![]() |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - نسخهی قابل چاپ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Breeze - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ
از ابتدای ۴۴۸ تا انتهای ۴۷۶ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Aurora - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ
از ابتدای ۴۷۷ تا انتهای ۵۰۰ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ
صفحه ۵۰۱ |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - mhd3 - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ق.ظ
از ابتدای صفحه ۵۰۲ تا پایان صفحه ۵۰۶ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ
اطلاع رسانی مهم دوستان این تاپیک دور دومش هم کامل شده ولی به علت اشکالی که به وجود آمده ارسال های دوستان حذف شده پس لطفا از ادامه دادن ارسال دوستان خودداری بفرمایید |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - انرژی مثبت - ۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
در ادرس زیر می تونید قران رو اننلاین گوش بدید با صدای هر قاری که بخواید و البته می تونید ترجمه رو هم بخونید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته می دونم که از این گونه سایتها زیاد هست به نظرم این یکی خوب بود. --------- برای دیدن معنی و تفسیر هم سایت زیر خوبه به نظرم : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ایه ۱۱ سوره یونس : وَ لَوْ یُعَجِّلُ اللَّهُ لِلنَّاسِ الشَّرَّ اسْتِعْجالَهُمْ بِالْخَیْرِ لَقُضِیَ إِلَیْهِمْ أَجَلُهُمْ فَنَذَرُ الَّذینَ لا یَرْجُونَ لِقاءَنا فی طُغْیانِهِمْ یَعْمَهُونَ معنی از استاد الهی قمشه ای : و اگر خدا به عقوبت عمل زشت مردم و دعای شرّی که در حق خود می کنند به مانند خیرات تعجیل می فرمود مردم همه محکوم مرگ و هلاک می شدند و لیکن ما آنان را که به لقای ما امیدوار نیستند به همان حال سرگردانی در کفر و طغیان رها می سازیم. ------- ایه ۱۲ سوره یونس : وَ إِذا مَسَّ الْإِنْسانَ الضُّرُّ دَعانا لِجَنْبِهِ أَوْ قاعِداً أَوْ قائِماً فَلَمَّا کَشَفْنا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ کَأَنْ لَمْ یَدْعُنا إِلى ضُرٍّ مَسَّهُ کَذلِکَ زُیِّنَ لِلْمُسْرِفینَ ما کانُوا یَعْمَلُونَ معنی از استاد الهی قمشه ای : و هر گاه آدمی را رنج و زیانی رسد همان لحظه به هر حالت باشد از خفته و نشسته و ایستاده فورا ما را به دعا می خواند و آن گاه که رنج و زیانش را بر طرف سازیم باز به حال غفلت و غرور چنان باز می گردد که گویی هیچ ما را برای دفع ضرر و رنجی که به او رسیده بود نخوانده است! اعمال زشت تبهکاران این چنین در نظرشان زیبا جلوه داده شده است. ---------- ایه ۱۶ سوره یونس : قُلْ لَوْ شاءَ اللَّهُ ما تَلَوْتُهُ عَلَیْکُمْ وَ لا أَدْراکُمْ بِهِ فَقَدْ لَبِثْتُ فیکُمْ عُمُراً مِنْ قَبْلِهِ أَ فَلا تَعْقِلُونَ معنی از استاد فولادوند: بگو: «اگر خدا می خواست آن را بر شما نمی خواندم ، و [ خدا ] شما را بدان آگاه نمی گردانید. قطعاً پیش از [ آوردن ] آن ، روزگاری در میان شما به سر برده ام. آیا فکر نمی کنید؟» ------- ایه ۱۲۸ سوره توبه : لَقَدْ جاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَریصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنینَ رَؤُفٌ رَحیمٌ معنی از ایت الله مکارم شیرازی : به یقین ، رسولی از خود شما بسویتان آمد که رنجهای شما بر او سخت است و اصرار بر هدایت شما دارد و نسبت به مؤمنان ، رئوف و مهربان است! |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - fsi2013 - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
یادآوری - good-wishes - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ
پست یادآوری : خواستم به حودم ![]() با سپاس ![]() |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Aurora - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
من یادم رفته ارسالم مربوط به چه آیاتی بود. |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: من یادم رفته ارسالم مربوط به چه آیاتی بود.یعنی بعد از ۱۰ خرداد و اون اتفاقات سرور که ارسالها پاک شد ، شما اینجا ثبت جدید داشتید؟ من فقط دور اول رو دارم مگر اینکه خانم saam کمکتون کنند |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - Aurora - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
اره ولی یادم رفته. |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ
امیدوارم خانم saam با خبرهای خوش بیان و مشکل حل بشه ![]() در هر حال از دوستانی که خاطرشون هست که بعد از تاریخ ۱۰ خرداد چه ارسالهای منتسب به کدام دوستان بوده درخواست می کنم به ما در حل این مشکل کمک کنند . البته تاجایی که یادمه خانم saam اکثرا خودشون ثبت داشتند. اگر سایر دوستان بخش خودشون رو هم بگن میشه تا حدی به انتخاب سایرین دست پیدا کرد فعلا نقدا Aurora جان شما از صفحات بعد از انتخاب خانم mhd شروع کن به خوندن تا آخر قرآن ![]() ![]() ![]() |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - mah123 - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: امیدوارم خانم saam با خبرهای خوش بیان و مشکل حل بشه من ۵۲۸ تا آخر ۵۳۶ رو خوندم. ارسالم پاک شده بود. اگه قسمتی مونده و یا نا معلومه که خونده شده یا نه بگید بخونیم. |
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - x86 - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: پست یادآوری : با تشکر فراوان از ایجاد کننده ی تاپیک و همچنین دنبال کنندگان تاپیک و آرزوی سلامتی برای همه ی شما منتظر راه اندازی ختم قرآن در ماه شعبان هستیم...من امروز از ساعت ۳ شرو کردم و یه ۵ دقیقه ای میشه که سهمم رو تموم کردم (ساعت ۸:۴۰ دقیقه) و الان داره تازه اذان میده ... امروز ۱۰۰ صفه قرآن خوندم(البته با تدبر در معانی)... نمیدونم چرا روزهای قبل اصلا فرصت نمیکردم واسه قرآن... البته نه اینکه یادم نبود.. هی جم شد جم شد... تااینکه امروز تموم شد... مثلا پری روز ده صفه خوندم گفتم فردا ۵۰ صفه میخونی پس فردا هم ۵۰ صفه ... که دیروز هم توفیق نداشتیم ولی امروز دیگه عزممو جزم کردم و خدا کمک کرد که خوندمو تموم کردم... فردا صبح هم امتحان دارم... التماس دعا... |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه رجب - good-wishes - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: منتظر راه اندازی ختم قرآن در ماه شعبان هستیم...چرا ایجاد کننده اش شما نباشید ؟ بسم ا... بفرمایید شروع کنید ما هم ادامه میدیم راه شما رو ![]() |