ایستگاه روحیه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ایستگاه روحیه - happy07 - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
سلاااام دستخط دهم بنده تو مانشت خدمت شما (البته تا جایی که خودم حسابش رو دارم ) [attachment=17051] انیشتن جان میفرمایند که when there is love, there is life! کار و درس و زندگی نداره، به نظر من همهجا این قانون برقراره که کار زوری نتیجهی توووپ نداره!!! دنیا دست "عاشق"هاست، برای موفقیت تو هر چیزی "عشق"ه که کمکت میکنه، از من و انیشتن بود گفتن راستی یادم رفت بگم که امشب فقط و فقط به خاطر آوا دست به رواننویس شدم چون بچهمون رو چشم زده بودن گویا، گفتم چشمش به این توپکهایی که دوستشون داره بیفته بلکه بهتر بشه آوا یه اعلام وضعیت کن چطوری؟؟ |
RE: ایستگاه روحیه - NP-Cσмρℓєтє - ۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: این هم جهت افزایش روحیه واقعـــــــــــــــــــــــــــاً جالب بود , از مباحث روحیه دهی اسفقبال میکنیم ممنون |
ایستگاه روحیه - ziba.O - 02 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
برای اینکه بدانی ده سال چقدر ارزش دارد از یک سالخورده بپرس. برای اینکه بدانی چهار سال چقدر ارزش دارد از یک رئیس جمهور بپرس. برای اینکه بدانی یک سال چقدر ارزش دارد از یک دانش آموز مردودی دبیرستان بپرس. برای اینکه بدانی نه ماه چقدر ارزش دارد از یک از مادری که نوزاد سالم به دنیا اورده بپرس. برای اینکه بدانی یک ماه چقدر ارزش دارد از یک مادری که نوزاد نارس به دنیا آورده بپرس. برای اینکه بدانی یک هفته چقدر ارزش دارد از یک از سردبیر یک هفته نامه بپرس. برای اینکه بدانی یک ساعت چقدر ارزش دارد از دوستی که منتظر گذاشتیش بپرس. برای اینکه بدانی یک دقیقه چقدر ارزش دارد از کسی که از قطار یا هواپیما جامانده بپرس. برای اینکه بدانی یک ثانیه چقدر ارزش دارد از کسیکه از تصادف جان سالم به در برده بپرس. برای اینکه بدانی یک هزارم ثانیه چقدر ارزش دارد از کسیکه مدال طلای المپیک گرفته بپرس. |
RE: ایستگاه روحیه - A V A - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: سلاااامفدای مرامت مگه میشه محبت شماهارو ببینمو بد باشم؟ چقدر با سلیقه گل هم گذاشتی. تو بی نظییییییییریییییییییییییی یکی از بهترین دوستام حرفی زد که شاید خیلی شنیدیم اما وقتی اینو بهم گفت تمیدونست چقدر منو به فکر میندازه... |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 03 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
فردا فردا کردن ممنوع، هر کاری قصد داری همین امروز انجامش بده. |
ایستگاه روحیه - A V A - 03 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
موفقیت در زندگی، مرهونِ اراده است، نه مغز |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 05 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
هرچه میزان کنجکاوی در افراد بیشترباشد، به همان میزان ذخیره اطلاعات در مغز افزایش می یابد. من امروز کنجکاومو مشتاق یادگیری |
RE: ایستگاه روحیه - happy07 - 05 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
دوباره سلااام امشب با افتخار این دستخط درخواستی رو تقدیم میکنم به ziba.O به پاس محبتی که دارند به بنده و دستخط لهام که لیاقتشم ندارم!!! مرسی زیباجان البته متن انتخاب خودمه!! [attachment=17104] هر وقت توی راه رسیدن به یه هدفی ترس اومد سراغتون یا ناامیدی خواست سرعتتون رو کم کنه، با خودتون بگید "چرا من به تلاشم ادامه ندم و بشم یه تهدید جدی برای رقیبام؟؟ چرا من کنار بکشم بذارم اونا با ادامه دادن به برنامهشون بشن یه تهدید برای آیندهی من؟؟!!" راستی کسی به موهای کاراکترم نخنده کلی وقت براش صزف شده اونم تو آرایشگاه تخصصی!!! والا کلی روش کار شده، تا شده این.... موفق باشید و پرانرژی. شب خوش |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 05 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: دوباره سلااام ممنون دسته گلت درد نکنه خانومی، شرمندم کردی. |
Re: RE: ایستگاه روحیه - milad12321 - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: هرچه میزان کنجکاوی در افراد بیشترباشد، به همان میزان ذخیره اطلاعات در مغز افزایش می یابد. من امروز کنجکاومو مشتاق یادگیری Me too . |
ایستگاه روحیه - x86 - 06 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ
یک روز با یکی از دوستان داشتیم برنامه ای برای مطالعه میریختیم، یک برنامه ی ۱۸ ساعته ریختیم، با این حال باز هم به کارها نمیرسیدیم، دوستم گفت بیا بعضی از درسها را حذف کنیم، ولی من گفتم بیا بیشتر تلاش کنیم... |
ایستگاه روحیه - A V A - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
این نوشته خیلی زیباست من واقعا لذت بردم: چه ایده بدی بوده،دایره ای ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار هست: قرار بوده ۸ صبح بیدار شوی و میبینی شده ۸ و ربع٫ میگویی: اشکال ندارد تا ۹ میخوابم بعد بیدار میشوم! قرار بوده امشب ساعت ۹یک ساعتی را صرف مطالعه کتاب کنی، می بینی کتاب نخوانده ۱۰ شده. میگویی: اشکال ندارد. فردا شب ساعت ۹ میخوانم. ساعت دروغ میگوید. زمان دور یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم می دود. و هیچگاه، هیچگاه، باز نمیگردد. ایده ساختن ساعت به شکل دایره، ایده جادوگری فریبکار بوده است! ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمی گردد. اگر روزی خانه بزرگی داشته باشم، به جای همه دکورها و مجسمه ها و ستونها، ساعت شنی بزرگی برای آن خواهم ساخت و میگویم در آن ساعت شنی،آنقدر شن بریزند که تخلیه اش به اندازه متوسط عمر یک انسان طول بکشد. تا هر لحظه که روبرویش می ایستم به یاد بیاورم که زمان «خط» است نه «دایره» و زمان رفته دیگر باز نمی گردد... مراقب زمان های زندگی مان باشیم. |
RE: ایستگاه روحیه - NP-Cσмρℓєтє - ۰۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: این نوشته خیلی زیباست من واقعا لذت بردم: منم اینو خیلی دوست داشتم, فک کنم تو سایت موفقیت خوندمش, ب همعنای واقعی زمان رو توصیف کرده |
ایستگاه روحیه - ziba.O - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
جاده ی موفقیت سر راست نیست پیچی وجود دارد به نام شکست دور برگردانی به نام سردر گمی چراغ قرمز هایی بنام دشمنان چراغ احتیاط هایی بنام خانواده تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید موتوری به نام استقامت و راننده ای بنام خدا به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد |
ایستگاه روحیه - RASPINA - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: جاده ی موفقیت سر راست نیستخیلی به دلم نشت...... فک کنم مخصوص من بود |