سلام.
من دارم کتاب استالینگز پدرام رو میخونم.
پارسال توی کنکور IT(که به عنوان سیاهی لشگر شرکت کردم تا یه سروگوشی آب بدم
) تقریبا هیچ چیزی از این کتاب نبود.
کنکور بیشتر کد داده بود امّا توی این کتاب خیلی کد نداره. البته یه پیوست پروژه داره که به گفته مقدّمه کتاب و سایت stallings فقط در اختیار مدرسین قرار داده میشه. همچنین حل المسائلش.
حالا این سوالایی مثل کدهایی که داده شده بود تا نخشهاشو بررسی کنیم کجای کتابها میشه گیر آورد، معلوم نیست.
وضعیت کتاب تاننباوم در کنکور چطوره کدوم نوع از سوالات از این کتاب آمده بود؟
بیشتر روی کتابهای مرجع بحث کنیم. چون به هر حال مرجع سازمان سنجش همون کتابهایی است که توی سرفصل وزارت علوم ذکر شده اند. حتّی اگر قدیمی باشند! این قانونه!! ولی کمتر داوطلبی به این موضوع توجه میکنه!!! البته یه قانون نانوشته امّا گفته شده اینه که سوالا نباید عین هیچ کتابی باشن پس یه مقداری هم سوالای حرفه ای(پیج دار) که افراد عالی جواب بدن هم داره.
سرفصلهای وزارت علوم رو میتونید از سایت دفتر گسترش وزارت علوم به آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دریافت کنید.
به هر حال این تاپیکو زدم تا بگم این که شما میگین فلان کتابو بخون کدوم نوع از سوالای کنکور از آن آمده اند؟
چون احتمالا کنکور از چند منبع(رسمی) طرّاحی میشه.
مثلا من فکر میکنم سوالات کد دار سیستم عامل از کتاب تاننباوم باشه و سوالات تعریفی از استالینگز و سیلبر شاوتز و سوالات جون دار(بدون منبع) از کتاب راهنمای شوام در سیستم عامل طرّاحی بشن.
لطفا با بحث در این مورد تاپیک را پربار کنید