۰
subtitle
ارسال: #۱

شرکت پذیری از راست یا چپ؟
[/quote][/align]رفقا سلام
صفحه ۷۷ کتاب تست پوران تالیف آل شیخ، نکته ای رو خوندم که به نظرم مبهم اومد. نیاز به یاری دوستان دارم
برای این گرامری که پیوست شده، گفته عملگرهای * و + هر دو شرکت پذیر از راست هستند چون قواعد شامل آنها بازگشتی از راست دارند و ...
سوال اینجاست که تو این گرامر بازگشتی چپ هست اما بازگشتی راست دیده نمی شه؟! بعدم بع غیر از تشکیل جدول تقدم عملگر به نظرتون راه دیگه ای هم هست برای تشخیص شرکت پذیری از راست یا چپ؟
صفحه ۷۷ کتاب تست پوران تالیف آل شیخ، نکته ای رو خوندم که به نظرم مبهم اومد. نیاز به یاری دوستان دارم
برای این گرامری که پیوست شده، گفته عملگرهای * و + هر دو شرکت پذیر از راست هستند چون قواعد شامل آنها بازگشتی از راست دارند و ...
سوال اینجاست که تو این گرامر بازگشتی چپ هست اما بازگشتی راست دیده نمی شه؟! بعدم بع غیر از تشکیل جدول تقدم عملگر به نظرتون راه دیگه ای هم هست برای تشخیص شرکت پذیری از راست یا چپ؟
۰
ارسال: #۲

این گرامری که فرستادی من فکر کنم که شرکت پذیر چپ باشه نه راست ،چرا که قواعد بازگشتی آن بازگشتی از چپ میباشد
ارسال: #۳

RE: شرکت پذیری از راست یا چپ؟
۰
ارسال: #۴

بله اگه فقط بازگشتی راست باشه، شرکت پذیر راست هم هست و اگر فقط بازگشتی چپ باشه، شرکت پذیر چپ است .ولی اگر هم بازگشتی چپ باشه و هم بازگشتی راست مبهم است
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close