|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - pezhman.m-AI - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: الان انتظار داشتین بگم نفقه و شیر بها و حضانت بچه ؟! یا بگم حق طلاق!!! خب همین چیزا که جدیش نمیگیرین باعث دردسر تو خانواده ها شده.....اتفاقا مواردی که شما ذکر کردید بسیار بسیار در زندگی زناشویی مهم هستند و در این شکی نیست. اما نظر شما خیلی جالب بود و ما پسرا هنوزم هنگیم. من واقعا نمیخام بحث بکنم. فقط برادرانه بهتون میگم به خواستگاراتون این مواردی که گفتید حق ۱ زن هست رو حتما بگید و با جزئیات کامل هم بگید. من خودم از این مساله ضربه بزرگی تو زندگیم خوردم. نمیتونم موضوع رو باز کنم. فقط تمام مواردی که بعنوان حق خودتون در پست قبل نوشتید رو به خواستگاراتون بگید. بعنوان مثال شما حجاب رو یک مساله شخصی میدونید و فقط از روی لطفتون میخواید راجع به این مساله با طرفتون مشورت کنید. خدایی نکرده ۱طوری نباشه بعد از ازدواج به مشکل بخورید. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khordad.girl - 14 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:دقیقا این چیزا رو ذکر میکنم...واقعا واسم مهمه....(14 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: الان انتظار داشتین بگم نفقه و شیر بها و حضانت بچه ؟! یا بگم حق طلاق!!! خب همین چیزا که جدیش نمیگیرین باعث دردسر تو خانواده ها شده.....اتفاقا مواردی که شما ذکر کردید بسیار بسیار در زندگی زناشویی مهم هستند و در این شکی نیست. اما نظر شما خیلی جالب بود و ما پسرا هنوزم هنگیم. من واقعا نمیخام بحث بکنم. فقط برادرانه بهتون میگم به خواستگاراتون این مواردی که گفتید حق ۱ زن هست رو حتما بگید و با جزئیات کامل هم بگید. من خودم از این مساله ضربه بزرگی تو زندگیم خوردم. نمیتونم موضوع رو باز کنم. فقط تمام مواردی که بعنوان حق خودتون در پست قبل نوشتید رو به خواستگاراتون بگید. بعنوان مثال شما حجاب رو یک مساله شخصی میدونید و فقط از روی لطفتون میخواید راجع به این مساله با طرفتون مشورت کنید. (۱۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط: وای چیا مینویسین شماهاببین عزیزم من خودم رمزی که رو گوشیمه رو همه دوستا و خانواده م میدونن ولی هیچوقت نشده کسی توش سرک بکشه به قصد چک کردن خودم میگم بردارین فلان کلیپ رو ببینید به عنوان مثال درست میگی این چیزا واقعا ارزشی نداره ولی شاید من عکس از دوستام دارم رو گوشیم که اونا حریم شخصی منن اونا به من اعتماد کردن شاید یه فامیل مثلا یه راز رو به من گفته باشه آیا این درسته که آقای همسر بشینه تک تک چت های من رو بخونه؟؟ این کار چه ضرورتی داره؟؟ این موارد راجع به دفترخاطرات هم به نظر من صادقه....اون دفه یه مشاور میگف خیلی چیزا باید به عنوان حریم باقی بمونه... |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - RASPINA - 15 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ
به نظر من بحث هایی که میشه همه انتزاعی هست تا وقتی آدم وارد زندگی نشه نمی تونه ازدواج را قضاوت کنه این مهریه و نفقه و .... اغلب به خاطر دیدگاه غلط که اغلب به خاطر دیدن زندگی های ناموفق هست شکل می گیره وگرنه زندگی مشترک می تونه خیلی محترمانه و پر از محبت واعتماد و همدلی و همراهی و...باشه |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 16 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ
بنظر من تنها کسی که مشکل تراشی نمیکنه واسه ازدواج جوونا خواجه حافظ شیرازیه ![]() به قول بزرگی "ازدواج کردن و ازدواج نکردن هر دو ضرره"! کلا مردمون جالبی هستیم؛ حرفای خشکل مُشگِل خوب میزنیم؛ ولی در عمل... D; |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - maryam.raz - 16 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ق.ظ
میگم حالا این بحث ها به کنار، الان مودم وای فای رو کی باید بخره؟؟؟؟
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khordad.girl - 16 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: میگم حالا این بحث ها به کنار، الان مودم وای فای رو کی باید بخره؟؟؟؟صد در صد آقا
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - SepidehP - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ
