کمک در پیدا کردن کتاب - نسخهی قابل چاپ |
کمک در پیدا کردن کتاب - لهمشد - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ق.ظ
با سلام: من دو تا سوال دارم: ۱- کسی کتاب حل المسائل پرسمن تو درس مهندسی نرم افزار رو نداره؟؟؟ ۲-کتاب فارسی درباره تئوری بازیها که قابل فهم باشه کسی میشناسه؟ |
کمک در پیدا کردن کتاب - Maryam-X - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ب.ظ
۱-احتمالا تو اینترنت پیدا می کنی.(اونقدر فروش نداره که یک ناشر ایرانی بخواد چاپش کنه!) مثل حل المسائل هوش راسل که من پی دی افش رو تو اینترنت پیدا کردم و کلی حالشو بردم موقع ارئهی تمرینها خود راسل نوشته بود احتمالا پرسمن هم چنین کاری کرده باشه ۲-؟! |
کمک در پیدا کردن کتاب - coder - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ
کتاب درباره نظریه بازیها زیاد چاپ شده این لینک رو ببین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کمک در پیدا کردن کتاب - لهمشد - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
از دوستان هر کسی اگه میتونه(کتاب حل المسائل پرسمن چاپ سوم )در پیدا کردنش کمک کنه ممنون میشم . و فایلش و اینجا بذاره بازم ممنون . |
کمک در پیدا کردن کتاب - coder - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
گشتم نبود نگرد نیست |
RE: کمک در پیدا کردن کتاب - لهمشد - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ
چه کنم |
کمک در پیدا کردن کتاب - fatemeh-r - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ
من هر دو جلد clrs ترجمه دهقان رو اینتر نتی میخام . تو لینکی که از نص هست ظاهرا ۱ جلد؟ ولی شنیدم کتابش ۲ جلدی هست. حل تمرینشم میخام لطفا کمک کنید. |
RE: کمک در پیدا کردن کتاب - hanif - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: از دوستان هر کسی اگه میتونه(کتاب حل المسائل پرسمن چاپ سوم )در پیدا کردنش کمک کنه ممنون میشم . و فایلش و اینجا بذاره بازم ممنون . من یه کتاب چاپ سده دیدم که دست بچه های پیام نوری بود شما از فروشگاه های دانشگاه پیام نور بپرس منم پیگیر میشم اینجا میزاو البته اسم کتاب رو |
RE: کمک در پیدا کردن کتاب - Maryam-X - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: من هر دو جلد clrs ترجمه دهقان رو اینتر نتی میخام . تو لینکی که از نص هست ظاهرا ۱ جلد؟ ولی شنیدم کتابش ۲ جلدی هست. حل تمرینشم میخام لطفا کمک کنید. یادمه تو مانشت یک لینک ازش بود.یه سرچی بزنید خصوصا تاپیک "بایگانی پیوندهای جزوهها و کتب" توی قسمت مباحث عمومی |
کمک در پیدا کردن کتاب - Aurora - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ
سلام من یک کتاب میخوام که حل تشریحی کنکور سال های اخیر رشته it رو داشته باشه. یعنی سال های ۸۸ و ۸۹ و اگر هم شد ۹۰/ اگر راهنمایی کنید یک کتاب معرفی کنید خیلی ممنون میشم. |
RE: کمک در پیدا کردن کتاب - Potential - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ
انتشارات گسترش علوم پایه (مقسمی) کنکورهای سال های اخیر رو به صورت جدا با پاسخ تشریحی داره ... من خودم راضی بودم. |
RE: کمک در پیدا کردن کتاب - Potential - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط:(20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: انتشارات گسترش علوم پایه (مقسمی) کنکورهای سال های اخیر رو به صورت جدا با پاسخ تشریحی داره ... من خودم راضی بودم.من خودم یک کتاب از مقسمی دارم که تا سال ۸۷ است . تا سال ۸۷ همه کنکورها یه جا هستند، از سال ۸۸ به بعد هر سال تو یه کتابچه جداست. البته آی تی و کامپیوتر و علوم کامپیوتر با هم تو یه کتابچه هستند که بهتره. سوالای اونا رو هم حل کنید. |
RE: کمک در پیدا کردن کتاب - abraham - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: ۱-احتمالا تو اینترنت پیدا می کنی.(اونقدر فروش نداره که یک ناشر ایرانی بخواد چاپش کنه!) (۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: ۱-احتمالا تو اینترنت پیدا می کنی.(اونقدر فروش نداره که یک ناشر ایرانی بخواد چاپش کنه!) |