مانشت ۳ - نسخهی قابل چاپ |
مانشت ۳ - admin - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
تغییراتی در هدر مانشت ۳ ایجاد شده، طبق معمول یک ماه در داخل هدر هست و رنگهای اطرافش هم به صورت long-header استفاده شده. مشکلاتی مربوط به وبلاگ و سیستم کش مانشت حل شده. ان شا الله مانشت ۳ بتونه کمک کننده به همه دوستان باشه. همینجا هم از دوستان مانشت ۲ ایی کمال تشکر رو میکنم و امیدوارم که حضور فعالانهای در مانشت جدید داشته باشند. |
مانشت ۳ - Msccom - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
خیلی قشنگه.دستتون درد نکنه |
مانشت ۳ - diligent - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
غیر از قشنگی، قراره چه قابلیت هایی بهش اضافه بشه ؟ |
مانشت ۳ - انرژی مثبت - ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
چرا من تغیییر خاصی احساس نمی کنم؟؟؟؟ چی الان عوض شده؟ |
مانشت ۳ - هاتف - ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: چرا من تغیییر خاصی احساس نمی کنم؟؟؟؟ چی الان عوض شده؟منم همینطور! پ.ن: همراه F5 کلید کنترل هم بگیرید درست میشه، البته چند بار این کارو کنید، این هدر مانشت از اون کش هایی ست که حسابی جا خوش کرده |
RE: مانشت ۳ - SaMiRa.e - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ
انرژی جان و آقا هاتف یه F5 |
RE: مانشت ۳ - آرتا - ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ
من فک می کنم همین توضیحاتی که دکتر در مورد بهبود اوضاع فنی سایت گفتش ، نسل جدید مانشت رو معرفی می کنه . البته خوب هدر که خیلی قشنگتر شده . |
مانشت ۳ - انرژی مثبت - ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ
اها الان درست شد من از صبح هر چی کنترل+F5 زدم چیزی نمی شد الان درست شد |
مانشت ۳ - younes - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
مرسی . خیلی خوژگل شده |
مانشت ۳ - azad_ahmadi - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ
ممنون دکتر جان. تصویر زیباییه. قبل ها می گفتن "مدرسه" خانه دوم ماست، اما فکر می کنم خانه دوم من "مانشت" باشه. |
مانشت ۳ - kavehn - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ
سلام خسته نباشی دکتر جان ... جالب شده . وقتی در صفحه اصلی انجمن هستم. اسم کاربری من میشه ---> ziba_khofte البته ۲تا پیغام خصوصی هم دارم ولی نمی تونم بخونم . ( احتمالا پیغام خصوصی ها مربوط به اسم کاربری من نیست .) وظیفه بود اطلاع رسانی کنم. روزخوش |
مانشت ۳ - M.Amin.M - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
سلام به نظرم خیلی قشنگه ولی یکم بی روحه....البته این نظر شخصی منه هاااا!!!!! |
مانشت ۳ - ania_13 - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ
تغییر خوبه دست کم یه تنوعه من که خوشحال شدم هدر جدیدو دیدم |
مانشت ۳ - M.Amin.M - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ
آخه چرا؟؟؟؟؟ چرا یکی میاد و از بالا تا پایین منفی میده........واقعا براش متاسفم. بچه ها ناراحت نباشین به جاش من از بالا تا پایین مثبت دادم!!!!!!! |
مانشت ۳ - Eternal - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
منم که همیشه عاشق تنوع هستم ...... ای ول |