![]() |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ۸Operation - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
سلام و وقت همه دوستان پرانرژی بخیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر..... واسه بانک تست منم می خوام بانک پارسه رو بگیرم!ده سال اخیر! کسی گرفته بدونه چجوریه!؟(واسه IT) |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - atti joon - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: من میخوام مجموعه تست های سالهای قبل مدرسان شریف رو بگیرم به نظرتون خوبه؟؟؟ مدرسان من دارم غلط داره به نظرم خوب نی. |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - parastou - 03 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام به همهمن هر دو رو خوندم. پوران مطالب رو جامع و منسجم آورده فقط اگر جایی را درک نکردی به مانو رجوع کنی متوجه میشی. به نظر من پوران بخونی بهتره و راحت تر میتونی تست بزنی. موفق باشی. |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Hamed92 - 03 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: سلام و وقت همه دوستان پرانرژی بخیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر.....به من که گفتن واسه کامپیوتر و آی تی نداره؟؟ چاپ شده؟ چنده؟! asiehmohammadia شما چطور پیام نور بودی مانو رو نخوندی؟ پوران کپی مانو.موضوع افزایش قدرت حل مسئله اس نه افزایش حجم اطلاعات.ترجیحا رو تستا وقت بزارید و با دوستی کسی که واردتره رفع اشکال کنید |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Eng_Sara - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
من مجموعه سوالات پارسه رو دارم! البته کتاب نیست جزوه بود ، خود موسسه داد اما سالهای ۸۵ تا ۸۸ !!!! عملاً همچین مفید نیست ![]() نمیدونم چاپ جدیدشون چطوره! _________________________________ همین سنجش رو بگیریم دیگه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کسی خرید کرده از اینجا؟ خیلی طول میکشه تا برسه؟؟ |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - esisonic - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: نمی دونم چجوری باید جواب بدم. مثل سیخ دو سر داغه. از هر طرف ....شما بگید...من سیخ رو از وسطش میگیرم !!! ![]() |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - nina69 - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
خسته نباشید همگی بچه ها من نمیدونم چم شده افسردگی گرفتم الان که مثلا وقت مرور و کلی برنامه واسه خودم چیدم هزار تا فکر و خیال امده سراغم امانم بریده همش در حال فکرای منفی هستم از کنکور گرفته تا مرگ و ......، سرما خوردگی هم مزید برعلت شده خدا اخرش بخیر کنه |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - mos_hos - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: شبا خواب کنکور میبینم. خواب ترسناک مث فیلما. داش امیر جن گیر خبر کنم؟!!!! ![]() |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - esisonic - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ق.ظ
اصن این امیر یه جور باحالیه...مثل خودم ییهو توهم کنکور میزنه!!! ولی من بعضی شبا خواب کنکور میبینم...اما همش استرسه...چون تو خواب هم چیزی بلد نیستم ![]() من و خیلی های دیگه یه سندرومی داریم به اسم سندروم شب امتحان...!!! به محض اینکه فعال میشه خود به خود میشینی حسابی درس میخونی الآن فکر کنم مال من فعال شده... منی که تا دیروز نهایت ۴ ساعت میخوندم امروز الکی الکی ۶،۵ ساعت خوندم...!!! |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ق.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: داش امیر جن گیر خبر کنم؟!!!!من خودم جنگیرم مصطفی جان ![]() بچهها دعا کنید ارشد رو خوب بدم، یه برنامه آموزشی سطح بالا در حد لِیدی گاگا واسه مانشت میزارم ![]() دوستان لطفا اینجا رو ببینید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - parizad1 - 03 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ق.ظ
