۰
subtitle
ارسال: #۱

به ۳روش اثبات کنیدL0(x) + L1(x)+ .... +Ln (x) =1اگه کسی میدونه لطف کنه کامل توضیع بده
L0(x) + L1(x)+ .... +Ln (x) =1
۰
ارسال: #۲

به ۳روش اثبات کنیدL0(x) + L1(x)+ .... +Ln (x) =1اگه کسی میدونه لطف کنه کامل توضیع بده
بیشتر توضیح بدید. Li چی هست؟
۰
ارسال: #۳

لاگرانژ نیست؟
۰
ارسال: #۴

برای افرادی مثل من که دیگه تو فاز اینا نیستن احتیاجه تعریفش نوشته بشه، شاید بتونیم کمکی کنیم.
۰
ارسال: #۵

برای اثبات میتونید از چندجملهای درونیاب تابع f(x)=1 استفاده کنید.
۰
ارسال: #۶

از روش "لاگرانژ" و "درونیابی
از روش "لاگرانژ" و "درونیابی قابل حل است کسی می تونه سوال رو پاسخ بده اخه من جوابشو می خوام؟ ضروریه وفوری
ارسال: #۷

RE: از روش "لاگرانژ" و "درونیابی
[tex]L0=\frac{(x-x1)(x-x2)...(x-xn)}{(x0-x1)(x0-x2)...(x0-xn)}[/tex]
[tex]L1=\frac{(x-x0)(x-x2)...(x-xn)}{(x1-x0)(x1-x2)...(x1-xn)}[/tex]
.
.
.
[tex]Ln=\frac{(x-x0)(x-x1)...(x-x_{n-1})}{(xn-x0)(xn-x1)...(xn-x_{n-1})}[/tex]
که این رابطه براش برقرار هست.
[tex]L_{i}(x)=\prod_{i=0 ,i\neq j}^{n}\frac{x-x_{j}}{x_{i}-x_{j}}[/tex]
و
[tex]L_{i}(x_{i})=\prod_{i=0 ,i\neq j}^{n}\frac{x_{i}-x_{j}}{x_{i}-x_{j}}=1[/tex]
[tex]L1=\frac{(x-x0)(x-x2)...(x-xn)}{(x1-x0)(x1-x2)...(x1-xn)}[/tex]
.
.
.
[tex]Ln=\frac{(x-x0)(x-x1)...(x-x_{n-1})}{(xn-x0)(xn-x1)...(xn-x_{n-1})}[/tex]
که این رابطه براش برقرار هست.
[tex]L_{i}(x)=\prod_{i=0 ,i\neq j}^{n}\frac{x-x_{j}}{x_{i}-x_{j}}[/tex]
و
[tex]L_{i}(x_{i})=\prod_{i=0 ,i\neq j}^{n}\frac{x_{i}-x_{j}}{x_{i}-x_{j}}=1[/tex]
۰
ارسال: #۸

کامل توضیع بده
سلام دوستان اگه می شه وکسی میدونه دو جواب دیگر رو بلد است بده تا اگر کس دیگری هم خواست از مطالب استفاده ببره من هم خودم دنبال این جواب هستم ممنون
کارشناسان وکاردانان این موضوع کجا هستن دو روش دیگه رو بنویسن تا استفادش رو ببریم
کارشناسان وکاردانان این موضوع کجا هستن دو روش دیگه رو بنویسن تا استفادش رو ببریم
۰
ارسال: #۹

فرض کنید دادههای تابع جدولی ما به صورت زیر باشند:
[tex](x_0,y_0),\dots,(x_n,y_n)[/tex]
در اینصورت با توضیح آقای فرهاد، میایم از پایههای لاگرانژ که اونجا مطرح شد، برای ساختن درونیاب استفاده میکنیم. خب تابع درونیاب به این صورت در میاد:
[tex]P_n(x) = L_0(x)f_0 \dots L_n(x)f_n[/tex]
اما چندجملهای درونیاب از مرتبهی n برای چندجملهایهای حداکثر از n دقیق است، چون خطای چندجملهای درونیاب به صورت زیر بدست میاد:
[tex]\frac{(x-x_0)\dots(x-x_n)}{(n 1)!}f^{(n 1)}(\xi_n)[/tex]
و مشتق n+1م یک چندجملهای از درجهی n صفره (مثلا مشتق سوم تابع [tex]x^2[/tex] را بگیرید.).
حالا چندجملهای درونیاب مطرح شده در بالا رو برای درونیابی چندجملهی [tex]f(x) = 1[/tex] استفاده میکنیم، نقاط درونیابی عبارتند از:
[tex](x_0,1),(x_1,1),\dots,(x_n,1)[/tex]
و چون خطای چندجملهی درونیاب مرتبهی n برای چندجملهای از درجهی صفر ۱ دقیقه، پس:
[tex]1 = L_0(x) \dots L_n(x)[/tex]
و تموم میشه :دی [tex]\blacksquare[/tex].
[tex](x_0,y_0),\dots,(x_n,y_n)[/tex]
در اینصورت با توضیح آقای فرهاد، میایم از پایههای لاگرانژ که اونجا مطرح شد، برای ساختن درونیاب استفاده میکنیم. خب تابع درونیاب به این صورت در میاد:
[tex]P_n(x) = L_0(x)f_0 \dots L_n(x)f_n[/tex]
اما چندجملهای درونیاب از مرتبهی n برای چندجملهایهای حداکثر از n دقیق است، چون خطای چندجملهای درونیاب به صورت زیر بدست میاد:
[tex]\frac{(x-x_0)\dots(x-x_n)}{(n 1)!}f^{(n 1)}(\xi_n)[/tex]
و مشتق n+1م یک چندجملهای از درجهی n صفره (مثلا مشتق سوم تابع [tex]x^2[/tex] را بگیرید.).
حالا چندجملهای درونیاب مطرح شده در بالا رو برای درونیابی چندجملهی [tex]f(x) = 1[/tex] استفاده میکنیم، نقاط درونیابی عبارتند از:
[tex](x_0,1),(x_1,1),\dots,(x_n,1)[/tex]
و چون خطای چندجملهی درونیاب مرتبهی n برای چندجملهای از درجهی صفر ۱ دقیقه، پس:
[tex]1 = L_0(x) \dots L_n(x)[/tex]
و تموم میشه :دی [tex]\blacksquare[/tex].
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close