. سوال من اینه اگه رابطه بازگشتی به این شکل باشه چه جوری باید حل کرد:
تو نکا تی که مسعود عزیز اشاره کرده این تابع از مرتبه تتا n هستش ولی تو کتاب اقای یوسفی گفته شده از مرتبه logn کلا اینجور توابع بازگشتی رو چطور باید حل کرد .
یه مطلب دیگه هم در باره درخت بازگشت ممکنه تو این تا پیک درباراش بحث کنیم:
ببنید اگه
باشه برای حل ما میتونیم از قضییه اصلی استفاده کنیم . ولی می خوام از درخت بازگشت بررسی کنیم:
اگه بخواهیم درخت بازگشت رو رسم کنیم و سپس بخواهیم مجموع نودها هر سطح را باهم جمع کرده و در حالت کلی سیگما رو محاسبه کنیم این سری حا صل میشه ؟
و بعد چون تصا عدی کم داره میشه بنا براین از مرتبه تتا n^2 هستش .
اما رابطه دیگه ای قرار داده شده .
سوال من اینه اگه تو این رابطه با استفاده از درخت بازگشت بخواهیم بررسی کنیم چجوری باید حل بشه و اینکه این رابطه با این رابطه چه فرقی داره (در حالت کلی )؟؟
در ضمن ممنونم ازتون
من یه چند تا سوال در قالب یه مو ضو ع مطر ح می کنم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو این بخش مسعود عزیز و سایر دو ستان یه سری نکات گذاشتند. سوال من اینه اگه رابطه بازگشتی به این شکل باشه چه جوری باید حل کرد:
کد:
t(n)=t(n-1)+1/n
یه مطلب دیگه هم در باره درخت بازگشت ممکنه تو این تا پیک درباراش بحث کنیم:
ببنید اگه
کد:
t(n)=t(n/2)+n^2
اگه بخواهیم درخت بازگشت رو رسم کنیم و سپس بخواهیم مجموع نودها هر سطح را باهم جمع کرده و در حالت کلی سیگما رو محاسبه کنیم این سری حا صل میشه ؟
کد:
n^2+1/2n^2+1/4n^2+.................+1/n(n^2)
اما رابطه دیگه ای قرار داده شده .
کد:
t(n)=t(n/3)+t(2n/3)+n
کد:
t(n)=t(n/2)+t(n/4)+t(n/8)+n