راستچشمید یا چپچشم؟! - نسخهی قابل چاپ |
راستچشمید یا چپچشم؟! - crevice - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
آیا میدانستید همان طور که بعضی از ماها راستدست هستیم و بعضیها هم چپدست، یکی از چشمهای ما هم چشم غالب است و چپچشمی و راستچشمی هم وجود دارد؟ روش تشخیص چشم غالب تقریبا در دو سوم افراد چشم راست غالب است و در یک سوم افراد چشم چپ. به علاوه هیچ ربطی بین راستدست بودن و راستچشم بودن وجود ندارد و بنابراین یک فرد راستدست میتواند، چشم چپش غالب باشد. حالا سؤال این است که چگونه میتوان فهمید که کدام چشم ما، چشم غالب است؟ خیلی ساده! مطابق آنچه در تصویر میبینید، دستهایتان را دراز کنید و با کف دستها یک مثلث کوچک مقابل دیدتان بسازید، حالا از این مثلث به چیزی مثل دستگیره در نگاه کنید (دستگیره یا آنچه را میبینید، در مرکز مثلث قرار بدهید). حالا به نوبت چشم راست و چشم چپتان را ببندید، چشمی که در هنگام باز بودنش، دستگیره همچنان در مرکز مثلث باقی میماند، چشم غالب شماست. پ.ن: حالا یکی مثل من که هم چپ دسته و چپ چشمه و هم چپگراست چیه خدا میدونه! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: راستچشمید یا چپچشم؟! - ۱۰:۳۰ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
خیلی م ساده نبود!!! من تو بستن چشم چپ مشکل دارم یکم آخه |
راستچشمید یا چپچشم؟! - MoonRise - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
پس من راست چشمم |
راستچشمید یا چپچشم؟! - kati - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ
عجب....... منم راست چشمم |
RE: راستچشمید یا چپچشم؟! - good-wishes - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
دوستان یه اتفاق بد !!! من این تصویری که نوشته مطابق تصویر... رو نمی بیینم !!! ببخشید این تصویری که می گید کجاست ؟ دارم نگران میشم . یکی منو از نگرانی در بیاره . مشکل از چشم منه یعنی من ؟ |
RE: راستچشمید یا چپچشم؟! - SaMiRa.e - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: دوستان یه اتفاق بد !!! نگران نباشید من هم مثل شما هستم منم نمیبینم !! |
راستچشمید یا چپچشم؟! - pinar - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
خب من با هر ۲تا چشمم هم میتونم همچین تقارنی رو ببینم!!!!!!!!!!!!! الان این یعنی چی؟!؟!؟! |
RE: راستچشمید یا چپچشم؟! - good-wishes - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط: نگران نباشید من هم مثل شما هستموای خدا خیرتون بده دیگه داشتم نگران میشدم که نکنه مشکل من اساسی تر از این حرفا باشه خلاصه که بدون اینکه تصویری رو ببینم طبق اونچه نوشته بود امتحان کردم در هر صورت مکان "دستگیره ی در" عوض نشد من کلا فکر کنم وسط چشمم چپ و راست نداره یا شاید سراپا چشمم ممنون از ایجاد کننده این تاپیک، به خودم امیدوار شدم ، اصن یه وضعی |
RE: راستچشمید یا چپچشم؟! - SaMiRa.e - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: ممنون از ایجاد کننده این تاپیک، به خودم امیدوار شدم ، اصن یه وضعی ولی من یکی که ناامید شدم چون از هرطرف که نگاه کردم دستگیره نصفه بود !! |