(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ)fazel-d نوشته شده توسط: ۳ روزی می شه که خیلی برای انتقالی پیگیری کردم ولی اصلا دانشگاه مبدا قادر به همکاری نیست و به هیچ صراطی راضی نمیشه. و میگه باید بره تو کمیسیون.
ما که نمی فهمیم چرا و برای چی؟ این سوالی بود که از مدیر تحصیلات تکمیلی داشتم و در جواب، آئین نامه وزرات علوم رو آورد و گفت این موضوع به صراحت آورده شده که انتقال جابجای و تغییر رشته در مقطع ارشد ممنوع هست.
ببین الآن تو شهر ما بوشهر، دانشگاه خلیج فارس وقتی میری، این راهروها و ستون ها و دیوارها همش شده اطلاعیه ی دانشجوهای ارشد واسه جابجایی، یعنی یکی جاشون بره دانشگاهی که قبول شدن بعد خودشون بیان بجای اون دانشگاه بوشهر، اتفاقا خیلی هاشون هم موفق میشن و جابجا می کنن ... این چه آیین نامه ایه که یه جا اجرا میشه یه جا نمیشه ... اگر اجباری تو اجرای این آیین نامه بود قطعا دانشگاه خلیج خودشو تو دردسر نمی انداخت و همچین کاری نمی کرد، میشه بپرسم چه دانشگاهی هستین؟همون هوش روزانه تهران هستین یا اون فقط جهت مثال بود ؟
من که چشمام سفید شد بس که تو سایت سنجش از اول هفته ۱ مهر هر روز یک ساعت به یک ساعت رفتم و کارنامه نهایی نیومد
شما حتی اگر کدهای بعد از این انتخابت رو قبول بشی، دانشگاه مبدا باید با رفتنت به اونجا موافقت کنه، در غیر اونصورت حتی با موافقت دانشگاه مقصد به تنهایی، شما نمی تونی اونجا ثبت نام کنی،
مشکلیه که الآن خودمم درگیرشم
درخواست بده تا بره تو کمیسیون ... تو درخواستت هم دلایلت رو بنویس انشاالله که موافقت کنن