تالار گفتمان مانشت
بهترین سایت ها در هر زمینه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - **sara** - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ

به خاطر اینه که شما با یک ربات صحبت نمی کردی

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - ۵۴m4n3h - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ب.ظ

ربات بودنش که رباته!
آدم که این قدر خنگ نمیشه!!!
کار خاصی نمیکنه! یه بچه دبیرستانی هم میتونه رباتی با این حد هوش مصنوعی بنویسه!

من با ربات های خیلی باهوش‌تر از این چت کردم! Big Grin

RE: بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - **sara** - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ

به نظر من سیستمش اینجوریه که آدم هایی که تو سایتش تایپ می کنن مثل من و شما به طور رندوم با هم صحبت می کنن. زود به زود هم طرف صحبت عوض می شه. نمی دونم متوجه منظورم می شین؟

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - arshad90 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ب.ظ

سایت طب سنتی. مطالب خوبی داره. امیدوارم استفاده کنید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - mosaferkuchulu - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ

بچه‌ها این که خیلی خنگه!!
قاط می زنه همش!!!
به من گفت فکر می کنم مست باشی!!Big Grin
منم با سارا خانم موافقم!!!
به نظر من طرف صحبت یکی نیست!!

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - Maryam-X - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ

اما من فکر نمی کنم طرف صحبت یه آدم دیگه به صورت تصادفی باشه
برای این کار چند تا سوال و یک مکالمه‌ی غیر معمول باهاش بکنید.
(جوابها را پس و پیش بدید و سوالهایی بپرسید که به عقل سازنده‌ی نرم افزار و گذاشتن جواب آماده نرسیده باشه و همچنین احتمال اینکه جواب شخص دیگر هم باشه صفر باشه.ببینید چیکار می کنه

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - ف.ش - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ

بیاین فینگلیش صحبت کنیم تا مشخص بشه !!

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - fatima1537 - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ق.ظ

من هم باهاش چت کردم بعضی جواباش چرت وپرت بود
بیچاره شاید بس که سرش شلوغه قاط زده
چه رباط معروفی شده
سایت برنامه نویس:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(تا اونجا که یادمه تو این تاپیک تکراری نیست)

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - ۵۴m4n3h - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ ق.ظ

بچه ها!
میگم بهتره اگه می خوایم در مورد این موضوع حرف بزنیم توی یه تاپیک اختصاصی این کار رو انجام بدیم! چون این تاپیک خیلی داره از مسیر اصلی خودش (بهترین سایت در هر زمینه ای) خارج میشه!
مثلاً
!

پ.ن‌: آقای فرداد هم که گیر ندن، یکی دیگه پیدا میشه که گیر بده Tongue

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - fatima1537 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ

اوقات شرعی همه شهرها

ساعت و تقویم رسمی هجری و میلادی

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - polarisia - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ

مجله های روز دنیا‌:

The online source of free ebooks download:

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - موج - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ

یه سایت توپ برای پیدا کردن همکلاسی های دبستان و راهنمایی
بچه‌ها سریعا این سایت رو تاکثیر کنید تا خاطرات زنده بشه

جالبه من دبستانم دو شیفت داشت یه دخترونه یه پسرونه الان توش فقط من هستم و یه دختره Smile

RE: بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - ف.ش - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  یه سایت توپ برای پیدا کردن همکلاسی های دبستان و راهنمایی
بچه‌ها سریعا این سایت رو تاکثیر کنید تا خاطرات زنده بشه

جالبه من دبستانم دو شیفت داشت یه دخترونه یه پسرونه الان توش فقط من هستم و یه دختره Smile

جالبه از مهدکودک تا دانشگاه رو میشه اضافه کرد و همکلاسی‌ها رو پیدا کنیم .Smile

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - ف.ش - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ ق.ظ

یه وبلاگ توپ در مورد آشپزی هرچند هنوز از دستورات آشپزیش استفاده نکردم ولی به نظرم نویسنده وبلاگ خیلی خوش سلیقه هستند.

این دیگه معرکه است‌ :

RE: بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - لهمشد - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ق.ظ

بهترین سایت در زمینه علم محبوب کامپیوتر که بشه مقالات و ژورنال های معتبر رو بدون دردسر ازش دانلود کرد رو معرفی کنید و لطفا هم به کلمه معتبر بودنش توجه کنید و ژورنال هم بیشتر توجه کنید . (راستش این کلمه تحریم برای ما تهدید نیست بلکه فرصته رو من نفهمیدم )چون IEEE بدلیل یکی از همین مشکلات دسترسی مون رو بهش مسدود کرده بود ولی الان نمی دونم باز شد یا نه؟؟؟