|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - - rasool - - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ ب.ظ
------------------------------------
تو کجایی
که بیای
منو بگیری
از خودم
-----------------------------------
گاه گاهی به نگاهی دل ما را در یاب....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - موج - ۱۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: همینطوری خواستم یه دادی بزنم
بد جور تو دو راهی موندم، بعد از دو بار شرکت نا موفق تو کنکور موندم بازم بخونم واسه کنکور یا برم دنبال کار؟!
بابا همه چی که کنکور نیست
حیف نیست آدم وقتش رو روی این فرایند الکی صرف کنه
به نظر من از سن تون استفاده کنید برید توی زمینه مهارتتون کار کنید از کارتون لذت ببرید. هم به خودتون خدمت کنید و هم به جامعه
من که امسال هر چی پیش بیاد سال آخری هست که کنکوری برای ارشد وقت صرف میکنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - sasanlive - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: کاش هر کی دروغ میگفت دماغش عین پینوکیو بزرگ میشد.
هر کی قول میداد و زیر قولش میزد کچل میشد.....
تصور کنید چقدر خوب میشد.....
یک وقت فکر نکنید تو فامیل ما متخصص کاشت مو یا جراحی بینی هست!!!!!!!
تحقیقات دانشمندان نشون داده که نژاد آریایی اصیل دارای بینی عقابی بودن.
و تحقیقات دیگه نشون داده اونایی که تو زندگی بیشتر فکر میکنن و همچنین دانشمندان دارای ریزش موی بیشتری نسبت به سایر افرادند.
پس این مشخصاتی که شما گفتین نشونه یک فرد ایرانی خوش فکره نه یک دروغگوی بدقول .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۹ ب.ظ
دلم می خواد بگم بابا من هنوز اونقدرا هم که می گی بزرگ نشدم!!!
اصلا سنم و بی خیال !ولی باور کن هنوز یه چیزی تو وجودم بزرگ نشده!هنوز هم بچه است!همون که وقتی می رم بیرون هنوز دلش لواشک و عروسک می خواد!!!
همون که دلش می خواد رو جدولای خیابون راه بره و از پلهها بپره پایین!!!
اصلا مگه بچگی به سنه؟
تو دیگه باور نکن که من بزرگ شذم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - sasanlive - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (19 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: تحقیقات دانشمندان نشون داده که نژاد آریایی اصیل دارای بینی عقابی بودن.
و تحقیقات دیگه نشون داده اونایی که تو زندگی بیشتر فکر میکنن و همچنین دانشمندان دارای ریزش موی بیشتری نسبت به سایر افرادند.
ولی این موهای آشفته اینشتین و بینی خانمهای ایرانی در مینیاتورها و نقاشیهای قدیمی میگه تحقیقات مورد اشاره تون انگار یک اشکالاتی داره!!
بدون شرح .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینم پروفسور حسابی پهلوی انیشتین.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
روح جفتشون شاد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ
دلم نمی خواد دیگه بیام مانشت اما نمی دونم چرا هر وقت این سیستم و روشن می کنم اولین کارم اینه که بیام مانشت!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - narges_r - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: (20 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (19 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: تحقیقات دانشمندان نشون داده که نژاد آریایی اصیل دارای بینی عقابی بودن.
ولی این موهای آشفته اینشتین و بینی خانمهای ایرانی در مینیاتورها و نقاشیهای قدیمی میگه تحقیقات مورد اشاره تون انگار یک اشکالاتی داره!!
بدون شرح .
میزان انحای بینی این بنده خدا اونقدر نیست که بشه گفت بینیش عقابیه!
فکر کنم شما تاحالا بینی عقابی ندیدی
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دلم نمی خواد دیگه بیام مانشت اما نمی دونم چرا هر وقت این سیستم و روشن می کنم اولین کارم اینه که بیام مانشت!
منم مثل شما دلم نمیخواد بیام مانشت اما اگر روزی ۲ بار اینجا سر نزنم شب و روزم نمیگذره!
اینجاست که میفهمم اعتیاد واقعا خیلی بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - sasanlive - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ
[/quote]
میزان انحای بینی این بنده خدا اونقدر نیست که بشه گفت بینیش عقابیه!
فکر کنم شما تاحالا بینی عقابی ندیدی
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[/quote]
دیگه شکلی غیر از این عقابی نیست نام پرنده دیگه ای .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - انرژی مثبت - ۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دلم نمی خواد دیگه بیام مانشت اما نمی دونم چرا هر وقت این سیستم و روشن می کنم اولین کارم اینه که بیام مانشت!
چرا نمی خواید بیاد مانشت؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ق.ظ
چون دلیلی دیگه نمی بینم که بیام!چون اصلا تو بحث های درسی شرکت نمی کنم!کارم شده بیام اینجا فقط چیزای غیر درسی بخونم و بنویسم و برم!اصلا چرا بیام؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - انرژی مثبت - ۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: منم مثل شما دلم نمیخواد بیام مانشت اما اگر روزی ۲ بار اینجا سر نزنم شب و روزم نمیگذره!
ای بابا مثل این که اعتیاد من خیلی زیاده !!!! دو بار که زیاد نیست فکر کنم باید به یه مرکز ترک اعتیاد مراجعه کنم کسی جای خوب سراغ نداره؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ق.ظ
بچهها دیگه اگر منو ندیدین بدونین یه بلایی سر پسوردم اوردم که دیگه نتونم بیام!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Masoud05 - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ق.ظ
یادمه پارسال هم یه بحثی شبیه اعتیاد به مانشت مطرح شد و خیلیا گفتن دلمون نمیخاد بیایم، اما
تواناییش رو نداریم . حتی یه نفر گفت من با نام کاربریم وارد نمیشم بلکه به عنوان مهمان میام.
اما درکل مانشت جای خیلی خوبی برای رفع اشکال + روحیه گرفتنه . من تا حالا یه سایت تو زمینه کنکور برای هیچ رشته ای به این جامعی ندیدم . شاید رتبه بعدی مربوط به پزشکی باشه که البته با توجه به رشته اونا یکسری مطالب دیگه هم مثل برنامه غذایی مخصوص کنکوریا دارن. اما بخش پرسش و پاسخش به این پویایی نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ق.ظ
آره خوب ولی من الان دیگه ازش هیچ استفادهی مفیدی نمی کنم و مشکل از مانشت نیست از خودمه!
واسه همین نمی خوام دیگه بیام!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - narges_r - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (20 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: منم مثل شما دلم نمیخواد بیام مانشت اما اگر روزی ۲ بار اینجا سر نزنم شب و روزم نمیگذره!
ای بابا مثل این که اعتیاد من خیلی زیاده !!!! دو بار که زیاد نیست فکر کنم باید به یه مرکز ترک اعتیاد مراجعه کنم کسی جای خوب سراغ نداره؟
وجود شما توی سایت مفیده پس لطفا ترک نکنید
|