پیشنهاد یک Recorder خوب - نسخهی قابل چاپ |
پیشنهاد یک Recorder خوب - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
دوستان لطف می کنید یه Recorder خوب معرفی کنید / مرسی |
RE: پیشنهاد یک Recorder خوب - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: دوستان لطف می کنید یه Recorder خوب معرفی کنید / مرسی فکر کنم توی یکی از تاپیک ها در مورد این موضوع کامل بحث شده اگه بگردی پیداش می کنی و رکوردر مورد دلخوات می رسی |
پیشنهاد یک Recorder خوب - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ
گشتم دوست عزیز / چیزی پیدا نکردم |
RE: پیشنهاد یک Recorder خوب - **sara** - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
من قبلاً می خواستم اینو بخرم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هنوز نخریدمش. شما در موردش تحقیق کنید ببینید خوبه یا نه. صدای ضبط شده سری ux سونی رو شنیدم خیلی خوب بود. احتمالاً این هم خوبه. مخصوصاً که سیستم حذف نویز داره. فقط قیمتش یکم زیاده. |
پیشنهاد یک Recorder خوب - ف.ش - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ق.ظ
یه ۶ سال پیش که من میخواستم بخرم creative تو بورس بود اما میگفتن بدنش پلاستیکه و زود میشکنه. اینها رو هم مطالعه کنید بد نیست : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
پیشنهاد یک Recorder خوب - WeCan - 06 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ق.ظ
بچه کسی کیفیت ضبط صدای پلیر سامسونگ u5 رو نمیدونه ؟؟؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لطف راهنمایی کنید چه مدلی بخرم که خوب ضبط بکنه ؟ پلیر سامسونگ ! رکوردر leono ! ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ؟؟؟؟ |
پیشنهاد یک Recorder خوب - The BesT - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام من پارسال ام پی تری مدل Transcend خریدم حدود ۶۰-۷۰ تومن هم قیمتش بود از نظر کیفیت ضبط صدا و پخش صدا هم فوق العاده عالی هست...حافظه ۴گیگ هم داره به نطر من این مدل بخرید ضرر نمیکنید گارانتی ۱ساله هم داره شکل ظاهری اش هم درلینک زیر میتونید مشاهده کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |