تالار گفتمان مانشت
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - pezhman.m-AI - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ ب.ظ

(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  ۹۹ درصد آدما تعریف غلطی از موفقیت دارن !!

بنظرم این بحث ازدواج به نتیجه نمیرسه.
بهتره راجع به موفقیت بحث کنیم و هرکسی بیاد تعریفش رو از یک آدم موفق بگهSmile
مشکل ازدواج خودت داره حل میشه بسلامتی حالا میخای بحثو عوض کنی کلاسای NLP بذاری؟ اینه؟ ای خودخواه! ای خودخواه! ای خودخواه! با همه یه با مام یه؟ Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هر کی هر چی دوس داره بگه Wink ادمین دموکراسی برقرار کرده Big Grin

اصن از اول مشکلی نبوده که بخاد حل شهBig Grin من فقط تصمیم گرفتم اقدام کنم. با این شرایطی که من دارم فک نکنم تا ۵سال دیگه کسی پیدا بشه، مگه اینکه بساز باشهBig Grin بساز سراغ داشتی اطلاع بدهSmile

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ب.ظ

(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  ۹۹ درصد آدما تعریف غلطی از موفقیت دارن !!
...
بهتره راجع به موفقیت بحث کنیم و هرکسی بیاد تعریفش رو از یک آدم موفق بگهSmile
مشکل ازدواج خودت داره حل میشه بسلامتی حالا میخای بحثو عوض کنی کلاسای NLP بذاری؟ اینه؟ ای خودخواه! ای خودخواه! ای خودخواه! با همه یه با مام یه؟ Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هر کی هر چی دوس داره بگه Wink ادمین دموکراسی برقرار کرده Big Grin
اصن از اول مشکلی نبوده که بخاد حل شهBig Grin من فقط تصمیم گرفتم اقدام کنم. با این شرایطی که من دارم فک نکنم تا ۵سال دیگه کسی پیدا بشه، مگه اینکه بساز باشهBig Grin بساز سراغ داشتی اطلاع بدهSmile
ینی واقعا فک میکنی اگه یه دختر خوب پیدا کنم میام به تو میگم؟؟؟Confused؟؟؟ تو در مورد من چی فک کردی آیا؟Exclamation خودم میرم میگیرمش Big GrinBig GrinBig Grin شیرینیشو حالا شااااااااااااااااااااید خبردار بشی، اونم اگه دلم بخاد بیام اینجا بگم Big Grin که بستگی داره Big GrinBig GrinBig Grin

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۷ ب.ظ

پسرها در چند سالگی ازدواج می کنن ؟ شما چند سالتونه ؟

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - virtual girl - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ق.ظ

تجربه ثابت کرده که زیاد سخت نگیرید Big Grin
وقتی میبینید طرفتون خوبه (ایده آل تون نیست) اگرخودتون اوکی هستین تمومش کنین بره Smile چون هر چی سن تون بره بالاتر سخت گیرتر میشین و دیگه همون خوبه هم براتون معمولی میشه بعد باید جنبه گیردادن های آشنا و فامیل و اینا رو داشته باشین که ازیه جایی به بعد دیگه میره رو اعصاب!بعد خب تنهاتر میشین چون دوستاتون اکثرن الان بچه دار شدن و باقی قضایا Big Grin

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ

(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  به قول یکی از دوستان دختر باید فهمیده باشه که شوهر یا هر کسی که میاد سمتش ، باباش نیست Big Grin
منم این جمله رو زیاد استفاده کردم: مگه باباشم که ...
به نظرم بعضی از دختر ها به جای همسر بابا میخوان.

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - gogooli - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۶ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  به قول یکی از دوستان دختر باید فهمیده باشه که شوهر یا هر کسی که میاد سمتش ، باباش نیست Big Grin
چه جالب این مدلی نشنیده بودم. ولی برعکسش رو زیاد شنیدم در مورد پسر: مامان می خواهد یا مثلا به یک دختر می گن مگه مامانشی،...

