۰
subtitle
ارسال: #۱

آیا این زبانها منظمند؟
زبان اول:
[tex]L= {a^{n}b^{n}: n\geq 1}\bigcup {a^{n}b^{m}: n\geq 1,m\geq 1}[/tex]
به نظر من این زبان همون a*b* معروف خودمون رو تولید می کنه و در نتیجه منظمه. نظر دوستان؟
زبان دوم:
[tex]L= {a^{n}b^{n}:n\geq 1} \bigcup {a^{n}b^{m 2}:n\geq 1, m\geq 1}[/tex]
در مورد این زبان نظر خاصی ندارم. واگذار می کنم به دوستان
[tex]L= {a^{n}b^{n}: n\geq 1}\bigcup {a^{n}b^{m}: n\geq 1,m\geq 1}[/tex]
به نظر من این زبان همون a*b* معروف خودمون رو تولید می کنه و در نتیجه منظمه. نظر دوستان؟
زبان دوم:
[tex]L= {a^{n}b^{n}:n\geq 1} \bigcup {a^{n}b^{m 2}:n\geq 1, m\geq 1}[/tex]
در مورد این زبان نظر خاصی ندارم. واگذار می کنم به دوستان
۰
ارسال: #۲

RE: آیا این زبانها منظمند؟
در مورد اولی:
در واقع رشته هایی که زبان سمت چپ اجتماع (اول یه سری a بعد یه سری b به طوری که از هر حرف حداقل یکی موجود باشد و تعداد a و b مساوی باشند) تولید میکنه زیرمجموعه ای از رشته هایی است که زبان سمت راست (اول یه سری a بعد یه سری b به طوری که از هر حرف حداقل یکی موجود باشد) تولید میکنه هستند! و زبان سمت راستی [tex]a^{ }b^{ }[/tex] هست.
در مورد دومی:
m کجاشه؟
در واقع رشته هایی که زبان سمت چپ اجتماع (اول یه سری a بعد یه سری b به طوری که از هر حرف حداقل یکی موجود باشد و تعداد a و b مساوی باشند) تولید میکنه زیرمجموعه ای از رشته هایی است که زبان سمت راست (اول یه سری a بعد یه سری b به طوری که از هر حرف حداقل یکی موجود باشد) تولید میکنه هستند! و زبان سمت راستی [tex]a^{ }b^{ }[/tex] هست.
در مورد دومی:
m کجاشه؟
ارسال: #۳

(۲۶ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۵۴ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: در مورد اولی:
با این اوصاف نمیشه گفت منظمه درسته؟؟
در مورد دومی:
m کجاشه؟
اصلاح شد برادر. نظرتو بگو
ارسال: #۴

(۲۶ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۵۴ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: در مورد اولی:
در مورد دومی:
m کجاشه؟
نظر دوستمون در رابطه با زبان اول کاملا درسته اجتماع این دو زبان محدودیت مساوی بودن تعداد aها با bها رو از بین میبره و این زبان منظمه و تو زبان دو م هم تعداد محدودی b اضافه شده که قابل رسم با dfa که باید متناهی باشه هست
۰
ارسال: #۵

آیا این زبانها منظمند؟
دومی فکر کنم فقط رشته a*bb رو تولید نمیکنه. البته aabb رو تولید میکنه.
۰
ارسال: #۶

آیا این زبانها منظمند؟
تو زبان دومی میشه گفت یه DFA هست که زبان اول رو می پذیره و با دوتا b به حالت پایانی میره و در نتیجه منظمه
۰
۰
ارسال: #۸

در مورد دومی:
زبان a^n b^ m+2 در صورتی با a^n b^ n مساوی می شه که n=m+2 باشه. و چون m>=1 بنابراین
n>=3 میشه.یعنی a^n b^ m+2 به ازای n>=3 تمام رشته های زبان a^n b^ n رو تولید می کنه.یعنی پس فقط n=1 , n=2 تولید نمی کنه.پس حاصل اجتماع این دو زبان هست:
a^n b^ m+2 n>=1 m>=1 } + ab+a^2 b^2 }
که همون طور که دوستان هم گفتن ،منظم هست!
اگه مشکلی داره ،لطفا راهنماییم کنین!
زبان a^n b^ m+2 در صورتی با a^n b^ n مساوی می شه که n=m+2 باشه. و چون m>=1 بنابراین
n>=3 میشه.یعنی a^n b^ m+2 به ازای n>=3 تمام رشته های زبان a^n b^ n رو تولید می کنه.یعنی پس فقط n=1 , n=2 تولید نمی کنه.پس حاصل اجتماع این دو زبان هست:
a^n b^ m+2 n>=1 m>=1 } + ab+a^2 b^2 }
که همون طور که دوستان هم گفتن ،منظم هست!
اگه مشکلی داره ،لطفا راهنماییم کنین!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close