گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
من تا الان ۲۵% ساختمان طراحی پایگاه داده و گسسته تموم کردم +فصل اول مدیریت رابینز و دو درس زبان عمومی+ فصل ۷,۸ گریمالدی + درس ۱ زبان تخصصی البته مرور هم لازمه خدارو شکر راضیم بنظرمن خوندن گسسته خیلی کمک کنندس من ایشالا تا اخر گریمالدی میرم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - helena - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام آبجی ٢٢ ولی من از طراحی پوران راضیم... |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - tarane1992 - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
بچه ها همگی خسته نباشید باور کنید وقتی میام اینجا میبینم شما ها هم دارید به شدت درس میخونید انگیزه میگیرم... (فقط گاهی اوقات نا امید میشدم که شما ها خیلی جلو هستید که دیگه نگران نیستم به قول یکی از دوستان تو هنوز امتحان کردی میتونی یا نه پس حرف از نتوانستن نزن.... |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 21 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط: سلام به رقبای ببخشید رفقای درس خون تا به اینجا که به مطلوبم نرسیدم و ماکزیمم تا ۶ساعت روزی اما خب نباید نا امید شم کاش می شد قرص بی خوابی هم داشتیم اگه این خواب و سرما خوردگی بزاره من میتونم بخونم خب به قول حمید آقا میریم که بکشیم چه بکش بکشی را بندازم راستی حمید اقا من من یه تابلو درست کردم این ضربه گیرا هستن بعد کل درسهامو اول اسمشونو با حروف انگلیسی کارتونی کشیدم مثلا db بعد هر درسو که میخونم با سوزن ته گرد می کشمشون بدک نیست بی تاثیر;م نیست حداقل یه تفریح دیگه به کشتن عینیت بخشیدم سلام سارا خانوم شما هم خسته نباشین راستش من روش خاص کشتن خودمو دارم شما هم اختراع کردینااا به هر حال باسد کشته بشن چه با مشت و لگد ، چه با سوزن ولی فقط بکُش فقططططط |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - fatemeh69 - 21 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: کسی تحلیل سر شکن یا آنالیز استهلاکی رو خونده؟ من از رو پوران خوندم و تقریبا فهمیدم |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 21 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: بچه ها همگی خسته نباشیدمنم مثل شما بودم ولی وقتی بشینی بخونی هروز یه سری مباحث تموم کنی. بهت انرژی میده این فکرم نکن نمیتونی همه کتابارو تموم کنی اگر الان دیر بود آزمون هارو از آبان نمیزاشتن من دارم میرم قشم تا جمعه برمیگردم و ایشالا بعدش جبران میکنم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 21 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
امروز بد نبود ۸/۵ خوندم (بازم شد ۸ که ) ......لول..... هوش ۱ فصل پایگاه ۲ فصل اول |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ماه بانو - ۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: دلم نمیخواد برم کتابخونه کتابخونه خوب بود اصلنم ترس نداشت فردا هم میرم ۳ ساعت و نیم خوندم :| اشکال نداره خب بیشتر میشه موفق باشید |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 21 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
سلام امیدوارم همه خوب و سلامت باشین امروز خوب بود با اینکه واسه کارای پروژه و ... رفتم دانشگاه اما بعدش رفتم کتابخونه خدا رو شکر مدار منطقی و طراحی الگوریتم و نظریه زبانها رو خوندم و تست زدم نوشتن این پروژه هم عجب داستانی داره |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Onix - 21 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
خخخخخخخخخخ من یه ۱۰ روزی نبودم ! جاتون خالی مسافرت رفتیم!!! احساس میکنم وجدان کاری رو باید بیدارش کنم دیگه! پاشووو!پاشووو!پاشووووووووو |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 22 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
فرض کنید به شما یه برنامه بدن و بگن اگه این برنامه رو خوب و کامل پیش ببرید، یه رتبه ی زیر ۱۰۰ میارید اون برنامه هم دقیقا مطابق با توانایی های شما نوشته شده. به نظرتون اجراش میکنید!؟ خب اون برنامه دقیقا همون برنامه ای هست که الان در ذهن دارید! پس بیکار نشینید |
Re: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 22 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
سلام. شکر خدا خوب بود... فقط شب این خونه نمیذاره من بخونم.لامصب طلسم شده.... امیدخدا فردا بهش نشون میدم غیرممکن غیرممکنه.... ب امیددیدار بعدی دیگه Sent from my HTC Desire HD |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 22 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)helena نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام آبجی ٢٢ چجوری میخونی که ازش راضی؟مخصوصا فصل اولش منم از امروزم راضیم نمیگم چقد خوندم چون ممکنه حسودیتون بشه (۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Ehsan.Aboli نوشته شده توسط: سلام.... پی دی اف فارسیش؟واقعا هست؟میشه لینکشو بدی؟ بچه ها وابستگی تابعی پایگاه رو کی خوب یاد گرفته؟کسی میتونه واسه من ی توضیحش بده؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sohei.la - 22 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:آخه آقای خلیلی فر گفت نه بچه ها(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ق.ظ)sohei.la نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: اخه آقبین پرچ و الوانی موندم (۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)mehran666 نوشته شده توسط:واو جدیییی؟؟ پس بگو چرا آقای خلیلی فر میگه اونو بخونون.. همین فردا میخرمش(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ)sohei.la نوشته شده توسط: بچه ها خیلی بی تربیتین واس مدیریت من نظر ندادین. گریه |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 22 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sohei.la نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:آخه آقای خلیلی فر گفت نه بچه ها(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ق.ظ)sohei.la نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: اخه آقبین پرچ و الوانی موندم من کتاب تستی شو دارم اصلا جالب نیست به هر حال مدیریته ریاضی مهندسی نیست که تو هر کتاب یه مثال طبق نظره نویسنده داشته باشه؟ خوب معلومه تستای که تو کنکور میاد عینا تو تمام کتابای مدیریت هست ربطی به خوبی کتاب نداره. شما رابینز بخونن همه ی ۱۲ تا تست عین خودش توشه (۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط:فهمیدنش کاری نداره ولی سوالای دیگه به غیر از مثالای حل کرده clrs هم میتونین حل کنین؟(21 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: کسی تحلیل سر شکن یا آنالیز استهلاکی رو خونده؟ |