|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - fatemenp - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
چرا مانشت اینجوری شده واسه من !!!! قالب نداره !!! |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - nina69 - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:این فله ای خوب امدی(27 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: منم تقریبا به این روش رو اوردم اخه واقعا بعضی درسااینقدر نیاز به عمیق خوند دارن که نمیشه توی برنامه محدودشون کرد نمونه اش معماری که دیگه کلافه ام کرده |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - sanaz5 - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
با سلام بچه ها من زیاد با سیستم اینجا اشنا نیستم نمیدونم یک بار یه سوال پرسیدم اینجا اون که نوشته بود رتبه ۹ نرم شده پرسیدم روش درس خوندنش چه بوده بچه ها من هر دو ازمون خراب کردم با اینکه صبح تا شب درس میخونم میدونید من تا درس میخونم خوب به تست نمیرسم وقتیم میام سراغ تست بعضی هاشو باز نمیفهمم خودم که اصلا نمیتونم جواب بدم مدام باید جواب ها رو ببینم |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Eng_Sara - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: یه سوال. تو کتاب شبکه حقیقت، تستهای رشته انتقال داده رو هم بزنم یا نه؟ احساس میکنم سطحش خیلی بالاتر از کنکوره... دقیقاً این موضوع مشکل منم هست و یکی دو روزه شده دغدغه برام!!!! اینکه بخوام بزنم انرژی و وقت زیادی میگیره و شاید کار اضافی باشه نزنم عذاب وجدان می گیرم!! به نظر من اگه دقت کرده باشید مثلاً تو همین لایه فیزیکی که تو کتاب شبکه حقیقت گفته شده تو هر فصلی مثلاً از ۴۰ تا سوال ۴ تاش مربوط به فناوری اطلاعات هست و بقیه مال انتقال داده هست! چیزی که تو فصلای آخر برعکس میشه!!! من که دیروز و امروز شبکه می خوندم از روی تست های انتقال داده رد شدم!!!! شاید اگه وقت اضافی پیدا کردم برگردم و بزنم!!! ولی کلاً سوالات شبکه فناوری مخصوصاً از لایه فیزیکی در حد انتقال داده نیست دیگه خداییش!!!!! (۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: سلام بچه ها.یادتونه دیشب یه پیشنهاد دادم که هر کی کارنامه اعمالشو بذاره تا ایجاد انگیزه بشه؟ همه پنجشنبه جمعه تفریح میکنن من امروزم به تفریح گذشت!!!کل مطالعه امروزم! ۵۰ تا تست گسسته + دو فصل روزنامه وار شبکه حقیقت رو خوندم(مرور)+ ۲۰ تا تست مهندسی نرم افزار!!!!! همین!
|
Re: RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: دقیقاً این موضوع مشکل منم هست و یکی دو روزه شده دغدغه برام!!!! اینکه بخوام بزنم انرژی و وقت زیادی میگیره و شاید کار اضافی باشه نزنم عذاب وجدان می گیرم!!واقعا به نظرم تستای سراسری IT نسبت به انتقال داده خیلی ساده اس... بچه ها دیشب ساعت ۳ شب دلم یهو گرفت جاتون خالی زنگ زدم به دوستم رفیتم حرم. نماز جماعت صبح خوندیم کلی هم دعا کردم واسه موفقیت کنکور. مخصوصا بچه های مانشت. دو تا عکس هم مخصوص بروبچه های مانشت گرفتم میزارم تو ضمیمه امیدوارم اگه دلتون واسه مشهد تنگ شده، یکم خوشحالتون کنه. Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Eng_Sara - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ق.ظ
وای خدای من مشهد....!!!!!!!!!!!!!!!! بسی دلمان گرفت.... |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - ENGii - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: دوستان مانشتی گل..دوست عزیز،من کدی که نوشتی رو وارد کردم ولی میگه کد وارد شده اشتباه می باشد!!!!!!!!
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - ana_12345 - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ
دوستان شما صفحه مانشتتون عوض نشده؟ من صفحه سایت مانشت قاطی پاتی و یه جوری برام باز می شه عکسشو اپلود کردم . مشکل از سیستم من یا از سایت ؟؟؟؟؟ ببینین چه جورییه (((( اقا چرا ؟؟؟
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mis masi - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ
سلام همگی خدا قوت. ۱ماهی بود که خوب درس نمیخوندم.ولی از دیروز دارم میرم کتابخونه.تا جمعه باید ۵۰٪ رو تموم کنم.میتونم آخه میخام منم شریفی بشم. |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - hoseinielham - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ
سلام بچه ها وسط این همه دور چندمی من هنوز دور اول ۷۵و % هستم .به نظرتون امیدی بهم هست؟ بچه ها به نظرتون آنالیز رو بزارم کنار ؟ من قراره کنکور علوم بدم |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - shahabkamali - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ
بچه ها ۱نوع سوال داره نظریه زیاد هم ازش سوال میاد! این مدلیه که یه عبارت مثلا { a^n,b^m,c^n | n>0} (البته فرمش اینجوره عبارتش هرجوری میتونه باشه) میدن، و میگن این منظمه یا مستقل از متنه یا چیه؟ همشم تقریبا یه جوره تشخیصش برام مشکله کسی راه راحت و مشخصی داره راهنمایی کنه؟ |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - esisonic - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: خب خسته نباشی دوست عزیزببخشید که منظورت رو نگرفتم...حالم اصلا ً خوب نیست... اگه فقط تست میخوای مدرسان بهترین گزینه است. اگه به غیر از تست خلاصه ی درس رو هم میخوای مقسمی خیلی جالب و کم حجم گفته ( تو تست ها خیلی ساده و روان توضیح داده ) |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
داداش برو یه آمپول بزن زود خوب میشی اینقدر نزار طوللنی شه مریضیت. |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - esisonic - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)shahabkamali نوشته شده توسط: بچه ها ۱نوع سوال داره نظریه زیاد هم ازش سوال میاد! این مدلیه که یه عبارت مثلا { a^n,b^m,c^n | n>0} (البته فرمش اینجوره عبارتش هرجوری میتونه باشه) میدن، و میگن این منظمه یا مستقل از متنه یا چیه؟ همشم تقریبا یه جوره تشخیصش برام مشکله کسی راه راحت و مشخصی داره راهنمایی کنه؟خیلی موافقم...هر سال هم میاد لامصب..!!! ![]() فکر کنم از منظم با * و + قیاس میشه و توان ها نباید به هم ربطی داشته باشند. درست گفتم؟؟؟ (شک دارم ) ... جالب اینجاست که واحد درسی به نام نظریه زبان ها و ماشین ها جزو دروس هیچ دانشگاهی نیست ولی جزو دروس کنکور هست . وزارت علومه داریم؟؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - آرتا - ۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
سلام . بچه ها واسه این مشکل قالب مانشت از مرورگر chrome استفاده کنید. |