تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - نسخهی قابل چاپ |
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - good-wishes - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر امنیت آزمون کارشناسی ارشد۹۳، نگرانی برخی داوطلبان در این باره به دلیل تغییر تاریخ برگزاری آزمون را نادرست خواند. دکتر حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: درپی بارش سنگین برف در برخی استانها ، آزمون سراسری کارشناسی ارشد ۹۳ با یک هفته تاخیر، از چهارشنبه ۲۳ بهمن به مدت سه روز به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار میشود. ابطال کارتهای قبلی آزمون ارشد
وی درباره اعتبار کارت داوطلبانی که هفته گذشته از طریق سایت سازمان سنجش تهیه کرده بودند، اظهار کرد: کارتهایی که داوطلبان در هفته اخیر از طریق سایت سازمان سنجش برای آزمون به تعویق افتاد دریافت کردهاند، از درجه اعتبار ساقط و باطل شده است و براین اساس داوطلبان باید بر اساس اطلاعیهای که روز شنبه از ساعت ۱۴ در سایت سنجش منتشر میشود، نسبت به دریافت کارت جدید اقدام کنند.وی در عین حال با بیان اینکه در کارتهای جدید حوزهها نیز تغییر کرده است گفت: در کارتهای جدید داوطلبان حوزههای آزمونی جدید نیز مشخص شده است. سوالات آزمون در قرنطینه کامل است
مشاور عالی سازمان سنجش با رد نگرانی برخی داوطلبان درباره امنیت آزمون و لو رفتن سوالات نیز خاطر نشان کرد: همه تدابیر امنیتی و حفاظتی طبق روال پیش بینی شده و همانند سنوات گذشته اتخاذ و اجرا شده است و داوطلبان از امنیت کامل آزمون اطمینان داشته باشند چرا که سوالات در قرنطینه کامل است.مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۱۸ بهمن ۹۲ |
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - soheila2012 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ
امیدوارم چالوس دیگه نباشه! |
RE: تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - neda_Network - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ق.ظ
نه من تازه حوزه ام خوب بود خدایا من چقد بد شانسم |
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - gholamreza jalili - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
منم حوضه امتحانیم خوب حالا کجا بیفتیم معلوم نیست |
RE: تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:ولی من اصلا نگران نبودم تازه از خدام بود سوالا لو بره....تازه با بچه های سایت برنامه ریخته بودیم خودمون بریم سنجش و سوالا رو کش بریم...حیییییییف |
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - ezra - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ
حوزه من هم خوب بود |
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - _۱۳۶۸صبا - ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
ببخشید مهندسین گرامی یه سوااااااال: حوضه؟ حووضه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داریم؟؟!!!! خدایا آخر و عاقبت همه ما رو ختم به خیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)_۱۳۶۸صبا نوشته شده توسط: ببخشید مهندسین گرامی یه سوااااااال: آخ حرف دل منو زدی!!!!!! فقط یکی از بچه ها درست نوشته بود که وقتی دیدم از شوق اشک تو چشام حلقه زد! دوستان حوضه از حوض میاد حوض ماهی هست!!! ولی اینجایی که میریم امتحان میدیم حوزه است. |
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - soheila2012 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
بچه ها کسی حوزه ی امتحانیش تغییر کرد اینا این همه تاکید کردن که کارت جدید,من که متوجه نمیشم!! واسه ما که باز چالوس گذاشتن!..... دیگه جای واسه حرف نمیمونه . فقط امیدوارم هوا بد نشه فک کنم از فردا تمرین کنم ۴ صب بیدار باشم |
تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - milDereD - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
ای بابا دیگه تغییر حوزه رو کجای دلم جا بدم حوزم نزدیک خونمون بودااااا سنجشم شور یه چیزو در میاره یه جوری حرف از امنیت میزنه که انگار پای تروریست وسطه |
RE: تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - ezra - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: بچه ها کسی حوزه ی امتحانیش تغییر کرد اینا این همه تاکید کردن که کارت جدید,من که متوجه نمیشم!! مگه شما کارت جدید گرفتی ؟ |
RE: تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - neda_Network - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)_۱۳۶۸صبا نوشته شده توسط: ببخشید مهندسین گرامی یه سوااااااال: من انقد غلط املایی دیدم که حد نداشته شما تا حالا اشتباه ننوشتید اصل موضوع مهمتره الان یا این حرفا خدایا نشد یه سایت بریم آدماش مهربون باشن فقط میخوان سوژه کنن آدما مث اینکه این آدم منفی بده مشکل دارهنوز هست الکی منفی میده عجب من بدبختا سوژه نکنید جان مادرتون اعصاب درست درمون ندارما بعدشم کدوم غلطویرایش برا این روزاس |
RE: تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - _۱۳۶۸صبا - ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)_۱۳۶۸صبا نوشته شده توسط: ببخشید مهندسین گرامی یه سوااااااال: دِ آخه جان من دیگه بعضی چیزا هست که دیگه ربطی به اشتباه و نداشتن اعصاب نداره ها!! دقیقا این اصل موضوعه که مهمه! مثلا ما پس فردا می خوایم جز قشر تحصیل کرده و فرهیخته جامعه به حساب بیایم و به دیگران آموزش بدیم! این ربطی به مهربونی افراد نداره! عزیزم تو این دوره زمونه همه اعصابا داغونه! و ربطی به غلط املایی نداره! در ضمن غلط املایی با غلط نوشتاری و تایپی فرق داره! در هر صورت امیدوارم تو هر حوووووضه ای! که بودی موفق و پیروز باشی مهندس. |
RE: تدابیر سازمان سنجش برای امنیت آزمون ارشد در پی تغییر تاریخ - neda_Network - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)_۱۳۶۸صبا نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)_۱۳۶۸صبا نوشته شده توسط: ببخشید مهندسین گرامی یه سوااااااال: عزیزم من خودم خیلی حواسم هست به تایپ و غلط املایی خیلی ام حساسم اما شما دوسداری کاسه داغتر از آش شی گل منمن مهندس آیتی هستم نه لیسانس ادبیات فارسی تو حیطه ی کاری خودم اوستام خیالت راحت هیچکی نمیتونه بگه یه من ماست چقد کره داره مهم اینه که تو کارت نخبه باشی همین هر چند غلط تایپی ام میگن که آدم یاد بگیره اما انگار هدف شما چیز دیگس |