پنیر بخور خنگ بشو!!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
پنیر بخور خنگ بشو!!!!!! - aatwo - 11 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
در پنبر ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که اگر در مغز جمع شود باعث کندی ذهن میشود البته این ماده توسط یک نوع آنزیم موجود در بدن انسان میتواند کاتابولیسم شود ولی این آنزیم تا حد مشخصی فعال می باشد. برای فعالیت بیشتر این آنزیم باید میزان مس را در بدن زیاد کرد، و این کار با خوردن گردو که حاوی مقداری مس است ،انجام میدهند. به همین دلیل در متون دینی خوردن گردو به همراه پنیر توصیه شده است. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: پنیر بخور خنگ بشو!!!!!! - SaMiRa.e - 11 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ
از همون بچگی به ما میگفتند پنیر بخوری خنگ میشی ، ولی کی گوش میداد والا تا به حال که مرتب پنیر خوردیم اون هم به قول خودمونی خالی خالی ( بدون نان یا گردو ) ، به نظرم بلانسبت هنوز خنگ نشدم نکنه اثرش در دراز مدت نمایان میشه ( مثلا ۵۰ سالگی به بعد ) ؟ |
پنیر بخور خنگ بشو!!!!!! - jameshenas - 11 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
منم پنیرخامه ای خالی خالی زیاد خوردم....خخخ |
پنیر بخور خنگ بشو!!!!!! - omidd1315 - 11 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ
در تکمیل توضیحات دوستمون پنیر دارای کلسیم و گردو دارای فسفر است . کلسیم موجود در پنیر برای اینکه جذب بدن شود نیاز به فسفر دارد و اگر پنیر همراه با گردو مصرف نشود کلسیم موجود در خون مقداری از فسفر مغز را بر می دارد که در نهایت موجب کند ذهنی فرد خواهد شد . بنابراین پنیر را با گردو و هنگام شب مصرف کنید زیرا بهترین زمان جذب کلسیم و فسفر هنگام شب است . منبع : forum.parsiking.com |
RE: پنیر بخور خنگ بشو!!!!!! - aatwo - 11 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط: از همون بچگی به ما میگفتند پنیر بخوری خنگ میشی ، ولی کی گوش میداد من فکر کنم اثر خوردن پنیر تو کندی ذهن کوتاه مدته یعنی تا چند ساعت ادامه داره البته بازم بگم بنظره خودم اینطوریه!!! فقط نمیدونم این تاپیک بیشتر به سبک زندگی ربط داشت چرا گذاشتن تو قسمت سرگرمی |
RE: پنیر بخور خنگ بشو!!!!!! - Masoud05 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ
در تکمیل صحبت های دوستمون که گفتید در منابع دینی آمده که پنیر و گردو بخورید ، باید اضافه کنم که پنیر بعنوان شام مناسب است و برای صبحانه کاملا مضر!! اوایل خودم توش مونده بودم که چرا صبح بخوی مضر و شب بخوری مفیده تا اینکه تو یه کتاب دلیلش رو دیدم (طب سنتی بود ) البته دکتر خدادای هم که در مورد طب سنتی کار کرده این موضوع رو توضیح داده که متاسفانه الان نکات اشاره شده بخاطرم نیست . |