عید غدیر مبارک - نسخهی قابل چاپ |
عید غدیر مبارک - software94 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
تا حبّ علی و آل او یافته ایم کام دل خویش مو به مو یافته ایم وز دوستی علی و اولاد علی است در هر دو جهان گر آبرو یافته ایم سلام مهندسها عید ولایت مبارک.سیدها کجان اعلام حضور کنن.تبریکات ویژه مانشت به همه سیدها |
عید غدیر مبارک - fo-eng - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ
سلام عرض می کنم. منم تبریک عرض می کنم عید ولایت رو به تمامی دوستان عزیزم. . . اعلام حضور می نماییم! |
RE: عید غدیر مبارک - ziba.O - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام عرض می کنم. سلام و تبریک دوست عزیز، خب من عیدی یه دعایه توپ میخوام کارم گیره بدجور دعام کن شما نزدیکتری به خدا و حسابتون جداست. |
عید غدیر مبارک - vesta - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
عید همگی مبارک من هم چیزی جزء دعای خیر نمیخواهم، ممنون میشم زودتر وصول شه |
RE: عید غدیر مبارک - fo-eng - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام عرض می کنم. سلام دوست عزیز ... منم این عید مبارک رو تبریک عرض می کنم. اینطور نفرمایید ما هم مثل بقیه هستیم و مطمئن باشید لطف و رحمت خداوند اونقدر زیاد هست که لازم نیست وساطت کسی رو کنیم خصوصا در این هفته های عزیز که عید پشت عید و تولد پشت تولد داریم. من از صمیم قلب براتون دعا می کنم اونچه به صلاح تون هست نصیبتون بشه. بنده نیز التماس دعا دارم. یا علی! |
عید غدیر مبارک - sherkat - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
منم این عید رو به تمامی هموطنان تبریک میگم ! عید همگی مبارک ! |
عید غدیر مبارک - happy07 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
گر نظر به ذره بوتراب کند رود به آسمان و کار آفتاب کند.... ایشالا که عید خوبی همه پیش رو داشته باشید، پر از خبرای خوب، دید و بازدید و البته پر از عیدی و شیرینی :دی |
عید غدیر مبارک - banafshe - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
من هم عید غدیر رو به همگی تبریک میگم امیدوارم همه سلامت و موفق باشند |
RE: عید غدیر مبارک - sedaiesahar - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
من عیدو به همگی تبریک می گم. |
RE: عید غدیر مبارک - elham_sh219 - 21 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
|
RE: عید غدیر مبارک - flowerirani - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: تا حبّ علی و آل او یافته ایم ====================== سلام و عید همه مبارک ما هم هستیم از نوع طباطباییش البته این عید عید همه انسانهای دلپاک نه سیدها امیدوار م همه سالم وشاد باشن با همه عزیزانشون |
عید غدیر مبارک - K@online - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ق.ظ
عید سعید غدیر خم به تمام دوستداران علی "علیه السلام " مبارک باد یا مرتضی علی دل خوش به ولای توایم… |