۰
subtitle
ارسال: #۱

حداکثر فضای پشته مورد نیاز برای اجرای الگوریتم QuickSort ؟
سلام.
در الگوریتم QuickSort حداکثر فضای پشته مورد نیاز برای اجرای این الگوریتم چه میزان است؟
در الگوریتم QuickSort حداکثر فضای پشته مورد نیاز برای اجرای این الگوریتم چه میزان است؟
۰
ارسال: #۲

RE: حداکثر فضای پشته مورد نیاز برای اجرای الگوریتم QuickSort ؟
با سلام.
حداکثر فضا اگر هر بار دادهها به طور مساوی تقسیم بشوند حداکثر عمق درخت بازگشتی [tex]O(\log (n))[/tex] می شودو فضای پشته مورد نیاز هم [tex]O(\log (n))[/tex] خواهد بود . ولی در بدترین حالت اگر دادهها مرتب شده باشند که در این صورت دادهها به دو قسمت [tex]n-1[/tex] و قسمت دیگر با اندازه صفر تقسیم می شوند آنگاه حداکثر فضای پشته مورد نیاز [tex]O(n)[/tex] خواهد بود .
حداکثر فضا اگر هر بار دادهها به طور مساوی تقسیم بشوند حداکثر عمق درخت بازگشتی [tex]O(\log (n))[/tex] می شودو فضای پشته مورد نیاز هم [tex]O(\log (n))[/tex] خواهد بود . ولی در بدترین حالت اگر دادهها مرتب شده باشند که در این صورت دادهها به دو قسمت [tex]n-1[/tex] و قسمت دیگر با اندازه صفر تقسیم می شوند آنگاه حداکثر فضای پشته مورد نیاز [tex]O(n)[/tex] خواهد بود .
ارسال: #۳

(۲۸ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۱۸ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: با سلام.
این [tex]lgn[/tex]
که گفتین میشه تعداد مرتبه تقسیم شدن.خوب در هر مرحله هم یه آرایه n عنصری داریم پس میشه [tex]nlgn[/tex]
میشه اگه اشتباهه تصحیح کنین؟
۰
ارسال: #۴

در تکمیل مطالبی که نفر قبلی عنوان نمودند:
برای لیستهای بزرگ ما دیگر نمی تونیم فضایی که متغییرهای Left و Right در اختیار میگیرند را در نظر نگیریم برای همین [tex]O(lgn)[/tex] نیز برای این مورد باید در نظر گرفت و در واقعیت فضای پشته در حالت متوسط یا بهترین حالت برابر میشه با [tex]O(lg^2n)[/tex] و در بدترین حالت برابر میشه با [tex]O(nlgn)[/tex] .
برای لیستهای بزرگ ما دیگر نمی تونیم فضایی که متغییرهای Left و Right در اختیار میگیرند را در نظر نگیریم برای همین [tex]O(lgn)[/tex] نیز برای این مورد باید در نظر گرفت و در واقعیت فضای پشته در حالت متوسط یا بهترین حالت برابر میشه با [tex]O(lg^2n)[/tex] و در بدترین حالت برابر میشه با [tex]O(nlgn)[/tex] .
ارسال: #۵

(۲۹ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ ق.ظ)حامد نوشته شده توسط: در تکمیل مطالبی که نفر قبلی عنوان نمودند:
حامد جان از کدم کتاب گفتی این جمله رو . من از رو مقسمی گغتم .
۰
ارسال: #۶

حداکثر فضای پشته مورد نیاز برای اجرای الگوریتم QuickSort ؟
این عین متن کتاب مقسمیه .
من با جواب حامد مردد شدم . خودمم نمی دونم
من با جواب حامد مردد شدم . خودمم نمی دونم
ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close