|
|
تفریق سیستم مکمل دو - نسخهی قابل چاپ |
|
تفریق سیستم مکمل دو - Doctorwho - 01 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
با سلام خسته نباشید یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید و توضیح بدهید با استفاد از سیستم مکمل ۲ تفریق های زیر را انجام دهید. الف) ۱۱۰۰۰۰۰ - ۱۰۰ من خودم نظرم برای حلش اینکه البته برای حل الف ابتدا باید عدد اول یعنی ۱۰۰ رو می نویسیم و بعدش عدد دوم رو مکمل ۲ش رو حساب میکنیم که میشه ۰۱۰۰۰۰۰ و بعدش عدد اول یعنی ۱۰۰+۰۱۰۰۰۰۰ جمع میکنیم که برابر میشه با ۰۱۰۰۱۰۰ حاصل تفریق در سیستم مکمل ۲ آیا روشم درسته یا نه ؟ و اینکه اگه غلط چرا غلطه و روشش صحیحش چطوریه ؟ باتشکر |
|
RE: تفریق سیستم مکمل دو - Morris - 01 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
سلام دوست عزیز. راستش صورت سوال شما برای من روشن نیست. اگر ممکنه دقیقا صورت سوال کتاب را مطرح کنید. |
RE: تفریق سیستم مکمل دو - Doctorwho - 01 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز. سلام خوبید راستش سوال کتاب نیست . من یه جایی دیدم میخواستم بدونم که حاصل تفریق اون دو تا عدد در سیستم مکمل ۲ چند میشه لازم به ذکرهستش که مشحص نکرده که چمع یا تفریق چند بیتی هستش ممنون میشم راهنمایم کنید |
|
RE: تفریق سیستم مکمل دو - Doctorwho - 02 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
با سلام روش شما هم درست ولی طبق گفته ی این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تایپیک در ارسال شماره ی ۱۱ کاربر yaser_ilam_com پاسخی که ایشون گفتند با پاسخ من و شما متفاوت هستش و اینکه میگوییند در سیستم مکمل ۲ هر گاه در اعمال جمع و تفریق تعداد دو عدد یکسان نبود آنگاه عدد با ارقام کمتر را در نظر گرفته و با توجه به چپ ترین عددش چه صفر و چه یک باشد به تعداد لازم به پشت عدد با ارقام کمتر اضافه می کنیم مثلا برای ۰۰۱۱۱۱۱-۱۰۰ داریم : تعداد اعداد ۱۰۰ برابر با ۳ و تعداد عدد دوم برابر با ۷ لذا چون چپترین عدد ۱۰۰ یک هست و اختلاف تعداد ارقام دو عدد ۴ پس ۴ تا ۱ به پشت عدد ۱۰۰ اضافه میکنیم میشود ۱۱۱۱۱۰۰ این روش رو باید به کار ببریم چرا صفر پشت اون عدد که تعداد ارقامش کمه قرار نمی دهیم . بازم ممنونم از راهنمایی هاتون |
RE: تفریق سیستم مکمل دو - نازین - ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: با سلام روش شما هم درست ولی طبق گفته ی این سلام بله ایشون کاملا درست می گن (من اشتباه کرده بودم) البته در سیستم بدون علامت مثلا۱۰۰برابر۰۱۰۰ است(سیستم ۴ بیتی)ولی تو مکمل ۱ و مکمل ۲ و باعلامت ۱۰۰=۱۱۰۰(سیستم ۴ بیتی)یعنی دی بی علامت به آخرین بیت سمت چپ نگاه نمی کنیم چه ۱ باشه چه ۰ ،همان ۰ می ذاریم ولی تو باعلامت و مکمل ۱ ومکمل۲ به اخرین بیت سمت چپ نگاه می کنیم. در مکمل ۲---->a-b=a+(mokamelle 1)b+1 |