|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mahmood1 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
تبریک میگم آقای blackhalo
۳-۴ روز از برنامه مرور عقبم... روحیه خوبی هم ندارم... نمیدونم چی میشه امیدوارم به سربازی سال دیگه نخورم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
تبریک میگم آقای بلک؛ ان شالله موفقیت های بیشتر :-)
--------------------
خانم انرژی مثبت هم که معلوم نیست کجان!بد شیرینی ای از دستشون در رفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)mahmood1 نوشته شده توسط: ۳-۴ روز از برنامه مرور عقبم... روحیه خوبی هم ندارم... نمیدونم چی میشه امیدوارم به سربازی سال دیگه نخورم ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
فعلا به این چیزا فکر نکنید. کنکور رو بدید. بعدش با توجه به شرایط پیش اومده بهترین تصمیم رو بگیرید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ
امروز تولد دوستم بود...
با اینکه غیر از دوستم و یه نفر دیگه هیچ کسو نمیشناختم.
ولی با خودم گفتم امشب شب روحیه است...
خلاصه که تا همین الآن هرچی جون داشتم خوش گذروندم (جای همگی خالی)
واقعا ً چقدر تأثیر داشت...احساس خوبی دارم!
آقای BlackHalo ... بسی تبریک عرض میکنم... !!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: آقای BlackHalo ... بسی تبریک عرض میکنم... !!
بالاخره بعد از دو سال یکی فهمید Black Halo است. الان تو پوست خودم نمی گنجم.![Angel Angel](images/smilies/angel.gif) ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: آقای BlackHalo ... بسی تبریک عرض میکنم... !!
بالاخره بعد از دو سال یکی فهمید Black Halo است. الان تو پوست خودم نمی گنجم.![Angel Angel](images/smilies/angel.gif) ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif) ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
من میدونستم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ
یعنی انقدر بی حواس شدم حواله خریدی رو که باید مدیرعامل امضا کنه اشتباهی آوردن برای من .. منم که انقدی استرس دارم این روزا آی کیو هم که تعطیله یه مدت کلن .. بدون اینکه اصن توجه کنم که این چه ربطی به من داره امضا زدم قشنگ اسم و فامیلم هم نوشتم .. یعنی یه ساعته دارن میخندن بهم ... فک کن مدیره دیگه چه فکری میکنه پیش خودش .. ای خدا لعنت کنه این کنکور رو که اصن زندگی واسم نذاشته ... ینی نمیتونم نفس بکشم حتی ....
همش ناراحتم که چرا زودتر شروع نکردم .. چرا بی خیال درس شدم یه مدت ... آینده چی میشه ... آخرش به کجا میرسم و هزار تا سوال بی جواب دیگه ...
بلا تکلیفی بد دردیه عاقا بد ...
الان میان میگن انرژی منفی نده !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Parham000 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: یعنی انقدر بی حواس شدم حواله خریدی رو که باید مدیرعامل امضا کنه اشتباهی آوردن برای من .. منم که انقدی استرس دارم این روزا آی کیو هم که تعطیله یه مدت کلن .. بدون اینکه اصن توجه کنم که این چه ربطی به من داره امضا زدم قشنگ اسم و فامیلم هم نوشتم .. یعنی یه ساعته دارن میخندن بهم ... فک کن مدیره دیگه چه فکری میکنه پیش خودش .. ای خدا لعنت کنه این کنکور رو که اصن زندگی واسم نذاشته ... ینی نمیتونم نفس بکشم حتی ....
همش ناراحتم که چرا زودتر شروع نکردم .. چرا بی خیال درس شدم یه مدت ... آینده چی میشه ... آخرش به کجا میرسم و هزار تا سوال بی جواب دیگه ...
بلا تکلیفی بد دردیه عاقا بد ...
الان میان میگن انرژی منفی نده !
آره خوب انرژی منفی نده کنکور که آخر زندگی نیست انشاالله که قبول میشی اونوقت به این روزات میخندی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ
یوتیوب را آزاد کنید.
والا بخدا ۱۰۰۰ران ویدیوی آموزشی درش هست که "شاید"! مفید باشه برای ما.
جمع کنید این آپاراتی خودتون رو ... اه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: دوستانی که از آقای بلاک شیرینی خواسته بودن چرا امروز سر جلسه دفاع حاضر نشدند؟
شیرینی ها رو دستشون مونده، اخه این هم شد قول!؟
حیف اون همه اب میوه نبود که بی نوشنده باشه ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
این همه گفتن میان ولی فقط یه نفر اومد!
شیرینی یردی هم از دست خانم انرژی رفت!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
به ما که اسم و موصوع و نگغتید ترسیدین بیام همه شیرینی هاتون و بخورم!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مبارک باشه!انشالله تز دکتری تون.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: یوتیوب را آزاد کنید.
یه سپاس براش کمه n تا سپاس میخواست این جمله
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: دوستانی که از آقای بلاک شیرینی خواسته بودن چرا امروز سر جلسه دفاع حاضر نشدند؟
شیرینی یردی هم از دست خانم انرژی رفت!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
به ما که اسم و موصوع و نگغتید ترسیدین بیام همه شیرینی هاتون و بخورم!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مبارک باشه!انشالله تز دکتری تون.![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
گفتم که هرکی میخواد پیام خصوصی بده. آقای arcsin هم پیام خصوصی دادن بهشون گفتم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: دوستانی که از آقای بلاک شیرینی خواسته بودن چرا امروز سر جلسه دفاع حاضر نشدند؟
مبارک باشه!انشالله تز دکتری تون.![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
گفتم که هرکی میخواد پیام خصوصی بده. آقای arcsin هم پیام خصوصی دادن بهشون گفتم.
بله می دونم.شوخی بود.بچه که زدن نداره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mohammad.ardeshiri - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: یوتیوب را آزاد کنید.
یوتیوب کاره بد کرده حبسه آزادم نمیشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: یوتیوب را آزاد کنید.
یوتیوب کاره بد کرده حبسه آزادم نمیشه
استراتژی گندزدن به "خیر کثیر" به دلیل "شر قلیل" برابر هست با "گند کثیر" که بوش داره حالمون رو بهم میزنه...
|