|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - kati - 27 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ
وای من هم همین جوری هستم!!! منم خیلی بد می خونم! واسه منم ریاضی گسسته و آمار مونده نمی دونم چرا این قدر خسته ام ؟!الان که باید بکوب بخونم دارم کم کاری می کنم.تازه من باید یه برنامه ریزی اساسی واسه دوره داشته باشم چون احساس می کنم درس ها رو یادم رفته.آخه چرا؟! مخصوصا این فرمول های ریاضی که داغونم کردند. |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - adele_69 - 27 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:(27 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: از این ریاضی هیچی نگین من همش یادم رفتهمنم یادم رفته. خوب ماهیتش همینه. منم از همینش می ترسم دیگه. اصلا به ریاضی که فکر می کنم تمام غم و غصه های دنیا میریزه رو سرم آخه من خوبم نخوندم به دلایل یه سری مشکل |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - tayebe68 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
یک توصیه به اونایی که احساس می کنند بازدهی شون پایین اومده! مقداری به خودتون استراحت بدین هفته پیش دچار این حالت شده بودم ، انگار مخم نم کشیده بود، یک روز کامل طول می کشید تا یک مبحث کم رو بخونم یا مرور کنم!!! برای همین پنجشنبه بعدظهر تا شنبه (البته استراحت من خیلی طولانی بود!!) درس رو کلا تعطیل و تفریح کردم. و به مغز و روانم استراحت دادم... برای من خیلی مفید و موثر بود و بازدهیم رو به حالت طبیعیش برگردوند |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Mahoor - 28 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
سلام دوستان من چند ماهی هست که عضو مانشت شدم ولی تا حالا نتونستم هیچ تاپیکی ایجاد کنم و قسمتی به اسم موضوع جدید ندارم در toolbar بالا کسی میدونه چرا؟راهنمایی کنید |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - jameshenas - 28 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
درس خوندن من که چریکی شده...گسسته میخونم...سعدش میپرم ساختمان..بعدش میام چن تا تست طراحی الگوریتم میزنم.. کلا از خودم راضیم... ![]() همش میگم محاسبات رو بزارم برای فردا...نمیدونم کی میخاد اون فردا بیاد که من محاسبات بخونم ![]()
|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - jahani - 28 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
من به قولم عمل کردم و اون مطالبی که حس میکردم مفید هست رو در مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آوردم. امیدوارم به درد دوستان بخوره |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - hamid88 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ
واسه ی تمام دوستان آرزویه موفقیت میکنم به امید قبولیه تمامه شما خودمم ایشالا سال دیگه میخونم امسال به غیرانتفاعی روزبهان ساری راضیم |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - چـکاوک - ۲۸ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ق.ظ
سلام نقل قول: ولی اصلا یه حسی بهم میگه ریاضی رو خراب می کنم. آخرم همین ریاضی همه چیو خراب می کنه اینطوری فکر نکنید، این فکرارو بریزید دور! هرچقدر خوندین همونو مرور کنین. |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - *farnaz* - 28 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۲۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: نمی دونم بقیه هم اینجوری هستن یا نه. ولی من این روزا زیاد خوب نمی خونم. کم کاری کم کاری کم کاری. در حالی که تو مهم ترین زمان هستم. از طرفی به شدت نگران ریاضی هستم. امروز گسسته و محاسباتم تموم شد. یعنی دیگه همه چی به جز ریاضی مهندسی و آمار تموم شده. حالا باید بشینم اونارو بخونم یه قسمتاییشو. ولی اصلا یه حسی بهم میگه ریاضی رو خراب می کنم. آخرم همین ریاضی همه چیو خراب می کنه همه الان اینجورین من که از اول کنکور یه صبح نتونستم پاشم بخونم همش از ظهر تا بعد از ظهر بوده کلی هم مرور واسم مونده که حوصلشونو ندارم ولی چاره ای نیست اگه این ۱ ماه رو نخونیم تمام زحماتمون به هدر میره ریاضیات مهندسی رو با نصیر بخون، آمار احتمالات با پارسه |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - esisonic - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ
امروز معماری کامیپوتر تموم شد... فقط یه چیزی مونده که وقتی بهش فکر میکنم دستم درد میگیره!!! اونم ۴۰ صفحه خلاصه است که باید پاک نویس بشه...!!! (ینی خودکارم می کشه؟؟؟) |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - shima_24 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ
این نرمال سازی چرا اینطوریه ؟؟ اصلا خوشم نمیاد ازش .بلدش نیستم :-( معماری هم این فصل حافظه مجازی هم دوست ندارم .میخوام گریه کنم از دستشون |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - reyhaneh64 - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ
استرسم زیاده امیدوارم به آزمون ۵۰ درصد دوم پارسه برسونم ۱۵ دیماه محاسبات تموم شه یه نفس راحت میکشم. خیلی درس بیخود و اعصاب حروم کنیه.
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - m_sardaari - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: معماری هم این فصل حافظه مجازی هم دوست ندارم .میخوام گریه کنم از دستشونفصل حافظه مجازی رو اول از رو سیستم عامل بخونید بعد از رو معماری.بهتون کمک میکنه |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Hamed92 - 29 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ
سلام.من همونطور که احتمالا میدونید رتبه هام تو پارسه حدود ۲۰۰ می چرخه. اگه همه سر فصلارو می رسیدم شاید دیگه خونه پرش ۱۲۰ اینا میشد! بااین توضیحات سوال اینجاست که گسسته رو تو تابستون بیشترشو خوندم.منطق.لاتیس.درخت.گراف و... اما تست نزدم.واسه آزمونا هم ممولن قربانی میشد و زیاد چیزی به اطلاعات تابستون اضافه نشد. آمار و محاسباتو با تست کار کردم.ریاضی مهندسی هم کلا حذف. جای من بودید رو گسسته الان وقت میذاشتین؟ من رتبم ۴۰۰ تا ۶۰۰ بشه کارم راه میوفته Sent from my A500 using Tapatalk HD |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Amir V - 29 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط: من رتبم ۴۰۰ تا ۶۰۰ بشه کارم راه میوفتهخوش به حالت این دانشگاه فردوسی که کارشناسی IT هم نداره چه برسه ارشد! |