|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ
من توی سایت نگاه کردم جمعه ۲۳ آبان میگن حالش خوبه وضعیتش پایداره
الان اومدم اینجا میگن فوت کرده
«مرتضی پاشایی» درگذشت
«مرتضی پاشایی» خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان پس از مدتها مبارزه با بیماری سرطان صبح امروز جمعه ۲۳ آبان درگذشت.
- مرتضی پاشایی مدتها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم میکرد که با تشدید بیماری از روز جمعه ۱۶ آبان ماه در بخش ICU بیمارستان بهمن بستری شده بود، ساعاتی قبل در گذشت.
مرتضی پاشایی (متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰) خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ فارسی است. او دانشجوی رشته گرافیک بوده و از کودکی به موسیقی علاقه داشته است. موسیقی را از سن چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.
پاشایی در طی روزهای گذشته روند بهبود را طی میکرد و حتی به بخش منتقل شده بود اما به یکباره حال وی وخیم شد و حدود ساعت ۱۰:۳۰ امروز (جمعه ۲۳ آبان) در بیمارستان بهمن درگذشت و هماکنون نیز پیکر وی به سردخانه منتقل شده است و مسولان این بیمارستان از هواداران این خواننده جوان درخواست کردهاند تا در مقابل بیمارستان بهمن تجمع نکنند.
براساس این گزارش، مراسم تشییع پیکر «مرتضی پاشایی» صبح روز یکشنبه ۲۵ آبان ماه از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ
همه ی هنرمندامون توی اینستاگرامشون اعلام کردن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
خدا رحمتش کنه خیلی خواننده ی خوبی بود. انشالله جاش تو بهشت باشه. ما که با آهنگاش به یادش میمونیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - lFahimeh - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
چه زود رفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
اومده بودم عکس سهم آَشتون رو بگذارم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
**********************************************************************************************
خبر رو خوندم حالم گرفته شد، با اینکه نمیشناسمش ولی واقعا ناراحت شدم، ایکاش دروغ باشه، ایکاش هیچ خانواده ای داغ جوون نبینه. هی خداااااااااااااااا کرمتو شکر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - computerman - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
حیفـــــــــــــــــــــــــــــــــ ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
بیچاره هر کدوم از شخصیت معروفا میمیرن دو روز پشت دنیا میمونن بعد دفنشون میکنن
بچه غروب یکشنبه براش نماز وحشت بخونیم ثواب داره
خیلی دردناکه یه جون میمیره
خدا به خانوادش صبر بده
داغ جون خیلی سخته
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda_Network - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
اولین خبری که شنیدم امروز خبر فوت مرتضی پاشایی بود قلبم درد اومد کجای عدالت نوشته شده یکی تو اوج امید و آرزو بره زیر خاک !!هنوز حکمتشو من نفهمیدم اما خانوادش خیلی سخت تحمل خواهند کرد. برای ما سخته اونا که نزدیکانش هستن دیگه هیچی .خدا برا هیچ کس نخواد همچین اتفاقی را.براش فاتحه بخونین و لایک کنید تا همه فاتحه بفرستن این کمترین کاریه که میتونیم واسش انجام بدیم
|
Re: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Donna - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ
[attachment=17241]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
من دوستم ظهر بهم اس داد و خبر فوتشون رو گفت. واقعا" ناراحت شدم.باورم نمیشد. یه کلیپ درسته کرده بودم از عکسهای شمالمون اهنگ "قلبم رو تکرار" رو گذاشته بودم روش,خیلی دوستش داشتم اهنگو.دیگه دلم نمیاد اون اهنگو گوش کنم ..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
خدا رحمتش کنه، منم با آهنگ ماه عسلش آروم میشدم از این به بعد گوش بدم بیشتر منو به خدا نزدیکترم میکنه . چون هیچ وقت یادم نمیره که مرگ و رفتن پیش خدا نزدیکتر از هر چیزیه به آدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ
وصیت نامه مرحوم مرتضـــــــــــــــی پاشایـــــــــــــــی عزیز برای هوادارانش
من رفتم ، و همه شما عزیزان دلمو به بزرگیه خودش سپردم
واسم دعا کنید و منو حلال کنید
به جان تک تکتون با اینکه خدا جونم بهم دستور رفتنو از خیلی قبلترها داده بود ازش خواستم گردن خودم ، با هر درد و رنج و عذابی که باشه با جون و دل قبول میکنم فقط یک ذره بیشتر بهم زمان بده تا با شما عشقبازی کنم
بخدا دیگه جسم خستم امونمو برید نتونستم بیشتر از این کنارتون بمونم
اما مطمئن باشید یکذره که استراحت کردم و خستگیم دررفت از خودش اجازه میگیرم که زود زود مهمون قلب تک تکتون باشم دلم واستون تنگ میشه
اما توروخـــــــــــــــــــدا برای آرامش روحم دعـــــــــــــــــــــــــا کنید
و هیچوقت بخاطر بردنم از خدا گله نکنید و منو جلوش سرافراز کنید
مطمئن باشید من پیش خودش آسوده و راحتم و ملالی نیست جز دوری از شما عزیزانـــــــــــــــــــــــم . (((
مرتضـــــــــی پاشایـــــــــی خودش ماهارو قسم داده به خدا که برای آرامش روحش دعا کنیم
بیایین نفری ۵ تا صلــــــــــــــــــــــوات نثار روحش کنیم تا بتونه آروم بخوابه
رای شادی روحش صلوات بفرستن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
دوستان این لینکو ببینین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 23 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ
چقدر خوبه وقتی آدم میمیره، مرگش باعث تاسف کسی که نمیشناسشم بشه. خدا به ههمون زندگی و پایان با عزت بده
|