تالار گفتمان مانشت
۱۱۷۶ - فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۱۷۶ - فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - good-wishes - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ

سلام

ضمن تبریک به همه دوستان عزیز .
امیدوارم همه از نتایجتون راضی باشید Smile

منم با رتبه ۱۱۷۶ فناوری اطلاعات دانشگاه امام رضا(ع) مشهد قبول شدم Shy
فقط برا اینکه به درد بقیه بخوره که با این رتبه کجا میشه آورد اطلاع رسانی کردم

لینک کارنامه اولیه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

نتایج نهایی: (ببخشید چون زیاد خوب نیست و قصد ندارم برم دیگه مشخصات نام و نام خانوادگیم رو نذاشتم)
[attachment=12528]

۱۱۷۶ فناوری اطلاعات- غیر انتفاعی امام رضا مشهد - Amir V - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ

تبریککک. پس دوباره همشهری شدیم.

۱۱۷۶ فناوری اطلاعات- غیر انتفاعی امام رضا مشهد - zahra13.66 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ

تبریک

۱۱۷۶ فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - ۸Operation - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ

نتیجه دست خداست و تلاش دست ما...
تبریک به خاطر همه چیز...
الخیر فی ما وقع! هیچ موقع نمیشه گفت قبولی در یک دانشگاه تاپ صد در صد به سود ماست و یا قبولی در یک دانشگاه معمولی به ضرر ما! البته این شعار نیست!تو زندگی بلاهایی سرم اومده که تجارب سختی رو پشت سر گذاشتم اون روزا ناشکری می کردم اما حالا می فهمم که چه اشتباهی کردم و خدا هر کارش دلیلی داره!
البته ببخشید جسارت کردم چون می دونم شما بهتر از من حقیر این گفته ها رو می دونید....
با آرزوی موفقیت برای شما

۱۱۷۶ فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - Andrew S.Tanenbaum - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ

امیدوارم واسه سالهای بعدی بهترین دانشگاه قبول بشید و در تمام مراحل بعدی زندگیتون خوش بدرخشید.Smile

RE: 1176 فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - persian_boy - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ

منم تبریک می گم. شما خانم پر انرژی و مصممی هستید. بهترین ها رو در زندگی براتون آرزو دارم.

۱۱۷۶ فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - kati - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ

تبریک میگم good-wishes جان... Smile

۱۱۷۶ - فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - ali123321 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ

تبریک میگم.

۱۱۷۶ - فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - mammad_asir - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ

تبریک به امید موفقیت شما و همه در مقطع ارشد

RE: ۱۱۷۶ - فناوری اطلاعات - غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد - roshan - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ

انشا الله سال دیگه بهترین چیزی که ممکن براتون اتفاق بیفته.Smile