قبولیهای ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
قبولیهای ارشد ۹۲ - Fardad-A - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
یک نفر را فقط خبر دارم قبول شده است : کاربری بنام sang انفورماتیک پزشکی -روزانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کارنامه هم انگار خبری نیست و اعلام نشده است. بقیه خودشون بگویند. |
قبولیهای ارشد ۹۲ - nassim92 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
اصلا نه کارنامه ای بود نه چیزی!برای من فقط نوشت شما مردرد شدید!!!!!!!!!!! |
RE: قبولیهای ارشد ۹۲ - good-wishes - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ
ممنون میشم دوستان اینجا فقط نتایج رو بذارن و از بحث های جانبی اجتناب بفرمایند اطلاعات مربوط به این رشته در این تالار هست : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ارسالهای خارج از بحث حذف میشن |
قبولیهای ارشد ۹۲ - gaslakh - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)nassim92 نوشته شده توسط: اصلا نه کارنامه ای بود نه چیزی!برای من فقط نوشت شما مردرد شدید!!!!!!!!!!! بالا کارنامه های کامل روز اول مهر منتشر میشه تا دانشجویان از چون و چرای تفاوت رتبه هاشون مطلع بشن البته اگر زحمت میکشیدن زودتر اعلام میکردند شاید به خیلی حرف و حدیث ها کاملا پاسخ داده میشد . |
قبولیهای ارشد ۹۲ - moka69 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ
نمی دونم کسی هست قبول شده باشه یا نه ؟ من که هر کیو شنیدم گفت پذیرفته نشده خودمم یکی از همونا... |
قبولیهای ارشد ۹۲ - mrpool - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ
منم با این که فک میکردم قبول میشم ولی نشدم |
قبولیهای ارشد ۹۲ - nassim92 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ
منم یکی از دوستام روزانه شیراز و یکی دیگشون شبانه تهران قبول شدن. |
RE: قبولیهای ارشد ۹۲ - mrpool - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)nassim92 نوشته شده توسط: منم یکی از دوستام روزانه شیراز و یکی دیگشون شبانه تهران قبول شدن. از درصداشون خبری ندارین ؟ دوستانی که قبول شدن لطفا درصداشونو بگن . |
RE: قبولیهای ارشد ۹۲ - mosaferkuchulu - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
خیلی ممنون آقا فرداد. (۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)mrpool نوشته شده توسط:بچه ها کارنامه تو مهر می اد.الان فقط مشخص شده که کی قبول شده و کی نه.(09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)nassim92 نوشته شده توسط: منم یکی از دوستام روزانه شیراز و یکی دیگشون شبانه تهران قبول شدن. |
RE: قبولیهای ارشد ۹۲ - mrpool - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: خیلی ممنون آقا فرداد. میدونم خب ، درصدایی که خودشون در آوردن رو منظورم بود ، نحوه اعلام نتیجه ش خیلی ضایع بود ، فقط اون پایین مینوشت پذیرفته نشده اید :| |
RE: قبولیهای ارشد ۹۲ - mosaferkuchulu - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)mrpool نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: خیلی ممنون آقا فرداد. مثلا درصد های من این بود: ساختمان داده ۳۷ مدیریت ۴۸/۸ ریاضی ۵۴ زبان ۵۰ اینا رو خودم با توجه به کلید حساب کردم. نحوه ی ارزیابی وزارت بهداشت کمی متفاوت هست با وزارت علوم. برای تغیین رتبه می ان درصد هارو تو یه فرمول می ذارن و نمره رو محاسبه می کنن.هر کسی نمره ی بالاتری داشته باشه رتبه ی بهتری هم خواهد داشت.و اونایی که نمره ی مشابه می آرن برای تعیین رتبه شون معدل هم نقش داره.یعنی اگر دو نفر با نمره ی ۲۰۰ داشته باشیم اونی که معدلش بالاتره رتبه ی بهتری میاره. برای دیدن درشد بقیه ی بچه ها می تونید به سایت himt.ir مراجعه کنید. |
RE: قبولیهای ارشد ۹۲ - pegetive - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ
من انفورماتیک شیراز قبول شدم. انتخاب دومم بعد از دانشگاه تهران بوده. ایشالا کارنامه ها بیاد میام کارنامه م رو میذارم. |
قبولیهای ارشد ۹۲ - M0TRIX - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ق.ظ
سلام. mosaferkuchulu عزیزمیشه بگین برای مدیریت چه کتابی خوندین؟ |
RE: قبولیهای ارشد ۹۲ - Masoud05 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
به دوستانی که قبول شدن خصوصا خانم مسافرکوچولو تبریک ویژه میگم |
قبولیهای ارشد ۹۲ - maryam.raz - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
بین الملل شهید بهشتی! تو دفترچه ظرفبتش ۸ نفر بود ولی تا الان اسم ۳۰ و۴۰ نفرو اعلام کردن! نوشتن واسه ثبت نام علی الحساب ۴ میلیون بریزین! بعد از حسابش چقدره!! D: من که از این پولا ندارم داشتمم نمیدادم |