بچه ها یه بار یکی از خواستگارا ازم پرسید برنامه زندگی تون برای بعد ازدواج چیه؟! منم کلیات رو فهرست وار گفتم مثلا ادامه تحصیل و... ولی گفت منظور من برنامه های بزرگ نیست، جزییاته!!! یعنی روزاتون پطور میگذره؟ مثلا یه روز از زندگی ای که برای خودتون ترسیم کردید برام بگید... منم چون هیچ زندگی ای رو برا خودم ترسیم نکرده م، گفتم نمی دونم ! البته بعدش یه کم بحث کردیم یه چیزایی مشخص شد ولی جواب این سوال هنوز فکر من مشغول کرده.. اون موقع برام مهم نبود ولی الان هست.. اگه از شما این سوال بپرسن چی جواب میدین؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shayesteNEY - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ)urania نوشته شده توسط: بچه ها یه بار یکی از خواستگارا ازم پرسید برنامه زندگی تون برای بعد ازدواج چیه؟! منم کلیات رو فهرست وار گفتم مثلا ادامه تحصیل و... ولی گفت منظور من برنامه های بزرگ نیست، جزییاته!!! یعنی روزاتون پطور میگذره؟ مثلا یه روز از زندگی ای که برای خودتون ترسیم کردید برام بگید... منم چون هیچ زندگی ای رو برا خودم ترسیم نکرده م، گفتم نمی دونم ! البته بعدش یه کم بحث کردیم یه چیزایی مشخص شد ولی جواب این سوال هنوز فکر من مشغول کرده.. پ ن زیاد درگیر این سوالان نشو این سوالات فلسفی رو باید با یک جمله کوتاه فلسفی زیرکانه و من در اوردی میشه پیچوند: الان تو هین تاپیک ۸۷ صفحه ای چن تا سوال اینطوری از اقایون میشه دید مبجث از ملاکخای ازدواج مثل زیبایی و ثروت و تحصیل و شغل و معاشرت و انها شروع شده بعد هم به مهریه و شیر بها رسیده . به ندرت سوال و جواب اینطوری داشتیم اقایون قبل ازدواج این سوالارو میپرسن ادم احساس میکنه با افلاطون داره حرف میزنه بعد ازدواج سوالات مهمشون میشه شام چی داریم/ نهار چی داریم ؟با کی بودی که تلفنی حرف میدی؟
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Fardad-A - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ
یه دوستی تعریف میکرد میگفت یکی از دخترهای فامیلشون چند سالیه با یه آقای بسیار بد دهن و عصبی ولی بسیار پولدار ازدواج کرده. میگفت این آقا کلا" دعواییه. حرفهای زشت میزنه و البته این خانم هم از قبل میدونست. اکثرا" تو ساختمانشون هم میشناسن و سعی میکنن باهاش همکلام نشن. میگفت یه دختر چهار ساله هم دارند. میگفت اصولا" این خانم نباید سر چیزی با ایشان وارد بحث بشه چون ممکنه آخرش کتک بخوره. در مقابل این خانم حتی در مقابل اعتراض خانواده اش همیشه میگه این شوهرم را اینجوری نبینید هیچ چیزی تو دلش نیست. ![]() خانمها ناراحت نشن . من مثالی زدم که شاید کم باشه ولی واقعا" بعضی وقتها خانمها آرامش مالی را به آرامش های دیگه ترجیح میدن. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Bahar_HS - 11 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: یه دوستی تعریف میکرد میگفت یکی از دخترهای فامیلشون چند سالیه با یه آقای بسیار بد دهن و عصبی ولی بسیار پولدار ازدواج کرده.من شخصا آرامش روانی رو ترجیح می دم.
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - gogooli - 11 مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۸ ب.ظ
آرامش روانی مهم تره ولی من آرامش مالی و روانی دوتاش رو می خواهم
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A L I - 11 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خانمها ناراحت نشن . من مثالی زدم که شاید کم باشه ولی واقعا" بعضی وقتها خانمها آرامش مالی را به آرامش های دیگه ترجیح میدن.تعریف آرامش مالی و روانی برای همه یه جور نیست. آرامش مالی خودش یه بخش از ارامش روانیه.ولی همه اش نیست. درصدش مهمه!!! اون آرامش روانی صد در صد که بعضی خانمها دنبالشن البته تو این روزگار سخته تامین کردنش! بعضی خانمها آرامش روانی را تو ماشین شاسی بلند ، خانه شمال شهر و ویلای شمال و خیلی چیزای دیگه می بینن. ارامشی بهشون میده که حاضرن روزی یه فصل کتک هم بخورند. ![]() ![]() ته دلشون لابد میگن این هم بهای رسیدن به آرزوهاست![]() ![]() بعضی هم آرامش روانی را در کنار همسر عاشق می بینن!!! بقیه هم بین این دو حد هستند. اینه که بهتره در هر جلسه خواستگاری از خانم سوال بشه که آرامش بنظرشون شامل چه چیزاییه و هر کدومشون چند درصد ارامشه. شاید هم نیاز نباشه اقا سوال کنه . از سوالات خانم و خانواده شون میشه درصدها را تعیین کرد.
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: ولی انگشــــت شمار. . .همونارو اگه توی غار هم باشن ما میگردیم پیدا میکنیم
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Bahar_HS - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(11 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: ولی انگشــــت شمار. . .همونارو اگه توی غار هم باشن ما میگردیم پیدا میکنیم I wish you all the best in your goal!
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:غـــار؟!!!(11 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: ولی انگشــــت شمار. . .همونارو اگه توی غار هم باشن ما میگردیم پیدا میکنیم ![]() ![]() در دو دهه ای که از زندگیم گذشــته، فقط دو نفر دیدم که اینطوری ازدواج کردن(هر دهه یک نفر ![]() ). . . نه مراسم عقدی نه عروسی نه خونه ای نه ماشینی. . . هیچــــــــــــــــــی . . .دخترای مذهبی بودن و به شدت به ساده زیستی اعتقاد داشتن. . . |