![]() |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - m.teymourpour - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ب.ظ
سلام اینم دانشگاهی که قرار بود از اولش من قبول شم، قبل از اونکه من جای دیگه ای رو انتخاب کنم خدا رو شکر ![]() تبریک به همه دوستانی که قبول شدن و آرزوی موفقیت برای عزیزانی که به خواسته شون نرسیدن انتخاب رشته هم شریف روزانه امیرکبیر روزانه تهران شبانه امیرکبیر*** شبانه تهران علم و صنعت شهید بهشتی خواجه نصیر |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - hamedfayez - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
تبریک میگم حساااابی خوشحال شدم به چیزی که می خواستی رسیدی هرچند از نوع شبانش ! |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - masoud67 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ
تبریک از همین الان برات طلب صبر از خدا دارم . ![]() |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - pezhman.m-AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ب.ظ
به به........ تبریک فراوان..... جفتمون سر رتبه ای که خودت میدونی بحث میکردیم و هیچکدوم بهش نرسیدیم ولی در عوض جفتمون به دانشگاه دلخواهمون رسیدیم ![]() ایشالا تو امیرکبیر بترکونی........ |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - m.teymourpour - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: تبریکممنون آقا مسعود حالا شما بذار من بیام اونجا، همون ترم اول که رنک دانشگاه رو تو دنیا ۵ رقمی کردم حساب کار میاد دستشون ![]() ![]() |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - nlp@2015 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ب.ظ
به شما هم خییلی تبریک میگم. فعلا ک دانشجوهای امیرکبیر ازش بد میگن خدا ب دادمون برسه ![]() |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - IT.girll - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
خیلی خیلی تبریک. ایشالله موفقیت های بیشتر ![]() |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - m.teymourpour - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: تبریکممنونم ازتون ![]() درسته تو گروه های درسی ماهیانه با پست های بی ربطمون شما رو خیلی اذیت میکردیم ولی الان این موفقیت رو تقدیم میکنیم به مدیران صبور مانشت ![]() |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - masoud67 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:همون ترم اول که مشروط شدی حساب کار میاد دستت(09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: تبریکممنون آقا مسعود ![]() |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - dr.a_AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ
تبریک آقاااا انشالله همیشه موفق باشید |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - faza - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ق.ظ
میثم خان بالاخره هم دانشگاهی شدیم! تبریک آقا جان تبریــــــــــــک. :-) میبینمت ایشالااااا. کلمپه! :دی |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - ana9940 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ق.ظ
تبریک |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - RASPINA - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ق.ظ
تبریک می گم امیدوارم همین جور یکی یکی پله های ترقی را بالابرید //واقعا ثابت کردید خواستن توناستن است |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ق.ظ
تبریک می گم...ایشاا... همیشه موفق باشین |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - website.expert - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ق.ظ
آقا تبریک میگم خیلی خوشحال شدم به چیزی که میخواستی رسیدی،آخه قبل کنکور خیلی از پست هات روحیه می گرفتم ![]() همچنین بعد کنکور ![]() انشاا... در سایر مراحل زندگیت هم موفق باشی |