قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - نسخهی قابل چاپ |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - Joonz - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:یعنی اینکه اگه دختر بودی حتماً به عکسش توجه می کردی(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:ظاهرا ً اصلا ً عکس پروفایل رو ندید...پس معلومه شما هم پسرید ...!!!(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:ببخشید ریشتون رو ندیدم(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسریداصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...؟؟؟ |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ق.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط:(21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:یعنی اینکه اگه دختر بودی حتماً به عکسش توجه می کردی(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:ظاهرا ً اصلا ً عکس پروفایل رو ندید...پس معلومه شما هم پسرید ...!!!(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:ببخشید ریشتون رو ندیدم(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسریداصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...؟؟؟ ای ول تو دیگه کی هستی |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: ای ول تو دیگه کی هستیمن احسان هستم...ملقب به ESI... (۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: دلیله شماواسه پسر بودنه من ندیدنه عکسه پروفایله شماست!!!!!!!ببینید... دختر ها به جزئیات خیلی توجه میکنن...مثلا ً تار مو رو از روی کت مردوشون تشخیص میدن... به جاش پسر ها به کلیات قضیه نگاه میکنن... ... یه دختر اول به عکس پروفایل من نگاه میکنه... شما از پست من فهمیدین که من پسرم...پس شما هم پسرید...(بحث یکم تئوریکه...بیخیل) |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(21 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: ای ول تو دیگه کی هستیمن احسان هستم...ملقب به ESI... حق با شماست ایسی خان |
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - انرژی مثبت - ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ
فکر کنم اگه این تاپیک رو بتکونیم قهرمان زیادی از توش در نیاد |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - Pakzad - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ
I will love you forever |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - eris229 - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کنم اگه این تاپیک رو بتکونیم قهرمان زیادی از توش در نیاد آیا منظور شما این است که اینایی که تا حالا به عنوان قهرمان ازشون نام برده شده واقعا قهرمان حساب نمیشن؟ |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - انرژی مثبت - ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:اختیار دارید این چه حرفیه میگم دوستان قهرماننشون رو بگن و در مورد سایر مسائل در محل خودش بهش بپردازند و بخث کنند(21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کنم اگه این تاپیک رو بتکونیم قهرمان زیادی از توش در نیاد |
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 22 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:بنده عذر میخوام....چشم...دیگه تو خاکی نمیرم(21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:اختیار دارید این چه حرفیه میگم دوستان قهرماننشون رو بگن و در مورد سایر مسائل در محل خودش بهش بپردازند و بخث کنند(21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کنم اگه این تاپیک رو بتکونیم قهرمان زیادی از توش در نیادمنظورتون اینه که اینایی که تا حالا به عنوان قهرمان ازشون نام برده شده واقعا قهرمان حساب نمیشن؟ راستی...قهرمان یا شخصیت شما کیه؟؟؟ |
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ
راستی یکی دیگه از قهرمانان من علی مردان خان پسره عباس گلی خان بود کسی میشناسه؟ |
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: راستی یکی دیگه از قهرمانان من علی مردان خان پسره عباس گلی خان بود کسی میشناسه؟من یادمه اون موقع تلویزیون میداد...!!!! |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - **sara** - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: راستی یکی دیگه از قهرمانان من علی مردان خان پسره عباس گلی خان بود کسی میشناسه؟ داشت عباس قلی خان پسری پسر بی ادب و بی هنری اسم او بود علی مرادن خان کلفت خانه زدستش بی امان هرچه ننه می گفت لج می کرد دهنش رو به همه کج می کرد. |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ق.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: راستی یکی دیگه از قهرمانان من علی مردان خان پسره عباس گلی خان بود کسی میشناسه؟ لینک دانلود علی مردان خان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 08 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: البته دوستانی که اکیو سان و آقای خط و رکس قهرمانشونه فکر کنم شوخی کنن .هیچم شوخی نکردم....ای کیو سان قهرمان منه.... این شخصیت واقعی بوده و من عاشقشم |
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - dbdbdb - 08 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
مارکس مارکس مارکس مارکس مارکس مارکس مارکس |