بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تخصص هوش - mosenabdoli - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: اون احتماله D می شد. زمانبندیه مربوط به درخت قرمز و سیاه بود... خیلی نامردیه درخت قرمز و سیاه تو سرفصل نیست. (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۲۵ ب.ظ)MJRS نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ ب.ظ)nasr نوشته شده توسط: سوال ۴۸ الگوریتم چراs-p/m+p نمیشه؟ همین درسته. مهندسی ۸۴ اومده بود. جزوهی پارسه رو نیگا کن |
RE: تخصص هوش - Mansoureh - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۹ ب.ظ)۱۲۳javad نوشته شده توسط: سوال ۵۹ هوش رو دوباره با دقت بررسی کنی نه! گزینه ای که با ۱۰ شروع میشه گرهی ۸ هم هرس میشه! اول گرهی ۱۰ رو بررسی میکنه و گرهی ۱۰ تا ریشه بالا میاد! بعد گرهی ۹ رو بررسی میکنه، بعد که میخواد گرهی ۸ رو بررسی کنه، چون پدرش Max هست پس همون ۹ انتخاب میشه یعنی اگر مقدار کمتر از ۹ باشه تاثیر نداره! حالا باید این فرض رو کرد که ممکنه به جای مقدار ۸ مقداری بیشتر از ۹ داشتیم که مقدارش از Max بگذره! فرض میکنیم مقدارش مثلاً ۹/۵ هست! مقدار به پدر یعنی Max منتقل میشه و بالا میاد یعنی پدر Max که گرهی Min هست هم مقدار ۹/۵ رو میگیره ولی چون ریشه، Max میخواد همون گرهی ۱۰ جواب مورد نظره، پس باز هم فرقی نمیکنه که مقداری بیشتر از ۹ داشته باشه (توجه بشه که اگه مثلاً مقدارش از ۱۰ بیشتر بود، اون موقع هرس نمیشد ولی اینجا گفته مقادیر بین بازهی بستهی ۰ تا ۱۰ هستند! حتی اگه مقدارش هم ۱۰ باشه (بیشترین مقدار) باز هم بررسی نمیشه) نتیجه: چون گرهی ۸ هم هرس میشه پس جواب مورد نظر نیست... موفق باشید... (۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۳ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: زمانبندیه مربوط به درخت قرمز و سیاه بود... خیلی نامردیه درخت قرمز و سیاه تو سرفصل نیست. اگر منظورت از زمان بندی سئوال ۴۸ هست! اشتباه میکنی! این ماله قسمت زمان بندی های حریصانه است! صورت سئوال رو اگر با حوصله میخواندی میتونستی جواب بدی! معمولاً در اینجور مواقع آدم از صورت سئوال میترسه!
|
REسوال ۳۵ - mosenabdoli - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۸ ب.ظ
گزینه یک: E حداکثر میتونه ۲V-1 باشه و این هیچ وخت از V^2 بزرگتر نمی شه. گزینه دو: v همیشه بین E+1 و ۲E-1 هستش (طوقه رو هم باید در نظر گرفت) پس گزینه ۲ درسته گزینه سه: اگر E از V-1 کمتر باشه دیگه همبند نیست گزینه چهار: اگه چند تا مثال بیاری و به توضیح گزینه دو دقت کنی اینم همیشه درسته من این تست رو نزدم، فکر کنم جواب تو گزینهها نیست. (۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۴ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۹ ب.ظ)۱۲۳javad نوشته شده توسط: سوال ۵۹ هوش رو دوباره با دقت بررسی کنی منظورم زمان بندی خطی سوال ۵۰ بود، قرمز سیاهه فکر کنم ... (۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ ق.ظ)msghasemi نوشته شده توسط: سوال ۵۹ گزینه چهار مطمینا مقدارش از گزینه ۱ بیشتره و میشه یه مثالی زد که گزینه چهار دربیاد. (البته گزینه چهار اثبات هم داره) اگه میخوای مثالشو بزنم!؟ و اگه همچین مثالی وجود داشته باشه یعنی گزینه یک نمی تونه جواب باشه (۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: در اینکه درخت پوشا و کوتاه ترین مسیر یکی هستش شکی نیست اما مجموعه برش یعنی اون مجموعه ای که تا حالا در یک طرف جزو گره های انتخابی هستش و با اضافه شدن یال من با مثال به این رسیدم که فرق میکنه کوتاهترین مسیر که یکی نیست رفیق. مسیری که دو یال داره ۲ واحد بهش اضافه می شه در صورتی که مسیری که ۴ یال داره ۴ واحد بهش اضافه می شه.(همونی که آفاق میگه) |