|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - pezhman.m-AI - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:مشکل ازدواج خودت داره حل میشه بسلامتی حالا میخای بحثو عوض کنی کلاسای NLP بذاری؟ اینه؟ ای خودخواه! ای خودخواه! ای خودخواه! با همه یه با مام یه؟(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ۹۹ درصد آدما تعریف غلطی از موفقیت دارن !! اصن از اول مشکلی نبوده که بخاد حل شه من فقط تصمیم گرفتم اقدام کنم. با این شرایطی که من دارم فک نکنم تا ۵سال دیگه کسی پیدا بشه، مگه اینکه بساز باشه بساز سراغ داشتی اطلاع بده
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:ینی واقعا فک میکنی اگه یه دختر خوب پیدا کنم میام به تو میگم؟؟؟(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:اصن از اول مشکلی نبوده که بخاد حل شه(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:مشکل ازدواج خودت داره حل میشه بسلامتی حالا میخای بحثو عوض کنی کلاسای NLP بذاری؟ اینه؟ ای خودخواه! ای خودخواه! ای خودخواه! با همه یه با مام یه؟(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ۹۹ درصد آدما تعریف غلطی از موفقیت دارن !!... ؟؟؟ تو در مورد من چی فک کردی آیا؟ خودم میرم میگیرمش ![]() ![]() شیرینیشو حالا شااااااااااااااااااااید خبردار بشی، اونم اگه دلم بخاد بیام اینجا بگم که بستگی داره ![]() ![]()
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 21 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۷ ب.ظ
پسرها در چند سالگی ازدواج می کنن ؟ شما چند سالتونه ؟ |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - virtual girl - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ق.ظ
تجربه ثابت کرده که زیاد سخت نگیرید وقتی میبینید طرفتون خوبه (ایده آل تون نیست) اگرخودتون اوکی هستین تمومش کنین بره چون هر چی سن تون بره بالاتر سخت گیرتر میشین و دیگه همون خوبه هم براتون معمولی میشه بعد باید جنبه گیردادن های آشنا و فامیل و اینا رو داشته باشین که ازیه جایی به بعد دیگه میره رو اعصاب!بعد خب تنهاتر میشین چون دوستاتون اکثرن الان بچه دار شدن و باقی قضایا
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: به قول یکی از دوستان دختر باید فهمیده باشه که شوهر یا هر کسی که میاد سمتش ، باباش نیستمنم این جمله رو زیاد استفاده کردم: مگه باباشم که ... به نظرم بعضی از دختر ها به جای همسر بابا میخوان. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - gogooli - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:چه جالب این مدلی نشنیده بودم. ولی برعکسش رو زیاد شنیدم در مورد پسر: مامان می خواهد یا مثلا به یک دختر می گن مگه مامانشی،...(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: به قول یکی از دوستان دختر باید فهمیده باشه که شوهر یا هر کسی که میاد سمتش ، باباش نیستمنم این جمله رو زیاد استفاده کردم: مگه باباشم که ... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - karbar - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: به قول یکی از دوستان دختر باید فهمیده باشه که شوهر یا هر کسی که میاد سمتش ، باباش نیستمنم این جمله رو زیاد استفاده کردم: مگه باباشم که ... امکانش هست بفرمایید در چه مواردی؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۳ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط: امکانش هست بفرمایید در چه مواردی؟اولین دسته دخترایی هستن که آدم احساس می کنه اینا با ازدواج نمیخوان مسیولیتی رو قبول کنن و عملا یه همسر میخوان تا اونارو در همه چیز حمایت کنه تا اونا به موفقیت های شخصی خودشون برسن. دومین دسته اونایی که توقع دارن هر چیزی (مادی) باباشون همین الان داره رو پسر داشته باشه بدون اینکه در نظر بگیرن باباشون طی چندین سال به این مرحله رسیده. یه دسته ای هم هستن که من راجع بهشون میگم: «اینا هنوز باید با عروسکاشون بازی کنن». کنایه از اینکه اینا هنوز به بلوغ فکری لازم برای ازدواج نرسیدن. + البته من فقط موردای مربوط به بعضی دخترا رو گفتم و منظورم این نیست که بعضی از پسرا مشکلی ندارن. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ
......... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - zarisa - 22 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما با حقوق ۱۸۰۰ میشه زندگی کرد؟ پسر خونه هم نداشته باشه.بستگی داره تو چه شهری زندگی میکنید؟ برای مسکن بعد از ازدواج چه تصمیمی دارید؟ خانه ی پدر؟ اجاره؟ رهن؟ مطمینا بیشتر در امدتون برای مسکن هزینه میشه. خب هزینه ها تو شهرهای مختلف و نوع مسکن بسیار متفاوت خواهد بود. کاری نداره . یه براورد از هزینه ها داشته باشید. اگر هم دختر هستید باز فرقی نداره . می تونید همین سوالات رو از اقا بپرسید
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما با حقوق ۱۸۰۰ میشه زندگی کرد؟ پسر خونه هم نداشته باشه.فقط شیرینی فراموش نشه. ![]()
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما با حقوق ۱۸۰۰ میشه زندگی کرد؟ پسر خونه هم نداشته باشه.من که با ۱۸۰۰ نمیتونم زندگی کنم شما رو نمیدونم
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - The BesT - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ
حالا که مجدد بحث ازدواج شده ، این اهنگ را بذارید بخونه.دلتون برای نیمه گمشدتون تنگ بشه من که خیلی دلم براش تنگ شده.. شما چطور ؟ هیییییمهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: حالا که مجدد بحث ازدواج شده ، این اهنگ را بذارید بخونه.دلتون برای نیمه گمشدتون تنگ بشهدلمون رو تیکه تیکه کردی، اصن آتیشم زدی ... کجاست اون پدرسوخته ؟ هان؟؟؟ نیمه خودتو همین الان نشون بده |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 22 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: حالا که مجدد بحث ازدواج شده ، این اهنگ را بذارید بخونه.دلتون برای نیمه گمشدتون تنگ بشهکی هست اصلا که دلم براش تنگ بشه؟ ![]() نیمه کجایی دقیقا کجایی؟ |