بچه های من دارم واقعا دیونه می شم احساس می کنم هیچی بلد نیستم شما چی؟مثل من هستید؟خدا به خیر کن این یه ماه رو.. |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - kati - 03 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ولی من بعضی شبا خواب کنکور میبینم...اما همش استرسه...چون تو خواب هم چیزی بلد نیستموای این یه تیکه رو خیلی خوب گفتین. ![]() آره منم وقتی خواب کنکور می بینم وحشت می کنم چون منم تو خواب هیچی بلد نیستم. ![]() |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - esisonic - 03 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: وای این یه تیکه رو خیلی خوب گفتین.دقت کردین تو خواب سوأل ها منطقی نیست؟؟...اصن پارامتر های سوأل ها به هم ربطی ندارن!!! دلیلش هم فقط استرسه! و اما امروز...باید هر طور شده یه فصل از آمار (طورانی) رو دوره کنم!!! لامصب ۵۶ صفحه است...اونم A4...!!! ... دقت کردین Asus خیلی وقته نیومده؟؟؟...دلم براش تنگ شده!!...خیلی درس خونه...کاش منم مثل اون بودم! |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Hamed92 - 03 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)nina69 نوشته شده توسط: خسته نباشید همگیاگه لازمه کمک حرفه ای بگیرید.برای کنترل افکار منفی داروهایی وجود داره |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - *farnaz* - 03 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
این روزا همه این حالو هوا رو دارن استرس افسردگی بی حوصلگی کم کاری. اینا همش طبیعیه چه اونایی که دارن مرور میکنن چه اونایی که هنوز یه دور نزدن. ولی هنوز فرصت هست و میشه به هدف رسید. تو این روزا که زمان کمه و روحیه بچه ها به این وضع رسیده چند نکته رو میگم که قبلا هم اشاره هایی کرده بودم. اولا افکار منفی رو هر جور شده از خودتون دور کنید و چون دور نمیشن یا بنویسید رو کاغذ که بعدا بهشون فکر کنید یا افکار مثبت رو جایگزین کنید. مثلا اگه فکر میکنید درسا رو بلد نیستید و قبول نمیشید( که یک فکر منفیه) رو کاغذ مثبتشو بنویسید( مثلا: هنوز ۱ماه زمان دارم، سرعتمو میبرم بالا، همش میشینم میخونم تا تموم کنم کتابا رو، حافظه من قابل مقایسه با هیچ کس نیست و یادگیری حجم بالایی از مطالب در زمان پائین واسه من از آب خوردن راحت تره و ...). شماها همه خلاقید و هزاران فکر مثبت رو میتونید جایگزین افکار منفیتون کنید فقط فکر کنید و رو کاغذ بیارید کاغذو لای صفحه ای که دارید میخونید بذارید و مدام به خودتون تلقین کنید. شماها با افکار منفیتون باعث شدید که ذهن شگفت انگیزتون که هنوز دانشمندا نتونستن به عجایبش پی ببرن به خواب بره و حتی یک مطلب پیش پا افتاده و ساده رو هم یاد نگیره. یک نکته مهم رو میگم امیدوارم بچه ها متوجه شن و بهش عمل کنن. ببینید بچه ها یک نظریه هست که میگه: یادگیری اصلا تو فکر اتفاق نمیفته که ما فکرو مدام تو مطالعه دخیل میکنیم.مثلا وقتی میخوایم کتاب نظریه رو بخونیم به خودمون میگیم من تو سه روز اینو میتونم بخونم و میخونید ولی اگه فرداش این کتابو امتحان داشته باشید و هیچیشو هم بلد نباشید با سرعت خارق العاده ای میخونید همشم یاد میگیرید و نمره کاملشو هم میگیرید. اتفاقی که بارها واسه هممون مواقعی که امتحان داشتیم افتاده و از درسایی که باهم تو یه روز یا ۲ روز متوالی افتادن نمره بهتری گرفتیم چون مانع فکر رو از رو ذهنمون برداشتیم و شروع کردیم به خوندن. پس یادگیری ربطی به فکر نداره بلکه در ضمیر ما اتفاق میوفته ولی چون ما فکر رو مثل سایه ای رو ضمیر قرار میدیم ضمیر ما به خواب میره و شکوفا نمیشه. درسته که ما برای حل مسائل روشون فکر میکنیم ولی یه فکر دیگه هم هست که روش غالب میکنیم مثلا میگیم تو ۴ ساعت حلش میکنم پس ۴ ساعت طولش میدید ولی اگه فکر کنید الان حلش میکنم همون موقع حل میشه پس این نشون میده شما میتونید ولی افکارتون نمیذاره. واسه همینه که باید مانع فکر رو از رو ذهنتون بردارید و اگه شدیدا خسته اید یا خوابتون میبره یا سروصدا هست یا هرچی شما بخونید و این خوندن رو ادامه بدید یعنی وسطش ول نکنید چون میبینید انگار نمیشه!!!( اون فکره که میگه نمیشه. رهاش کنید.) ولی وقتی ادامه میدید میبینید آره انگار دارم یاد میگیرم و خوشحال میشید و سرعتتون هم میره بالا. پس تو این زمان باقیمونده اولا مطمئن باشید میتونید فقط باید افکار منفی رو دور کنید دوما مدام بخونید تا واقعا دیگه خوابتون بگیره سوما از تلقینات مثبت استفاده کنید تا اثر شگفت انگیزشو ببینید اون پستی رو هم که قبلا گذاشته بودم که خدا رو بالا سرتون احساس کنید و .. رو هم دوباره یه نگاهی بندازید امیدوارم که هممون موفق شیم |