۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - m.teymourpour - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ب.ظ
سلام اینم دانشگاهی که قرار بود از اولش من قبول شم، قبل از اونکه من جای دیگه ای رو انتخاب کنم خدا رو شکر تبریک به همه دوستانی که قبول شدن و آرزوی موفقیت برای عزیزانی که به خواسته شون نرسیدن انتخاب رشته هم شریف روزانه امیرکبیر روزانه تهران شبانه امیرکبیر*** شبانه تهران علم و صنعت شهید بهشتی خواجه نصیر |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - hamedfayez - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
تبریک میگم حساااابی خوشحال شدم به چیزی که می خواستی رسیدی هرچند از نوع شبانش ! |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - masoud67 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ
تبریک از همین الان برات طلب صبر از خدا دارم . |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - pezhman.m-AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ب.ظ
به به........ تبریک فراوان..... جفتمون سر رتبه ای که خودت میدونی بحث میکردیم و هیچکدوم بهش نرسیدیم ولی در عوض جفتمون به دانشگاه دلخواهمون رسیدیم ایشالا تو امیرکبیر بترکونی........ |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - m.teymourpour - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: تبریکممنون آقا مسعود حالا شما بذار من بیام اونجا، همون ترم اول که رنک دانشگاه رو تو دنیا ۵ رقمی کردم حساب کار میاد دستشون |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - nlp@2015 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ب.ظ
به شما هم خییلی تبریک میگم. فعلا ک دانشجوهای امیرکبیر ازش بد میگن خدا ب دادمون برسه |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - IT.girll - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
خیلی خیلی تبریک. ایشالله موفقیت های بیشتر |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - m.teymourpour - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: تبریکممنونم ازتون درسته تو گروه های درسی ماهیانه با پست های بی ربطمون شما رو خیلی اذیت میکردیم ولی الان این موفقیت رو تقدیم میکنیم به مدیران صبور مانشت |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - masoud67 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:همون ترم اول که مشروط شدی حساب کار میاد دستت )) منتظرت هستم(09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: تبریکممنون آقا مسعود |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - dr.a_AI - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ
تبریک آقاااا انشالله همیشه موفق باشید |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - faza - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ق.ظ
میثم خان بالاخره هم دانشگاهی شدیم! تبریک آقا جان تبریــــــــــــک. :-) میبینمت ایشالااااا. کلمپه! :دی |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - ana9940 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ق.ظ
تبریک |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - RASPINA - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ق.ظ
تبریک می گم امیدوارم همین جور یکی یکی پله های ترقی را بالابرید //واقعا ثابت کردید خواستن توناستن است |
۷۹ هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ق.ظ
تبریک می گم...ایشاا... همیشه موفق باشین |
RE: 79 هوش مصنوعی - شبانه امیرکبیر - website.expert - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ق.ظ
آقا تبریک میگم خیلی خوشحال شدم به چیزی که میخواستی رسیدی،آخه قبل کنکور خیلی از پست هات روحیه می گرفتم همچنین بعد کنکور انشاا... در سایر مراحل زندگیت هم موفق باشی |