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - karbar - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  به قول یکی از دوستان دختر باید فهمیده باشه که شوهر یا هر کسی که میاد سمتش ، باباش نیست Big Grin

امکانش هست بفرمایید در چه مواردی؟

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط:  امکانش هست بفرمایید در چه مواردی؟
اولین دسته دخترایی هستن که آدم احساس می کنه اینا با ازدواج نمیخوان مسیولیتی رو قبول کنن و عملا یه همسر میخوان تا اونارو در همه چیز حمایت کنه تا اونا به موفقیت های شخصی خودشون برسن.
دومین دسته اونایی که توقع دارن هر چیزی (مادی) باباشون همین الان داره رو پسر داشته باشه بدون اینکه در نظر بگیرن باباشون طی چندین سال به این مرحله رسیده.
یه دسته ای هم هستن که من راجع بهشون میگم: «اینا هنوز باید با عروسکاشون بازی کنن». کنایه از اینکه اینا هنوز به بلوغ فکری لازم برای ازدواج نرسیدن.

+ البته من فقط موردای مربوط به بعضی دخترا رو گفتم و منظورم این نیست که بعضی از پسرا مشکلی ندارن.

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ

.........

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - zarisa - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  دوستان به نظر شما با حقوق ۱۸۰۰ میشه زندگی کرد؟ پسر خونه هم نداشته باشه.

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  اولین دسته دخترایی هستن که آدم احساس می کنه اینا با ازدواج نمیخوان مسیولیتی رو قبول کنن و عملا یه همسر میخوان تا اونارو در همه چیز حمایت کنه تا اونا به موفقیت های شخصی خودشون برسن.
دومین دسته اونایی که توقع دارن هر چیزی (مادی) باباشون همین الان داره رو پسر داشته باشه بدون اینکه در نظر بگیرن باباشون طی چندین سال به این مرحله رسیده.
یه دسته ای هم هستن که من راجع بهشون میگم: «اینا هنوز باید با عروسکاشون بازی کنن». کنایه از اینکه اینا هنوز به بلوغ فکری لازم برای ازدواج نرسیدن.
همش که دسته های منفی رو گفتین.
بستگی داره تو چه شهری زندگی میکنید؟
برای مسکن بعد از ازدواج چه تصمیمی دارید؟ خانه ی پدر؟ اجاره؟ رهن؟
مطمینا بیشتر در امدتون برای مسکن هزینه میشه. خب هزینه ها تو شهرهای مختلف و نوع مسکن بسیار متفاوت خواهد بود.
کاری نداره . یه براورد از هزینه ها داشته باشید.
اگر هم دختر هستید باز فرقی ندارهShy. می تونید همین سوالات رو از اقا بپرسیدBlush

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  دوستان به نظر شما با حقوق ۱۸۰۰ میشه زندگی کرد؟ پسر خونه هم نداشته باشه.
فقط شیرینی فراموش نشه. Big GrinTongue

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ب.ظ

من که با ۱۸۰۰ نمیتونم زندگی کنم Big Grin شما رو نمیدونم

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - The BesT - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ

حالا که مجدد بحث ازدواج شده ، این اهنگ را بذارید بخونه.دلتون برای نیمه گمشدتون تنگ بشه Sad من که خیلی دلم براش تنگ شده.. شما چطور ؟ هییییی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  حالا که مجدد بحث ازدواج شده ، این اهنگ را بذارید بخونه.دلتون برای نیمه گمشدتون تنگ بشه [تصویر:  sad.gif] من که خیلی دلم براش تنگ شده.. شما چطور ؟ هییییی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دلمون رو تیکه تیکه کردی، اصن آتیشم زدی ...

کجاست اون پدرسوخته ؟ هان؟؟؟ نیمه خودتو همین الان نشون بده

RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  حالا که مجدد بحث ازدواج شده ، این اهنگ را بذارید بخونه.دلتون برای نیمه گمشدتون تنگ بشه Sad من که خیلی دلم براش تنگ شده.. شما چطور ؟ هییییی

کی هست اصلا که دلم براش تنگ بشه؟ Big Grin
نیمه کجایی دقیقا کجایی؟