|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ
تو رو خدا شانس منو ببین .
تا حالا کد پایان نامه ام accurecy رو ۸۳ درصد میداد الان یه تغییر کوچیک دادم به کد دیگه همه اش داره ۱۰۰% جواب میده :|
آخه کجای دنیا کلاسفیکیشن ۱۰۰% تونسته ۱۰۰۰ تا تصویر رو تفکیک کنه :|
حالا که میخوام accurecy رو دو سه درصد کمتر کنم نمیشه :|
بدبخت نیستم من الان ؟؟!
:|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ppositiveenergy - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ
خوب دوست من همیشه یه کپی از کدات داشته باش که اگه تغییر دادی اینجور شد کاسه چه کنم نکنم نگیری دستت.میدونم سخته.درک میکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: خوب دوست من همیشه یه کپی از کدات داشته باش که اگه تغییر دادی اینجور شد کاسه چه کنم نکنم نگیری دستت.میدونم سخته.درک میکنم.
ممنون از راهنماییتون . کپی دارم . من هر بار هر تغییری که به کد میدم کلاً تو یه فولدر جدید سیو میکنم . نه . الان مشکل من دقیقا اینه که مقاله ی رفرنسم به accurecy 96% رسیده اما کار من اگه تغییر ندم میشه ۸۳ درصد ، اگرم تغییر بدم میشه ۱۰۰% !!! من میخوام مقاله ی رفرنس رو بهبود بدم اما به ۱۰۰% نباید هرگز برسه 
کلافه ام کرده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط: (21 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: خوب دوست من همیشه یه کپی از کدات داشته باش که اگه تغییر دادی اینجور شد کاسه چه کنم نکنم نگیری دستت.میدونم سخته.درک میکنم.
ممنون از راهنماییتون . کپی دارم . من هر بار هر تغییری که به کد میدم کلاً تو یه فولدر جدید سیو میکنم . نه . الان مشکل من دقیقا اینه که مقاله ی رفرنسم به accurecy 96% رسیده اما کار من اگه تغییر ندم میشه ۸۳ درصد ، اگرم تغییر بدم میشه ۱۰۰% !!! من میخوام مقاله ی رفرنس رو بهبود بدم اما به ۱۰۰% نباید هرگز برسه 
کلافه ام کرده 
فقط براتون دعا می کنم.. ایشالله زود به جواب برسین و این دوره پر از استرس رو رد کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumn.Folio - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
خالق من "بهشتی" دارد
نزدیک
زیبا
و بزرگ
و "دوزخی" دارد
.... به گمانم کوچک و بعید ....
و در پی دلیلی است که ببخشد ما را، گاهی به بهانه دعا در حق دیگری
برای همتون دعا دارم که خدا زندگی پر از خوشبختی و آرامش نصیبتون بکنه.(آمین یا رب العالمین)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط: تو رو خدا شانس منو ببین .
تا حالا کد پایان نامه ام accurecy رو ۸۳ درصد میداد الان یه تغییر کوچیک دادم به کد دیگه همه اش داره ۱۰۰% جواب میده :|
آخه کجای دنیا کلاسفیکیشن ۱۰۰% تونسته ۱۰۰۰ تا تصویر رو تفکیک کنه :|
حالا که میخوام accurecy رو دو سه درصد کمتر کنم نمیشه :|
بدبخت نیستم من الان ؟؟!
:|
نه معلومه که نیستی اتفاقا الان جزو انسانهای خیلی خوشبخت محسوب میشی خیلی ها هستن که کدشون رو میخرن خیلی ها هستن که سواد کد زدن ندارن خیلی ها هستن که نمیفهمن کلاسیفیکیشن چیه و خیلی خیلی هایه دیگه هستن که هیچ وقت حس تورو تجربه نمیکنن چون خودشون رو در این حد نمیبینن که بشینن کد پایان نامشون رو خودشون برنن پس تو الان خوشبختی چون داری چیزی رو تجربه میکنی که خیلی ها تجربه نمیکنن حتی اگر ارور باشه
من هر دفعه به ارور میخورم خوشحالم میشم چون اونوقت بعدا میتونم کسی رو راهنمایی کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ)فوژان نوشته شده توسط: نه معلومه که نیستی اتفاقا الان جزو انسانهای خیلی خوشبخت محسوب میشی خیلی ها هستن که کدشون رو میخرن خیلی ها هستن که سواد کد زدن ندارن خیلی ها هستن که نمیفهمن کلاسیفیکیشن چیه و خیلی خیلی هایه دیگه هستن که هیچ وقت حس تورو تجربه نمیکنن چون خودشون رو در این حد نمیبینن که بشینن کد پایان نامشون رو خودشون برنن پس تو الان خوشبختی چون داری چیزی رو تجربه میکنی که خیلی ها تجربه نمیکنن حتی اگر ارور باشه
من هر دفعه به ارور میخورم خوشحالم میشم چون اونوقت بعدا میتونم کسی رو راهنمایی کنم
ممنونم از دلداریتون ... آره .. از این دید مثبت شما نگاه کنم کاملا درسته .. خیلی خوبه که بشه کسی رو راهنمایی کرد .. به قول امام علی(ع) : زکات علم ، انتشار آن است .
