در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ
....... |
در انتظار نتایج نهایی - parinaz_st70 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
خوشم میاد از نظر ایسنا اصن ارشد وجود خارجی نداره ! آخه برادر من ! اول بگو ارشد کی اعلام میشه بعد اعلام کن که نتیجه کنکور سراسری هفته دوم شهریور میاد ! اینا که تازه انتخاب رشته اشون تموم شده ! مارا دریاب ! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - virtual girl - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
با خوندن این تاپیک و کامنتاتون آدم سکته ناقص میزنه |
RE: در انتظار نتایج نهایی - unknown! - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدمتبریک فراوان |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamid1989 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدم تبریک بسیار بر شما دوست عزیز، انشاالله فردا با جعبه شیرینی تو مانشت حاضر میشید! |
در انتظار نتایج نهایی - a.kam - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
ممنون بچه ها امیدوارم شما هم به زودی خبرهای خوشی بهمون بدید اینجا |
RE: در انتظار نتایج نهایی - mmuid - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ
بنام مهربانترین تبریک دوست مانشتی گرامی! انشالله همگی شما عزیزان در تمامی آزمونهای زندگی اینگونه سربلند و پیروز باشید ، آمین |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Pegasus - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدممبارک باشه ایشالا برای همه اونایی که پشتکار دارن |
در انتظار نتایج نهایی - CATIGA - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ
دوست دارم فقط چند روز یا حتی چند ساعت بیخیال همه چیز باشم تا تمام کارهام سروسامان بگیره فقط یک ذهن پاک می خوام برای طبقه بندی مسایل و تو این فاصله نتیجه ها به شادی بیان و برن |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Architecture2015 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ
بچه های معماری کامپیوتر که قبول شدن لطفا در مورد منابع مطالعاتشون علی الخصوص شبکه پیشرفته و VLSI صحبت بکنن؟ و نیز در مورد مصاحبه که چطور بود؟! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - zahra_davoody - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: مبارکه |
در انتظار نتایج نهایی - Riemann - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
بابا تاچیکو منحرف نکنید، |
RE: در انتظار نتایج نهایی - نیمانوری - ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدمتبریک دوست عزیز موفق باشی |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ
...... |
RE: در انتظار نتایج نهایی - jesan - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدم مبارکه |