|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - s.h5102 - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ق.ظ
خدا جونم؟؟ چقد امتحانات سخت هستن، میشه یواشکی یه تقلبی چیزی برسونی؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 04 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
از اروره ۱۰۰۹ متنفرم!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 04 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ق.ظ
دیگه دردای قلبم داره میزنه بیرون .نمیتونه بیخیال شه نمیتونه فراموش کنه . به خودش فشار آورده و الان احساس میکنم ۸۰سالشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda_Network - 04 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: (04 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ق.ظ)neda_Network نوشته شده توسط: قوی ترین قرص خوابی که میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید از تا ۵صبح بیدار بودن خسته شدم
به نظر من قرص نخورین تا جایی که ممکنه، این داروهای شیمیایی پدر بدنو درمیاره. الکی الکی بیدارین واقعااااااااااااا یا مساله ای فکر و ذهنتونو مشغول کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
من که موجود خوابالویی ام خوابالوهایم که خوابشون اتوماتیکه 
فکر که زیاده اما دیگه واقعا خسته شدم تا ۵ صبح بیدارم اونم خوابگاه تو تاریکی همه هم که خوابن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ)neda_Network نوشته شده توسط: (04 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: (04 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ق.ظ)neda_Network نوشته شده توسط: قوی ترین قرص خوابی که میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید از تا ۵صبح بیدار بودن خسته شدم
به نظر من قرص نخورین تا جایی که ممکنه، این داروهای شیمیایی پدر بدنو درمیاره. الکی الکی بیدارین واقعااااااااااااا یا مساله ای فکر و ذهنتونو مشغول کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
من که موجود خوابالویی ام خوابالوهایم که خوابشون اتوماتیکه 
فکر که زیاده اما دیگه واقعا خسته شدم تا ۵ صبح بیدارم اونم خوابگاه تو تاریکی همه هم که خوابن
به نظر من فعالیت بدنی زیادی انجام بدید یه مدت تا خسته شید خوابتون ببره .بعد یه مدت خود به خود تنظیم میشه.من خودم چشام خسته باشه زود میخوابم.البته به نظر من خواب یه ریتم منظم داره اگه تنظیم شه دیگه بهم نمیخوره. من تو هر شرایطی خوابم بهم نمیریزه.قرصم اصلا استفاده نکنید چون بعدش عوارض عصبی بودن رو داره براتون .به مراتب ضررش بیشتره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
جای مهندس وستا خالیه
نظر پزشکی میدادن
واقعا جاش خالیه
ایشالله که هر کجا هست موفق باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar_rostami2 - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
چند روزه سرعت نتم داغونه.....گوگل رو هم به زور باز میکنه....عصبیم .....      
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: چند روزه سرعت نتم داغونه.....گوگل رو هم به زور باز میکنه....عصبیم .....       
دقیقا مثل مال من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ)neda_Network نوشته شده توسط: بازم زود قضاوت کرد و گذاشت رفت ...من دوستش دارم فکر کردم میتونم سربه سرش بزارم اما اون اشتباه متوجه شد کاش میدونست چقد ر عذاب میکشم وقتی اونی را فکر میکنه که نیست .خدا میدونه من کاری نکردم نمیدونم چرا نمیتنوم طاقت بیارم و نرم پیشش. بودنم عذابش میده باید نباشم اما دلم طاقت نمیاره بیشتر از اونی که فکر میکنه دوستش دارم. بغض داره خفم میکنه هیچ وقت حرفامو نمی پذیره. اخه خدا چرا! خدا خودت بهش ثابت کن من بهش دروغ نگفتم. من از اعتمادش سو استفاده نکردم. من بیشتر از جونم مراقب دونفره های خصوصیمون هستم . من واقعا مراقب دوستیمون هستم .چرا درکم نمیکنه خدا .چرا باور نمیکنه تنها دوست مورد اعتماد منه باور نداره نبودنش واقعا زجرم میده
انقدر خودت رو اذیت نکن ندا جان
من نمیدونم چه اتفاقی افتاده
اما میدونم دوستی یه ارتباط ۲ طرفه س. اگر بودن یکیشون باعث عذاب اون یکی میشه، این دوستی نیست...
اختلافای کوچیکو بزرگ توو دوستی زیاده اما مهم اینه دو طرف باعث ازار هم نشن...
دوستی یعنی وقتی باهم بحثتون شد، یه پفک بخریو بیای جلو بگی: گور بابا همه چی، خودمونو عشقه رفیق.پفک بزن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 04 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
به نظر منم اونیکه میخواد بره با هر بهونه ای میره، اونی که بخواد بمونه واسه موندنش دلیل پیدا میکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - miss msv66 - 05 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
کندی کراشم ریست شده از اول باید بازی کنم :|
راستشو بگین کدومتون چشم زدین ?
حداقل کلشمو بزارین سر جاش بمونه اونو چشم نزنین.
یک پشت کنکوری ارشد هستم :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 05 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: همیشه همینطور بوده!
نمیدونم چرا برای من ایمیل زدن به اساتید انقدر سخته.. !
به خصوص اگه درخواستی داشته باشم. و به خصوص تر اگر بخوام خواهش کنم ازش اسم خودش رو هم تو قسمت نویسنده ها اضافه کنه.
نگرانم شاید خوب نباشه کارم و اون نخواد اسمش رو بنویسه من ازش اینو بخوام بی ادبی باشه. و یا اگه روم نشه و بهش نگم و به امید این باشم که خودش اسم خودش رو اضافه کنه بی ادبی باشه.
کلا با خودم از ظهر درگیرم سر این موضوع که چی بنویسم محترمانه و خوب باشه 
شما کنکوری هستی یا مقاله میدی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - miss msv66 - 05 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
اینطور که من صوبا وقتی بیدار میشم خستم حتما تو خواب صخره نوردی و امثالهم انجام میدم
نامبرده را هر وقت نگاهش می کردی داشت می خندید بجز وقتایی که فکر میکرد کسی نگاهش نمی کند . یکبار نمیدانست نگاهش می کنم ٬ دیدمش ٬ غمگین بود .
راست گفتی سهراب! … آدم اینجا تنهاست!
پ ن: نمیدونم از کی
دلتنگ ی شهرمم اون بارونای ِ هرزه
دلتنگ ِ خیابونا
عابرا
هرسه
خونه و خاک و رفیق
زنده باد
هرسه
مرور ی خاطرات مثل ی کلاس ی درسه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemeh69 - 05 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ق.ظ)neda_Network نوشته شده توسط: قوی ترین قرص خوابی که میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید از تا ۵صبح بیدار بودن خسته شدم
نمی دونم رو شما هم اثر می کنه یا نه اما من هر موقع شیر یا دوغ یا کشک یا سیب زمینی فراوون بخورم یه ساعت بعدش حتما خوابم
دوغ و سیب زمیینی به حدی رو من تاثیر دارن که بارها همون کنار سفره خوابیدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - bahar122 - 05 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
داره بارون میاد ...دلم قدم زدن زیر بارون و شسته شدن همه وجودمو میخواد...!
|