اما از یه دید دیگه که نگاه میکنم میبینم که فعلا پوستم داره کنده میشه ..
الان دیگه جوابش شده ۷۵% یا ۱۰۰% :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mhd3 - 21 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
ای کاش امسالم مسی توپ طلا میگرفت میشد ۵ سال پشت سرهم.
البته دلم برای کریس هم میسوزه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 21 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ
الان دلم فقط یه چیز میخواد ...اونم یه دونه فیلمه 
هر چی هم سعی می کنم ذهنم رو منحرف کنم که به کارم برسم نمیــــشه... 
چاره ایی نیست باید برم یه دونه فیلم باحال ببینم تاهم خیالم راحت شه هم مغزم ریست شه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: یکی از سوالات درس" شبکه ی اجتماعی" دانشگاه تهران دی ماه ۹۲ :
" در یکی از جلسات، معمایی توسط یکی از دانشجویان مطرح و به آن پاسخ داده شد. معما را مطرح و پاسخ آن را بنویسید."
هاهاها استاد بوده هاااااااااا دمش گرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ
به یاد آورید که رفتار شما با بندگان خدا در برابر دیدگان خدایی است که آن ها را آفریده و بسیار دوستشان دارد، پس بنگرید که با عزیزان خدایتان چه می کنید...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farnaz.sad - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
[attachment=14605]دیشب دوباره برف اومد منم امروز دوباره آدم برفی درست کردم
ولی این یکی ژیمناستیک کاره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zoltrix_66 - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ)farnaz.sad نوشته شده توسط: دیشب دوباره برف اومد منم امروز دوباره آدم برفی درست کردم
ولی این یکی ژیمناستیک کاره
بیچاره رو کله پا کردی . ژیمیناستیک کاره چاقیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 22 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
ای خدااااا این دومین بار هست که یه استاد با کلید واژه اشتباه منو میبره یه سمت دیگه بعد که من میرم وقت میگذارم و خوشم میاد معلوم میشه اشتباه رفتمو باید ولش کنم
دیگه خسته شدم
شیطونه میگه بیخیال پایان نامه بشم با این کاراشون یه ترمم الکی پرید
اون از سمینارم که منو دق دادن که باید نرم افزار ارائه بدی اونم بدون اینکه بری سمت موضوع و بخونی
آخه من چیکار کنم
حیف از این همه زحمت و انرژی حیف از این همه غصه ای که میخورم
دوستان دعا کنید کارم راه بیفته، دیگه از بلاتکلیفی خسته شدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 22 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: ای خدااااا این دومین بار هست که یه استاد با کلید واژه اشتباه منو میبره یه سمت دیگه بعد که من میرم وقت میگذارم و خوشم میاد معلوم میشه اشتباه رفتمو باید ولش کنم
دیگه خسته شدم
شیطونه میگه بیخیال پایان نامه بشم با این کاراشون یه ترمم الکی پرید
اون از سمینارم که منو دق دادن که باید نرم افزار ارائه بدی اونم بدون اینکه بری سمت موضوع و بخونی
آخه من چیکار کنم
حیف از این همه زحمت و انرژی حیف از این همه غصه ای که میخورم
دوستان دعا کنید کارم راه بیفته، دیگه از بلاتکلیفی خسته شدم
دقیقا منم همین مشکل رو دارم 
اینقدر سر دووندنم که دیگه خسته شدم .
طی یک ترم ۷ بار الگوریتم رو کلا عوض کردم بازم راضی نمیشن 
خدا نجاتمون بده بگو انشالله ...
|